پیام آذری

آخرين مطالب

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است بیمه دی

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی با بیان اینکه این شرکت با بیش از 10 هزار مرکز درمانی در سراسر کشور دارای قرارداد است، گفت: حدود 20 درصد از کل بیمه‌شدگان سراسر کشور در بخش درمان، از خدمات بیمه دی استفاده می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حسین یاوری در آیین گشایش ساختمان جدید شعبه ایلام، با اشاره به وابستگی سهامداری بیمه دی به بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: اعتبار ایجاد شده در بیمه دی ناشی از تلاش مستمر همکاران در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان به ویژه ارائه مطلوب خدمات به خانواده معزز شهدا و ایثارگران است.
وی با تأکید بر این که بیمه دی طی سنوات اخیر توانسته است جایگاه شایسته‌ای را در صنعت بیمه کسب کند، افزود: این شرکت از نظر عملکردی، عملیات بیمه‌ای؛ هم در حوزه سودآوری و هم در بخش اعتماد از مراکز درمانی، بهترین عملکرد را از خود نشان داده است.
دکتر یاوری افزود: بیمه دی به منظور افزایش سطح تماس با مشتریان و ارائه خدمات بهینه به بیمه‌شدگان خود، نسبت به افتتاح ساختمان‌ها‌ در نقاط مختلف کشور اقدام می‌کند و در حال حاضر 48 شعبه در حوزه فروش و 48 مرکز برای پرداخت خسارت درمان در اختیار دارد که به طور تخصصی در سراسر کشور فعالیت دارند.
وی بیان داشت: به دلیل تغییرات فضای شهر ایلام، ساختمان قدیمی بیمه دی فاقد امکان دسترسی مطلوب مشتریان و بیمه‌شدگان بود از این رو، هیئت مدیره این شرکت در راستای دسترسی بهتر مشتریان و جامعه هدف خود، ایجاد فضای مناسب‌تری را برای این شعبه در دستور کار قرار داد تا بتواند خدمات خود را به نحوی شایسته ارائه کند.
معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی، بیمه‌شدگان استان ایلام را بیش از 40 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: شرکت بیمه دی با داشتن برنامه‌های توسعه‌‌ای از جمله؛ ورود به حوزه خرده فروشی در بخش بازنشستگان تأمین اجتماعی، قرارداد سازمان صدا و سیمای ج.ا.ا و همچنین قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی، امیدوار است با اضافه شدن این جوامع به جامعه هدف بیمه دی، این عدد به دو برابر و حتی بیشتر ارتقاء یابد.
دکتر یاوری با بیان اینکه بیمه دی به عنوان یک شرکت بازرگانی، ارائه دهنده خدمات عمومی به تمامی آحاد جامعه است، گفت: تعداد کل بیمه‌شدگان تحت پوشش بیمه دی در سراسر کشور حدود دو میلیون و 500 هزار نفر است که از این تعداد، حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر از خانواده بزرگ ایثار و شهادت و یک میلیون دیگر از سایر اقشار مردمی هستند.
در این مراسم، غفوریان مدیر شعبه ایلام نیز گفت: علاوه بر آن که مکان جدید شعبه در موقعیت جغرافیایی مناسبی از شهر واقع شده، رعایت حداکثر استانداردها به لحاظ رفاه حال مراجعه کنندگان نیز از دیگر مواردی است که نشان دهنده اهتمام مدیران ارشد این شرکت در امر مشتری‌مداری است.
وی اظهار امیدواری کرد در مکان جدید، ارائه خدمت به بیمه‌شدگان به ویژه جامعه هدف با کیفیت بهتر و بیشتری همراه شود و کارکنان این شعبه بتوانند در راستای جلب رضایتمندی مشتریان و تحقق اهداف پیش‌بینی شده و مورد انتظار گام بردارند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/707613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

نامگذاری و رونمایی از نماد تراکتورسازی در میدان اصلی هرات

آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی

سالانه در کشور بیش از 50 هزار نفر به‌خاطر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند

تصویری از دیدار دو چهره کهنه کار سیاست: سید هادی خامنه ای در منزل مهدی کروبی!

ریشه های عمیق فرهنگ ایرانی در آناتولی و آسیای میانه: اردوغان در پی تحریف تاریخ نوروز؟

رحمتی و 2 ستاره استقلال و تراکتور محروم شدند

استقبال تراکتور از بازی با استقلال با ادای دین به پرشورها +عکس

مسعود جمعه که آمد استقلال 10 نفره شد/ شب سختی در تبریز در انتظارمان است

تعطیلی ادارات استان آذربایجان غربی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات ارومیه تعطیل است؟

ثبت بیش از 20 میلیون تردد خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

تراکتور نماد غیرت آذربایجان در حوزه ورزش است

فردا سیزده بدر کدام استان‌ ها بارانی می‌شوند؟

گزارش جامع آب و هوای شهرهای آذربایجان شرقی در تاریخ 13 فروردین 1404

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

30 دوچرخه، جایزه قرعه‌کشی ویژه شهرداری تبریز برای تماشاگران دیدار تراکتور – استقلال

ترک کار کارگران بعد از مشاجره با کارفرما چه عواقبی دارد؟

انجام نزدیک 6000 ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

آمار تردد مسافران از پایانه های مرزی به 211 هزار نفر رسید

بیش از 10 میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده های آذربایجان غربی ثبت شد

فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال فصل الخطاب باشد

انجام نزدیک 6هزار ماموریت نوروزی توسط اورژانس آذربایجان غربی

بازیگر زن محبوب دهه 70 پس از مدت‌ها آفتابی شد

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

آمادگی کامل نیروی انتظامی آذربایجان شرقی در روز طبیعت

پیام استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت 12 فروردین

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

پذیرش بیش از 5 هزار نفر در مراکز اسکان نوروزی آموزش و پرورش اردبیل

اختتامیه مسابقات والیبال در سراب

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

دیدار مشاور سیاسی رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور آذربایجان

مشاور رئیس جمهور: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

دیدار مشاور رئیس جمهور با الهام علی اف/ سنایی: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام های مثبت قرار دارد

پزشکیان به باکو می رود

بیش از 48هزار مسافر نوروزی از سدهای آذربایجان‌غربی بازدید کردند

سفر در زمان؛ «گوگوش» در کودکی در حال غذاخوردن در رستوران؛ دهه 30

آماده‌باش دامپزشکی آذربایجان غربی در ایام نوروز و روز طبیعت

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه

جمع آوری ماهی قرمز و سبزه نوروز در 13 ایستگاه شهر اردبیل

فال حافظ چهارشنبه 13 فروردین 1404 | ساقی حدیث سرو و گل و لاله میرود

استقبال پرشور گردشگران از نوروزگاه‌های عشایری شهرستان اهر

آبرسانی به 10 هزار روستا در کشور

روایت معاون پزشکیان از دیدارش با علی اف/ روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات است

سفر رییس جمهور ایران به باکو

باکو و ادعاهایی که هرگز ثابت نمی‌شود

سنایی: مسائل منطقه در دیدار دو ساعته با علی‌اف بررسی شد

روابط ایران و آذربایجان در مسیر حل مشکلات قرار دارد

حل مشکلات در دستور کار روابط ایران و آذربایجان است

مقصد بعدی مسعود پزشکیان لو رفت

بیش از 20 میلیون و یکصد هزار تردد خودرو در محورهای آذربایجان شرقی