نظر متفاوت دو عضو جبهه پایداری درباره کلینیک ترک بی حجابی
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - «کلینیک ترک بی حجابی»، کلیدواژهای که این روزها نه فقط در فضای رسانهای و مجازی که در بین عموم مردم هم زمزمه میشود، طرحی که بنا به روایتها چندسال پیش طراحی شده بود، اما چون بودجهای وجود نداشت اجرایی نشد و حال این روزها که دولت پزشکیان روی کار آمده و موضع خود را نسبت به برخوردهای سلبی بارها اعلام کرده اجرای این طرح کلید خورده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این اقدام درحالی صورت میگیرد که لایحه عفاف و حجاب به تایید شورای نگهبان رسیده، اما فعلا به مرحله اجرای قانونی نرسیده و راه اندازی این کلینیک را باید اقداماتی فراتر از قانون دانست. اما نگاه حامیان لایحه عفاف و حجاب به راه اندازی کلینیک بی حجابی چیست؟
مرتضی آقاتهرانی که از لیدرهای جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی است به میگوید؛ «حجاب از جمله دستورات اسلام است و برای ارشاد به آن که نیاز به قانون نیست.» او همچنین کلینیک بدحجابی را هم امری مفید در راستای ترویج حجاب میداند دقیقا برخلاف آنچه قاسم روانبخش، عضو جبهه پایداری در مورد این کلینیک مطرح میکند.
قاسم روانبخش از دیگر مدافعان لایحه عفاف و حجاب از و اعضای جبهه پایداری میگوید؛ کلینیک حجاب از طرف رقبا و آن هم برای تحت شعاع قرار دادن و به حاشیه راندن قانون عفاف و حجاب است.
رایتل - آذر
مرتضی آقاتهرانی، لیدر پایداریها در مجلس درباره اینکه با توجه به اینکه قانون عفاف و حجاب ابلاغ نشده مواردی نظیر کلینیک ترک بدحجابی مطرح میشود و یا حتی اقداماتی به صورت پایلوت برای ترویج حجاب انجام میشود، آیا کلینیک حجاب و مواردی از این قبیل پشتوانه قانونی دارند، گفت: بحث عفاف و حجاب حکم الهی است در نتیجه وظیفه همه است بنابراین هر کسی هر اقدامی میتواند در این راستا انجام دهد، باید انجام دهد.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر لازم و واجب است یعنی منحصر به شخص خاص یا گروه خاصی نیست، خواه دولتی باشد و یا مردمی، همه ما باید این اقدام را انجام دهیم.
آقاتهرانی درباره پشتوانه قانونی کلینیک حجاب تصریح کرد: من این مورد را نمیدانم.
این عضو جبهه پایداری در واکنش به اینکه، کلینیک ترک بدحجابی افراد را بیمار در نظر میگیرد، و این برداشت بازخوردهای منفی داشته، خاطرنشان کرد: خیر، این موارد بحث دیگری است، اما واقعا قانونی که در این جهت نوشته شده به زودی ابلاغ میشود و همه باید به قانون عمل کنیم.
قاسم روانبخش، نماینده جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی درباره راه اندازی کلینیک بدحجابی، گفت: حجاب یک قانون شده، به این معنی که لایحهای که به مجلس آمده تبدیل به قانون شده است؛ بنابراین باید کمک کنند، این قانونی که به تصویب مجلس رسیده و شورای نگهبان هم آن را تایید کرده اجرا شود. در این قانون برخورد فیزیکی وجود ندارد که مانند قبل پلیس بیاید و ببرد بلکه بحث جریمه مطرح است چراکه باید یک بازدارندگی برای کسی که میخوهد قانون را بشکند وجود داشته باشد.
بیشتر بخوانید: پایداری در عصر جدید؛ ماجرای حذف ظریف و تقابلهای تازه در جریان جلیلی- پایداری
وی افزود: بنابراین در مورد حجاب قانون داریم که آن برخورد فیزیکی اصلا دیده نشده بلکه جریمه مطرح است، مانند راهنمایی رانندگی که جریمه میکند منتها جریمههای داخل قانون عفاف و حجاب مقداری سنگینتر است برای اینکه بازدارندگی بیشتری داشته باشد.
روانبخش در واکنش به اینکه آیا شما با راه اندازی کلینیک ترک بدحجابی موافق هستید، تصریح کرد: این کارها لازم نیست، این کارها را میکنند تا قانون حجاب را زمین بزنند، اصلا کلینیک حجاب یعنی چه؟ اینها حرفهای صوری و مسخرهای است که درست میکنند. همه مردم ما میدانند که حجاب حکم اسلام است و حتی پیروان ادیان دیگر همی دانند که حجاب هم در آئین زرتشت، یهود، مسیحیت و در مجموع همه ادیان وجود دارد، بنابراین مختص اسلام نیست یعنی حتی اقلیتهای مذهبی هم حکم حجاب را ضروری میدانند و در دین آنها وجود دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در نتیجه در برابر کسانی که میخواهند این حکم را بشکنند باید قانونی وجود داشته باشد چراکه اگر نباشد یک خانمی عریان میشود، دیگری نیمه عریان میشود و دیگری با وضع دیگری، در مجموع فضای اخلاقی جامعه را میشکنند؛ بنابراین همه باید به حکم قانون التزام داشته باشند و بازدارندگی جریمه هم امر خوبی است چراکه برخورد فیزیکی نیست و حساسیت برانگیز هم نیست بلکه اگر فرد میخواهد قانون را زیرپا بگذارد باید به تبعات آن هم ملتزم باشد؛ بنابراین وقتی فرد میخواهد عریان بیرون برود، پلیس او را جریمه میکند.
روانبخش در پایان یادآور شد: در همه دنیا وضعیت به همین ترتیب است در هیچ جای دنیا قانون را شل نمیکنند، البته هر کسی به یک چیزی حساس است، اما اسلام و ادیان الهی نسبت به حجاب حساس هستند چراکه آن اخلاق جامعه را میشکند و اگر اخلاق شکست، خانوادهها متلاشی میشوند، وقتی بی حجابی حاکم شود، اولین کسی که ضربه میبیند خود زنان هستند چراکه مردان زنان زیباتری را میبینند و نسبت به همسرشان بی مهر میشوند و در نتیجه دشمنی و عناد وارد خانواده میشود که در نهایت طلاق و صدها مشکل دیگر را در جامعه به وجود میآورد.
منبع: خبر آنلاین
-
سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸:۳۴
-
۲ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/760798/