پیام آذری

آخرين مطالب

لزوم برگزاری باشکوه سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان شرقی اجتماعي

لزوم برگزاری باشکوه سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان شرقی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم برگزاری مراسم با کیفیت و تأثیرگذار برای نخستین سالگرد شهدای خدمت در استان تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی ، محمدزاده در جلسه هماهنگی مراسم بزرگداشت شهدای خدمت، با اشاره به اولین سالگرد شهادت آیت الله دکتر رئیسی، دکتر امیرعبداللهیان، آیت‌الله آل‌هاشم و دکتر مالک رحمتی و هیئت همراه اظهار کرد: محبوبیت این عزیزان، ریشه در اعتبار و التزام اخلاقی آنها و نگرش مثبت مردم به آنان داشته است.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم که یاد و خاطره آنها با برنامه‌هایی ارزشمند و تأثیرگذار زنده نگاه داشته شود و اعتبار و الگویی که از خود به جای گذاشته‌اند، نسل به نسل منتقل شود.
محمدزاده با تأکید بر اهمیت کمّیت و کیفیت برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت افزود: امسال اولین سالگرد شهادت این عزیزان است و ما باید همه بستر‌ها را برای برگزاری مراسمی شایسته فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه تبلیغ و تشریح وجهه مردمی این شخصیتهای برجسته، از اولویت‌های کاری ما است افزود: شخصیت این عزیزان یک ثروت ماندگار برای استان است و باید از وجهه مردمی آنان به عنوان یک سرمایه صیانت کنیم.
معاون استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت انتقال رمز محبوبیت و مردم‌داری شهدای خدمت به نسل‌های آینده گفت: سبک زندگی مرحوم آیت الله آل‌هاشم که فراتر از زمان خود بود، الگوی بی‌نظیری برای جامعه است و باید با برنامه‌های هدفمند این الگو به نسل جوان منتقل شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه این خطه معراج و میزبان شهدای خدمت است گفت: این مجموعه از اسفند ماه گذشته برنامه‌هایی را در قالب نشست‌های تخصصی تدارک دیده است و تلاش داریم برنامه ریزی‌های نهایی تا هفته آینده طی نشستی با حضور نماینده ولی فقیه و استاندار آذربایجان شرقی صورت بگیرد.
حجت الاسلام اسکندری اجرای برنامه‌های خاص و با کیفیت همراه با تبیین جایگاه این شهدای گرانقدر را هدف اصلی ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهادت رییس جمهور انقلابی و هیات همراه عنوان کرد.
وی اظهار کرد: همدلی و هم افزایی بسیار خوبی اکنون در بین دستگاه‌های مختلف اجرایی و خدماتی آذربایجان شرقی وجود دارد که امیدواریم این شرایط منجر به برگزاری باشکوه و مناسب آیین‌های بزرگداشت شهدای خدمت شود.
حجت الاسلام اسکندری کانون برنامه‌های اصلی سالگرد شهادت شهدای خدمت را تبریز و مراغه اعلام و اضافه کرد: البته در تمام شهرستان‌های آذربایجان شرقی نیز آیین‌های مشابه برگزار خواهد شد.
در این جلسه خانواده‌های شهید آیت الله هاشم و شهید دکتر رحمتی در سخنانی بر اهمیت جنبه‌های مردمی مراسم بزرگداشت شهدای خدمت تأکید کردند و افزودند: برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت با مشارکت مردم برگزار شود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/816691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز لیندلوف فاش شد: ترک الدترافورد پس از حادثه تلخ!

علیرضا بیرانوند به دادگاه تبریز احضار شد

تحرک در ساخت و ساز ارومیه؛ زمین‌های کوچک هم سرمایه‌گذاری می‌شوند

طارمی: می‌خواهم در اینتر بمانم

مرگ اسرارآمیز 6 نفر در خانه‌باغ

سرو استوار انقلاب

وزیر کار در همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر;(رفاه کارگران) حتی طرح‌های خوب هم بدون پیگیری، به نتیجه نمی‌رسند

ادعای عجیب باشگاه تراکتورسازی تبریز/ رده یازدهم جهان و نخست آسیا هستیم!

پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان شرقی فردا سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی آذربایجان شرقی 24 ساعت آینده + هواشناسی تبریز

درخشش ورزشکاران آذربایجان شرقی در رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون

دستگیری فردی با 57 فقره کلاهبرداری در تبریز

«ایلان ماسک» می‌خواهد کابینه «دونالد ترامپ» را ترک کند

بهار پر فروغ مجتمع فولاد ظفر بناب با آغاز پروژه توسعه نورد

خدمات‌رسانی آب و فاضلاب به صدها روستای آذربایجان شرقی در سال 1403

ایجاد اشتغال برای بیش از 9 هزار نفر در حوزه اصناف آذربایجان‌غربی

ورود سامانه بارشی پرقدرت به کشور / این آستان ها آماده رگبار باران باشند

عامل شهادت 8 مرزبان کشور مجازات شد

دستگیری شبانه حفاران غیرمجاز در سراب

فرماندار مشگین‌شهر: مبارزه با قاچاق مواد مخدر یک وظیفه جمعی است

اجرای 260 کیلومتر فیبر نوری در شهر اردبیل

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل معرفی شد

مرگ اسرارآمیز 6 نفر در خانه‌باغ |اجساد قربانیان دچار جمود نعشی شده بود

همدلی و همیاری مدیران و مسئولان در خدمت به جامعه ایثارگر ضروری است

جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان برگزار شد

کنایه ابراهیم متقی به شایعه خودنویس طلایی در مذاکرات عمان

تیر خلاص به چاقی با تبدیل سلول‌های چربی به ماشین‌های کالری‌سوز

سپاه صلابت خود را مرهون ولایت و مردم است

ساماندهی بالیقلوچایی با 15 درصد پیشرفت

رفع تصرف از 64 هکتار زمین دولتی در اردبیل

40 مرکز مشاوره تخصصی ازدواج در زنجان فعال است

مرگ اسرارآمیز 6 نفر در خانه‌باغ |اجشاد قربانیان دچار جمود نعشی شده بود

افشاگری یک رسانه آمریکایی درباره «ایلان ماسک»

«ایلان ماسک» برای ترک دولت ترامپ آماده می‌شود

دستگیری شبانه 2 حفار غیرمجاز در شهرستان سراب

برگزاری رویداد فرهنگی وهنری بشری ویژه روز دختر در آذربایجان‌غربی

وزش باد شدید در نیمه غربی کشور تا پایان هفته

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

خسارت 2000 میلیارد تومانی سرمازدگی به باغات اردبیل

افتتاح نمایشگاه دستاورد های دانش آموزان هنرستان حضرت فاطمه (س) ناحیه یک اردبیل

کمک به فرهنگ سازی در مصرف بهینه آب وظیفه همگانی است

کشف اولین ویروس غول‌پیکر در خاک فنلاند

لزوم برگزاری باشکوه سالگرد شهدای خدمت در آذربایجان شرقی

مدیرعامل جدید شرکت گاز اردبیل معرفی شد

«حبیب احمدی» نایب رئیس خانه مطبوعات کشور شد

احداث 1700 واحد مسکن برای محرومان اردبیلی در افق 4 ساله

خط دوم انتقال گاز به اردبیل امسال افتتاح می‌‌شود

نظام سلامت‌محوری دانش‌آموزان اردبیلی در حال اجراست

فوبیایی که باعث شد وحید شمسایی ایتالیا را ترک کند + فیلم

راز مرگ 6 نفر در روستای ارومیه؛ آیا جنایت رخ داده است؟

پذیرش دانشجوی دکتری مطالعات فرش در تبریز