آذربایجان غربی پیشتاز در تأمین گوشت قرمز کشور
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گقت: این استان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ، علی دیانتی این استان در طی سال گذشته بیش از 767 هزار رأس دام زنده به همراه 1584 تن لاشه گرم به تهران و سایر استانها ارسال کرده و در حال برنامهریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز خود است.
دیانتی اظهار کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیتهای دامی خود، به یکی از استانهای پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استان در حال حاضر رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبه دوم را کسب کرده است.
وی در ادامه به برنامههای توسعهای این استان در زمینه تولید گوشت قرمز اشاره کرد و افزود: اقدامات اولیه برای ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده و پیشبینی میشود این طرح در سال 1404 به بهرهبرداری برسد.
دیانتی تاکید کرد: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی و یکپارچهسازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.
وی یادآورشد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.
این مسؤل بیان کرد: این اقدام میتواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.
-
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴:۳۹
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/812517/