پیام آذری

آخرين مطالب

تحقق«سرمایه گذاری برای تولید» نیازمند اصلاح نظام بانکی است سیاسی

تحقق«سرمایه گذاری برای تولید» نیازمند اصلاح نظام بانکی است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - حجت‌الاسلام والمسلمین محمد خانبابایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب با اشاره به نامگذاری شعار سال اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی موضوع اقتصاد و معیشت مردم بوده و در همین راستا از 10 سال گذشته شعارهای سال را بر اساس اقتصاد نامگذاری کرده‌اند بنابراین مسئولان مربوطه باید عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کنند.
وی بیان کرد: امام خامنه‌ای تشخیص داده‌اند که جنگ امروز جنگ اقتصادی است چون دشمن بر روی معیشت مردم مشکل‌ساز شده و باید فکر اساسی برای معیشت مردم کرد تا از این وضعیت رهایی یابند.
امام جمعه نوشین‌شهر افزود: بی‌تردید اگر مسئولان و مردم دست به دست هم دهند می‌توان چالش‌های اقتصادی را به وسیله سرمایه‌گذاری برای تولید پشت سر گذاشته تا دشمن نتواند به اهداف شوم خود برسد.
وی ادامه داد: برای تحقق شعار سال باید برنامه‌های توسعه‌ای محقق شود بنابراین اگر قرار باشد که موضوع سرمایه‌گذاری برای تولید در حد شعار باقی بماند نباید برای این کار زمان بگذارند بلکه باید برای تحقق آن تلاش کرده و قانون اجرا شود.
حجت الاسلام والمسلمین خانبابایی بیان کرد: علاوه بر آن برای تحقق شعار سال، سه قوا باید موانعی مانند صدور مجوزات کشاورزی، صنعتی و اقتصادی که بر سر راه تولید ایجاد می‌کنند را از سر راه بردارند چون در برخی اوقات سرمایه‌گذاران سال‌ها برای دریافت مجوز، اسیر بروکراسی اداری شده و پشیمان می‌شوند و به جای سرمایه‌گذاری، ثروت خود را در بانک بلوکه می‌کنند.
وی تاکید کرد: بی‌تردید در رفع موانع تولید باید دستگاه‌ها با یکدیگر هماهنگ باشند و مجوزها را تسهیل کرده و روند آن را طولانی نکنند و از سوی دیگر اگر مجلس نیاز به اصلاح قانون داشته باشد آن را اصلاح کند و دستگاه قضایی نیز با آنهایی که ترک فعل کرده‌اند برخورد جدی کند تا سرمایه‌گذار نیز سرمایه خود را در جهت تولید به کارگیری کند.
امام جمعه نوشین‌شهر گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالیان گذشته فرمودند که بانک‌ها دارایی‌هایی مردم را گروگان گرفته و به جای دادن تسهیلات به سرمایه‌گذار و تولیدکننده، بنگاه‌داری می‌کنند.
وی اظهار داشت: در شرایط کنونی باید اصلاح نظام بانکی انجام شود و بانک‌ها نباید به بنگاه‌داری ورود کنند بلکه باید تسهیلات لازم را به سرمایه‌گذار واگذار کنند تا تولید انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین خانبابایی با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری بخش نازلو و نوشین‌شهر تصریح کرد: خوشبختانه این مناطق ظرفیت‌های فراوانی برای سرمایه‌گذاری دارد و استاندار آذربایجان‌غربی نیز قصد جذب سرمایه‌گذار را دارد و این منطقه نیز از مناطق بکر بوده و برای سرمایه‌گذاری مساعد است و امسال مقرر است که کارخانه‌های مادر در نوشین شهر و نازلو مستقر شوند تا سبب اشتغال و تولید شوند.
وی بیان کرد: علاوه بر آن ایجاد تفرجگاه شهیدان باکری در نوشین‌شهر نیز برای جذب گردشگر جزو برنامه‌ها بوده و 200 هکتار زمین از اداره منابع طبیعی در این زمینه خریداری شده است و اگر سرمایه‌گذاری در این بخش صورت گیرد گردشگری در این منطقه رونق می‌گیرد.
امام جمعه نوشین‌شهر خاطرنشان کرد: حتی در این منطقه، در بحث کشاورزی و صنعت و معدن ظرفیت‌های فراوانی برای سرمایه گذاری نهفته است که سرمایه‌گذاران می‌توانند با حمایت دولت، در آن سرمایه‌گذاری کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/809917/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشنهاد محمد کبیری برای میزبانی از نشست‌های بین المللی گفتگوی ادیان و مذاهب مختلف در کیش

