صنعت فولاد از صنایع پیشران در توسعه صنعتی است
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش میمتالز، «جواد کرمی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی با بیان اینکه احیای واحدهای تولیدی بزرگ مقیاس راکد در استان تحول آفرین است، گفت: احیای بنگاه اقتصادی ذوب آهن ارومیه رونق تولید و اشتغالزایی بیش از 300 نفر را فراهم کرده و موجب تحول در اقتصاد شهرستان میشود که با همه توان در این مسیر گام برمیداریم.
وی که در نشست کارگروه رفع موانع تولید و تسهیل سرمایهگذاری در مجموعه تولیدی ذوب آهن ارومیه صحبت میکرد، افزود: 10 جلسه رسمی برای رفع مشکلات این واحد تولیدی برگزار شده و درصدد هستیم تا با هماهنگی، تسهیلگری لازم را برای بازگشت این واحد بزرگ به چرخه تولید انجام دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانغربی ادامه داد: تسهیلگری وظیفه حاکمیت بوده و در این مسیر ما تمام تلاش خود را به کار برده ایم و بقیه مراحل برعهده سرمایهگذار و بخش خصوصی است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذار برای این واحد بعد از انعقاد قرار داد بین طرفین به باک جهت اخذ تسهیلات معرفی خواهد شد، ادامه داد: در زمینه اخذ تسهیلات بانکی، بدهی به تامین اجتماعی و همچنین وصل انشعاب برق این واحد نیز لازم است اعضای کارگروه همکاریهای لازم را در راستای حل مشکلات داشته باشند.
کرمی همچنین گفت: جمع آوری انشعاب برق این واحد تولیدی از نظر کارگروه غیر کارشناسی بوده و قابل توجیه نیست و انتظار میرود شرکت برق مساعدت لازم را در این باره داشته باشد.
صنعت فولاد از صنایع پیشران در توسعه صنعتی است در این نشست همچنین «صابر پرنیان» سرپرست اداره کل صمت استان آذربایجانغربی، گفت: عدم فعالیت سرمایه عظیم صنعت ذوب آهن ارومیه از بزرگترین لطمات اقتصادی به استان آذربایجان غربی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه احیای این واحد موجبات رشد اقتصادی ارومیه و اشتغال جوانان منطقه را فراهم خواهد آورد، اضافه کرد: تحول در اقتصاد استان و زنجیره فولاد حائز اهمیت بوده و ایجاد شرایط ایدهآل جهت تسهیل و تسریع برگشت این واحد به چرخه تولید در دستور کار ویژه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قرار گرفته است.
سرپرست اداره کل صمت استان آذربایجانغربی همچنین با اشاره به اینکه صنعت فولاد از صنایع پیشران در توسعه صنعتی است، گفت: عدم توسعه آذربایجان غربی در حوزه فولاد که یکی از شاخصههای توسعه صنعتی بوده، مشهود است.
گفتنی است این واحد تولیدی در سال 1388 به بهره برداری رسید ولی از سال 1399 به حالت راکد درآمده است؛ میزان سرمایهگذاری در این واحد بیش از 6 هزار میلیارد ریال تخمین زده میشود.
منبع: شاتانیوز
-
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۸:۰۵
-
۴ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/748954/