نامزد شکست خورده دموکراتها ایران را بزرگترین دشمن میدانست
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام آذری - بر خلاف فضاسازی دروغین غربگرایان در ایران برای سفیدشویی دموکراتها، یک اندیشکده آمریکایی به مواضع صهیونیستی و ضد ایرانی کامالا هریس نامزد دموکراتها اذعان کرد.
»
هریس در اول اکتبر به رئیسجمهور جو بایدن و تیم امنیت ملی در اتاق وضعیت کاخ سفید پیوست تا حمله ایران به اسرائیل را زیر نظر بگیرد؛ همان روزی که بایدن به ناوشکنهای نیروی دریایی آمریکا دستور داد به تلاشهای نیروهای نظامی اسرائیل برای رهگیری موشکها بپیوندند. هریس در سخنرانی کاخ سفید، حمله موشکی ایران به اسرائیل را محکوم کرد و آن را «بیپروا و گستاخانه» توصیف کرد.
وی همچنین گفت: «من به وضوح میگویم ایران یک نیروی بیثباتکننده و خطرناک در خاورمیانه است و حمله امروز به اسرائیل تنها این واقعیت را بیشتر نشان میدهد.» هریس اظهار کرد که او «کاملاً از ارتش ایالات متحده برای سرنگونی موشکهای ایران که اسرائیل را هدف قرار میدهند، حمایت میکند.» وی در پایان دوباره گفت که ایران تهدیدی برای پرسنل آمریکایی، منافع آمریکا و جان بیگناهان است و دولت با متحدان و شرکای خود برای برهم زدن آنچه بهعنوان رفتار تهاجمی ایران و پاسخگویی آنها نام برد، همکاری خواهد کرد.
هریس موضع دولت بایدن مبنی بر عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای را تکرار و در اوایل اکتبر اعلام کرد که «همه گزینهها روی میز است» اما گفت که گزینه ترجیحی او دیپلماسی است. «تیم والز» معاون او هم، رهبری «بیثبات» دولت ترامپ را بهدلیل آنچه نزدیکتر شدن ایران به سلاح هستهای خواند، مقصر دانست.
هریس در مصاحبهای با برت بایر از فاکس نیوز، دولت ترامپ را بهدلیل خروج از توافق هستهای2015 ایران و آمریکا در سال 2018 مقصر دانست؛ توافقی که به زعم آنها ایران را تحت کنترل قرار میداد.» هریس طی یک مصاحبه با «60دقیقه» CBS در 7 اکتبر اظهار کرد که اطمینان از اینکه «ایران هرگز به توانایی تبدیل شدن به یک قدرت هستهای دست نمییابد» یکی از بالاترین اولویتهای او است. هنگامی که از او پرسیده شد که آیا در صورت وجود مدرکی که ایران در حال ساخت سلاح هستهای است، دست به اقدام نظامی میزند یا خیر، بهصورت مبهم گفت در حال حاضر درباره فرضیات صحبت نمیکند.
هریس همچنین در بیانیهای با اشاره به ماجرای کشته شدن سیدحسن نصرالله در 28 سپتامبر اعلام کرد که رهبر حزبالله، یکی از شرکای نزدیک ایران بود. وی همچنین تأکید کرد که دیپلماسی «بهترین مسیر رو به جلو» برای ایجاد ثبات منطقهای و محافظت از غیرنظامیان است.
در مقابل، روایت ثابتی که ترامپ ارائه کرده، این است که جهان امروز آشفتهتر از زمانی است که او در قدرت بود و او حملات ایران به اسرائیل را بهعنوان یکی از چندین نمونه ذکر میکند. ترامپ در بیانیهای که پس از حمله ایران به اسرائیل در اکانت Truth Social خود منتشر کرد، اعلام کرد که «جهان در آتش است و از کنترل خارج میشود» و در دولت او، «ایران کاملاً تحت کنترل بود و از انجام معامله ناامید بودند».
ترامپ نیز مانند هریس گفته است که ایران هرگز نباید به سلاح هستهای دست یابد. ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی در شهر نیویورک در 26سپتامبر گفت که ایران «با ما توافق میکرد» و «تنها چیز این است که آنها نمیتوانند سلاح هستهای داشته باشند.»
ترامپ بارها اعلام کرده است که میتواند در مدت زمان کوتاهی با ایران به توافق برسد و حتی ممکن است ایران را به توافقنامه آبراهام با اسرائیل وارد کند، بدون اینکه جزئیاتی درباره نحوه انجام این کار ارائه کند. ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا در صورت انتخاب مجدد برای توافق با ایران دوباره مذاکره خواهد کرد، گفت: «مطمئناً، این کار را انجام میدهم» و «ما باید توافق کنیم زیرا عواقب آن غیرقابل اجتناب است». در 19 سپتامبر، ترامپ در حالی که در شورای اسرائیلی-آمریکایی صحبت میکرد، اظهار کرد که «حتی ممکن بود ایران توافقنامه ابراهیم را امضا کند».
-
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸:۱۶
-
۸ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/750432/