پیام آذری

آخرين مطالب

تولید 3 درصد برق مورد نیاز کشور در «نیروگاه سبلان» اردبیل گفتگو

تولید 3 درصد برق مورد نیاز کشور در «نیروگاه سبلان» اردبیل
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل ـ رئیس هیئت مدیره نیروگاه سیکل ترکیبی «سبلان» گفت: نیروگاه سبلان از بزرگ کشور است که با ظرفیت اسمی تولید 1470 مگاوات ساعت حدود3 درصد برق کشور را تولید می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد رستمی ظهر جمعه در حاشیه بازدید علی نیکزاد؛ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، استاندار اردبیل و جمعی از مسئولین کشوری و استانی از نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تولید برق در عرصه پیشرفت زیر ساخت صنعتی و توسعه اقتصادی بسیار مهم و حیاتی بوده و از ضروریات اعتلای هر کشوری به شمار می‌رود.
وی پایداری تولید در نیروگاه‌ها را جز موارد مهم و حساس عنوان کرد و افزود: در حال حاضر نیروگاه سبلان با اشتغالزایی مستقیم 300 نفر و با ظرفیت اسمی تولید 1470 مگاوات ساعت جز نیروگاههای بزرگ کشور بوده و با تولید حدود 3 درصد برق کشور نقش بسزایی در این راستا و در جبران بخشی از ناترازی برق در کشور را ایفا می‌کند.
رئیس هیئت مدیره نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان اظهار کرد: این نیروگاه قادر به تولید 9 میلیون مگاوات برق در سال و عرضه آن به شبکه سراسری برق کشور است که با سرمایه گذاری و تکمیل طرح توسعه و سنکرون 3 واحد بخار این نیروگاه با جلوگیری از اتلاف و هدر رفت دمای گازهای حاصل از واحدهای گازی با دمای حدود 540 درجه سانتیگراد توانستیم در مصرف سوخت سالانه 600 میلیون متر مکعب صرفه جویی کنیم.
وی یکی از منحصرترین مزایای نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان استفاده از آب فاضلاب جهت تأمین آب خام مصرفی بخش بخار برای اولین بار در کشور عنوان کرد و افزود: می‌توان گفت این نیروگاه با به روزترین تکنولوژی دنیا از نیروگاه‌های سبز کشور محسوب می‌شود.

پیام آذری


رئیس هیئت مدیره نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان ادامه داد: مصرف سالانه آب این مجموعه یک میلیون مترمکعب هست که این میزان آب از پساب اردبیل با خط انتقال به طول 28 کیلومتر به این نیروگاه تأمین می‌شود و باید گفت که از سال گذشته حتی یک لیتر از آب شرب و کشاورزی در این مجموعه استفاده نشده که در جای خود بی نظیر است.
رستمی با بیان اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان شامل 6 واحد گازی مدل V94.2 با ظرفیت اسمی هر کدام 160 مگاوات و 3 واحد بخار E TYPE با ظرفیت اسمی هر کدام 160 مگاوات است که با ارتقا واحدهای گازی به مدل MAP2B ظرفیت هر واحد 30 مگاوات افزایش می‌یابد.
وی افزود: در حال حاضر واحد یک گازی با اتمام پروژه ارتقا در دی ماه 1403 به صورت آزمایشی وارد چرخه تولید شده و ظرفیت واحد از 160 مگاوات به 190 مگاوات افزایش داده شده است، طرح ارتقا واحد 2 گازی نیز امروز با حضور مسئولین کشوری انجام شد و به صورت واقعی 23 مگاوات به ظرفیت این واحد افزوده شد.

پیام آذری


رئیس هیئت مدیره نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان از به روزرسانی واحد دوم این نیروگاه با توان واقعی 23 مگاوات ارزشمند تا اوایل تیرماه برای پاسخگویی به نیاز کشور به برق در ایام تابستان خبر داد.
رستمی یکی از راهکارهای جبران ناترازی برق و انرژی در کشور را توسعه و تقویت نیروگاه‌ها مخصوصاً نیروگاه‌هایی همچون نیروگاه اردبیل که جزو نیروگاه‌های سبز در کشور است عنوان کرد و افزود: نیروگاه خورشیدی 15 مگاواتی نیز در همین نزدیکی نیروگاه سبلان احداث و وارد مدار خواهیم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/818325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهاجم پرسپولیس فرزندی در راه دارد

عراقچی: ایران آماده کمک به برقراری تفاهم بین پاکستان و هند است

هدیه با ارزش رهبر معظم انقلاب به مهمانشان در بیت رهبری / حسادت یک دختر را برانگیخت

