بهره مندی بیش از 97 هزار نفر از مردم آذربایجان شرقی از خدمات جهاددانشگاهی
مقالات
بزرگنمايي:
پیام آذری - - فاتحیفر گفت: سال گذشته 250 نوزاد در پی درمان زوجهای نابارور در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی به دنیا آمدند.
فاتحیفر اظهار کرد: این سازمان با توجه به اولویت برنامههای توسعه کشور و سیاستهای ابلاغی نهادهای بالادستی در زمینه جوانی جمعیت و با تمرکز بر روی اولویتهای سلامت استان و منطقه در حوزه پزشکی فعالیت میکند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به مراکز فعال این سازمان در حوزه پزشکی و درمانی در استان گفت: مرکز خدمات تخصصی درمان ناباروری به عنوان یکی از نخستین مراکز درمان ناباروری استان با هدف ارائه خدمات تخصصی ناباروری به زوجین نابارور استانهای شمال غرب کشور در تبریز در حال فعالیت است.
فاتحی فر گفت: آزمایشگاه تخصصی تشخیص طبی و مشاوره ژنتیکی، مرکز خدمات تخصصی طب کار و خدمات سلامت شغلی، مرکز خدمات تخصصی طب پیشگیری و ارتقای سلامت، مرکز تخصصی درمان زخم، نمایندگی بانک خون بند ناف رویان و گروه پژوهشی ژنتیک در اختلالات تولید مثل از جمله مراکز فعال در حوزه پزشکی و درمان این سازمان هستند.
وی ادامه داد: ارائه مشاورههای تخصصی زنان، ارولوژی، ژنتیک، ایمونولوژی، حقوقی ، خدمات تشخیصی علل سیتوژنتیکی و مولکولی ناباروری، جراحی تخصصی زنان (پانکچر)، لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی مردان TESE و PESA، فریز و نگهداری جنین و اسپرم و تخمک، لنفوسیت تراپی، IVF و IUI میکرو اینجکش، رحم اجارهای، انجام تستهای سیتوژنتیکی، کاریوتایپ خون، و آمنیوسنتز ، انجام تستهای مولکولی آمنیوسنتز، تعیین جنسیت جنین و خدمات نگهداری بانک خون بند ناف (سلولهای بنیادی) در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان انجام میشود.
وی افزود: خدمات بسیاری در این مرکز درمانی ارائه میشود و پس از تعیین علت ناباروری زوجین، فرایندهای مختلفی جهت درمان ناباروری انجام میگیرد.
فاتحی فر اعلام کرد: سالانه بیش از 2 هزار و 200 پرونده جدید در این مرکز تشکیل شده و در مجموع 25 هزار نفر خدمت در سال خدمات دریافت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: درمانهای ناباروری در جهان 30 تا 35 درصد جواب میدهد و متوسط درمانی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی با مجهزترین دستگاهها و کارکنان مجرب 35 درصد است.
وی با بیان اینکه بخش تعیین جنسیت جهت تشخیص و کنترل وضعیت سلامت جنین در این مرکز فعال است، اظهار کرد: فریز تخمک و اسپرم برای واجدین شرایط از جمله دختران مجرد سن بالا، افراد مبتلا به سرطان انجام میشود.
فاتحی فر با اشاره به اینکه هزینههای این مرکز بسیار کمتر از بخش خصوصی است گفت: جهاددانشگاهی در تبریز، میانه، مراغه و مرند دارای نمایندگی بانک خون بند ناف رویان بوده و خون بند ناف نوزادان متقاضیان در این شهرستانها گرفته و برای نگهداری با رعایت تمام پروتکلها به تهران ارسال میشود.
وی با بیان اینکه درصدد توسعه فعالیتهای این نمایندگی در سایر شهرستانها هستیم ادامه داد: علاوه بر انجام خدمات پزشکی برای عموم مردم، پژوهشگران حوزه پزشکی سازمان در چندسال اخیر در حوزه انجام طرحهای پژوهشی، تالیف کتاب و انتشار مقالات نیز فعال بوده و اجرای سه عنوان طرح پژوهشی در حوزه ژنتیک، تالیف سه عنوان کتاب پزشکی و ژنتیک و انتشار بیش از 30 عنوان مقاله علمی پژوهشی در مجلههای معتبر جهانی و ملی از جمله عملکردهای پژوهشگران این سازمان است.
فاتحی فر با اشاره به برنامههای سازمان در حوزه پزشکی در سال جدید گفت: تجهیز و شروع فعالیت آزمایشگاه ژنتیک پزشکی در محل جدید و ارائه خدمات تخصصی به بیماران، اخذ موافقت قطعی گروه پژوهشی ژنتیک در اختلالات تولیدمثل، راه اندازی و تجهیز مرکز خدمات غربالگری سرطان سینه در سازمان با همکاری پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی به عنوان مرکز منطقهای شمال غرب، راه اندازی دفاتر نمایندگی بانک خون بندناف در بیمارستانهای بزرگ استان جهت گسترش فعالیت و پوشش دهی بیشتر خدمات مرکز در استان، شروع استانداردسازی ساختمان مجتمع پژوهشی سازمان جهت انتقال مرکز درمان ناباروری به فضای تخصصیتر و فضای فیزیکی توسعه یافته از جمله برنامههای در دست اجرا در سال جدید است.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از بهره مندی بیش از 97 هزار نفر از مردم استان از خدمات پزشکی این نهاد انقلابی در سال 1403 خبر داد.
منبع:ایرنا
-
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴:۰۲
-
۲۵ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/811025/