آنچه در بخش سیاسی روزنامههای 19 فروردین گذشت
اقتصادی
بزرگنمايي:
پیام آذری - آرمان ملی در مقاله ای با عنوان « مذاکره میکنیم، اما غیر مستقیم» نوشته است: در تهران مقامات و رسانهها به طور مداوم این پیام را به جهان مخابره میکنند که جمهوری اسلامی اهل مذا کره است. اما چون این دونالد ترامپ بود که برجام را برهم زد، ایران اعتمادی به او ندارد. با این حال، ایران مذا کرات غیرمستقیم را به طور جدی در دستور کار قرار داده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
برخی رسانهها پا را فراتر گذاشتهاند و تحلیل میکنند که ا گر مذا کرات غیرمستقیم به خوبی پیش برود، احتمال دارد تهران تصمیم بگیرد سطح مذا کرات را از غیرمستقیم به مستقیم ارتقا دهد. هرچند تا کنون خبر رسمیای در این رابطه منتشر نشده است. کیهان نیز با تیتر « واکنش ها علیه کیهان غیرعادی است» نوشته است: ترور قهرمانان ایران بخشیدنی نیست سخنگوی وزارت خارجه گفته است: واکنش ها غیرعادی بود. باید برای همه روشن باشد که موضوع ترور قهرمانان ایران چیزی نیست که فراموش شود یا بخشیده شود و همواره در ذهن و خاطره مردم ایران و منطقه باقی خواهد ماند.
روزنامه اعتماد نیز در مقاله ای با تیتر «تلاش ترامپ برای تکرار نسخهکیسینجر» تشریح کرده است: با گرمتر شدن رقابت قدرتهای بزرگ، سیاستگذاران فعلی ایالاتمتحده ممکن است وسوسه شوند که برای تکرار موفقیت کیسینجر، یک «کیسینجر معکوس» را طراحی کنند؛ یعنی نزدیکتر کردن روسیه به ایالاتمتحده برای برقراری تعادل با چین به عنوان قدرتی در حال ظهور. به عبارتی دیگر چنین سیاستی معکوس رویکرد و استراتژی است که کیسینجر از سال 1971 آغاز کرد، یعنی همان زمانی که به عنوان مشاور امنیت ملی رییسجمهور ریچارد نیکسون خدمت میکرد. در یک مقاله تاثیرگذار که در سال 2021 توسط شورای آتلانتیک منتشر شد، نویسنده ناشناس آن که یک مقام سابق دولتی بود، پیشنهاد داد که واشنگتن باید روابط خود با روسیه را دوباره متعادل کند، چراکه منافع پایدار ایالاتمتحده ایجاب میکند که از عمیقتر شدن بیشتر اتحاد مسکو-پکن جلوگیری شود.
جام جم نیز « رمز استقبال مخاطبان از فیلم موسی کلیم الله » را بررسی کرده و نوشته است: این فیلم با اتکا به سورههای مختلف قرآن، مانند سورههای اعـراف، یونس، کهف، شعراء، و طه، داستان زندگی حضرت موسی ع را به تصویر میکشد. به همین علت شاهد هستیم که این فیلم در فیلمنامه و روایت با آنچه سینمای غـرب به تصویر کشیده متفاوت اسـت و این خود یکی از عوامل موفقیت این فیلم به شمار میآید؛ چرا که متاسفانه آشنایی بسیاری از مخاطبان از طریق روایتهایی که در فیلمهای غربی وجود دارد و» موسی کلیم اهلل «از این بابت نقشی نو درانداخته. از جمله تفاوتهایی که در این دو روایت میتوان به آن اشاره کرد این که در روایت توراتی، دختر فرعون، موسی را از آب میگیرد و به فرزندی میپذیرد، اما در روایت اسامی، آسیه. همسر فرعون، موسی را به فرزندی میپذیرد. ا گرچه فیلم» موسی کلیم اهلل دقیقا قبل از ایـن سکانس به پایان میرسد امـا این اختاف را میتوان یکی از مهمترین اختافات در میان دو روایت توراتی و اسلامی دانست.
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳:۲۲
-
۱۴ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/810682/