حکم شبانه کمیته انظباطی: خداداد عزیزی محروم شد

اسلام‌آباد از تلاش‌های صلح جویانه تهران در منطقه قدردانی کرد

برد تراکتور مقابل فولاد در جنجال VAR؛ جام به تبریز لبخند زد

برد دراماتیک تراکتور درمقابل فولاد / جام به تبریز لبخند زد

تعطیلی تمرینات تراکتور در کورس قهرمانی

جوانان یاغی در کمین تراکتور تبریز؛ پدیده‌های 19 ساله، برگ برنده یحیی گل محمدی

عزیزی و خبیری تا اطلاع ثانوی محروم شدند

کاهش 1 میلیون و 900 هزارتومانی قیمت طلا در بازار + جدول تغییرات

ریزش وحشتناک قیمت طلا / شنبه گرمی 5 میلیون می شود؟

حضور سرمایه‌گذاران چینی در ارومیه

واژگونی خودرو در محور شاهین دژ به میاندوآب 12 مصدوم بر جای گذاشت – آفتاب نو | اخبار ورزشی

فولاد و تراکتور با تساوی در نیمه نخست به رختکن رفتند | اخبار ورزشی

برد تراکتور مقابل تراکتور در جنجال VAR؛ جام به تبریز لبخند زد

پیروزی دراماتیک تراکتور تبریز مقابل فولاد خوزستان و تثبیت صدرنشینی برای قهرمانی + فیلم و جدول

برد تراکتور مقابل تراکتور در جنجال VAR؛ جام به تبریز لبخند زد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

فوری؛زمین لرزه دوباره در شهر «بخشایش» در آذربایجان شرقی

واژگونی خودرو در محور مرگنلر به شوط یک فوتی و 7 مصدوم برجای گذاشت

برخورد شدید پراید و کوئیک در اتوبان پاسداران 7 مصدوم برجای گذاشت

تراکتور برای قهرمانی فولاد را هم خم کرد؛ بازهم جنجال VAR در بازی مهم

آتش‌بازی تماشایی هواداران فولاد

تهیه وتصویب بسته درآمدهای پایدار موضوع دیدار کبیری با پورمحمدی

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در صداوسیما

مادر شهید «میرزاپور» آسمانی شد

سرمایه‌گذاران چینی در ارومیه+تصاویر

واژگونی خودرو در محور شاهین دژ به میاندوآب 12 مصدوم بر جای گذاشت

در تبریز با گل منتظرتان هستیم! (عکس)

برگزاری همایش بزرگ کوهپیمایی وطبیعت گردی خانوادگی در منطقه یکانات یامچی

تشویق بیرانوند در اهواز و تذکر ناظر بازی به عزیزی

تساوی فولاد و تراکتور در نیمه اول

سکینه سادات پاد، وکیل: برخورد مبتنی بر عدم پذیرش تکثر و نفی ارزش‌ها و داشته‌های عرفی ایرانی، مانع جدی برای حل مسائل اجتماعی شده/ این تفکر توانسته برخی از مؤلفه‌های قدرت را کسب کند/ نمونه‌هایش قانون حجاب و گشت ارشاد و کلینیک‌های ترک بی‌حجابی است

فولاد و تراکتور با تساوی در نیمه نخست به رختکن رفتند

«ویتکاف» روسیه را به مقصد عمان ترک کرد

تساوی بدون گل در نیمه اول بازی فولاد و تراکتور

استوری دوباره رضا گلزار درباره سبک زندگی اش؛ گفتم که پز نیست/ عکس

جزیره کیش، کانون تبادل نظر برای تدوین سند جامع توسعه دانش بنیان و فرهنگی، اجتماعی و گردشگری مناطق آزاد

امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان هفت منطقه آزاد کشور

کمبود یک‌هزار معلم در اردبیل

امام جمعه اردبیل: بی حرمتی به اهل سنت در صداوسیما، محکوم و موجب تأسف است

وزیر امورخارجه: ایران آماده میانجی‌گری میان هند و پاکستان است

واکنش سیدعباس عراقچی به درگیری دهلی و اسلام آباد با یک بیت شعر از سعدی

نرخ رسمی طلا گرمی چند شد؟ + قیمت روز

واکنش امام جمعه اهل سنت ارومیه به توهین به مقدسات در صداوسیما چه بود؟

دیدار شهردار تبریز با سفیر ایران در روسیه

مدارس و ادارات این شهرها فردا شنبه 6 اردیبهشت تعطیل شد

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

پزشکیان با کارگران فوتبال بازی کرد

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند / امیدواری به پیشرفت مذاکرات و توافق با آمریکا