پیش‌بینی برداشت 5/5 هزار تُن کلزا از مزارع بیله‌سوار

تخصیص 18 میلیارد تومان جهت تکمیل تصفیه‌خانه آج‌ اشمه

توضیحات معاون اجرایی رئیس‌جمهور درباره اظهارات پزشکیان

اقناع سازی مردم گام اصلی احیای دریاچه ارومیه است

120 اتباع بیگانه غیرمجاز از محمودآباد طرد شدند

وِیپینگ یا سیگار: کدام سالم‌تر است؟

ممنوعیت اسکان یا به‌کارگیری نیروی کار افغان در هشترود

مشارکت و همراهی مردم گام اصلی احیای دریاچه ارومیه است

حضور مدیران استان در سامد

بسته‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان غربی؛ آماده واگذاری به متقاضیان

آغاز عملیات اجرایی 34 طرح عمرانی در روستاهای تکاب

همدردی مادران تبریزی با مادران غزه

تلاش برای احیای نگین آذربایجان

دستگیری 120 اتباع بیگانه غیرمجاز در محمودآباد

سرپرست دانشگاه شیراز منصوب شد

دیدار معاون امور طلاب حوزه‌های علمیه کشور با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و رئیس ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش وارد اردبیل شد

آغاز سفر معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به اردبیل با ادای احترام به مقام شامخ شهدا

بازدید معاون آموزش ابتدایی از دبستان دخترانه شهید سقایی اردبیل

اراده مدیریت ارشد استان بر حل مشکلات تولید و صنعت است

شهرستان بناب بهترین منطقه برای استفاده از انرژی خورشیدی است

وقوع 183 هزار و 840 جرم در آذربایجان شرقی

تسهیل در اجرای سامانه سپهتن با آزاد سازی قیمت‌های سوخت

یک هافبک ترکیه‌ای در لیست خرید تابستانی پرسپولیس

شرط «علی‌اف» برای عادی‌سازی روابط با ایران

انتصابات آموزش و پرورش بوی جناح نگیرد!

تغییر ظاهر «جکی چان» در 26 و 70 سالگی

واکسن HPV در داروخانه‌ها نیست، اما در بازار آزاد 20 میلیون فروخته می‌شود

رشد 13 درصدی در افزایش حدنگاری اراضی کشاورزی اردبیل

«سرمایه‌گذاری برای تولید»در بسترشهرک‌ها و نواحی صنعتی اردبیل

سرپرست دفتر فنی‌ومهندسی اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان منصوب شد

رقابت 165 شاعر در جشنواره شعر مرزداران در اردبیل

ساخت 180 واحد مسکن محرومان در اردبیل آغاز شد

بانک رفاه کارگران از شکوفایی ظرفیت‌های توسعه‌ای استان اردبیل حمایت می‌کند

پیشرفت 26 درصدی بیمارستان نجف‌زاده بعد از 5 سال

تبریز| برگزاری «رزمایش صلح» در منطقه مرزی نوردوز

علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم

شرط علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران

جانباز هفتاد درصد و قهرمان پارالمپیک «عوض آزموده جعفرلو» به یاران شهیدش پیوست

مادر شهیدان والامقام «لطیف و شاکر بهشتی» به لقاءالله پیوست

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با مادر تنها شهید فناوری هسته‌ای در شهرری

پیگیری مسکن اصحاب رسانه از سازمان ملی زمین و مسکن

لزوم رفع مشکلات زیرساختی «مرز رازی»

حذف یکی از خطرات جدی برای آبزیان و مرجان های کیش با ممنوعیت استفاده از بادکنک ها و مواد نایلونی برای تزئین شناورها

کیش یک مرکز گردشگری است که می توان از ظرفیت های آن به خوبی استفاده کرد

ابوطالبی: جناب جلیلی! برای خدا، مدتی در سایه تاریک حکمرانی و دولت پنهان نابودکننده‌تان آرام بگیرید

بررسی 14 پرونده در کمیته فنی سرمایه‌گذاری گردشگری استان اردبیل

نجات جوان 38 ساله بر اثر مارگزیدگی در کوه نیر کهگیلویه و بویراحمد

استقبال مردم بناب از وام‌های دولتی برای نصب پنل‌های خورشیدی