پیام آذری

آخرين مطالب

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تجهیز پایگاه های امداد و نجات استان توسط جمعیت هلال احمر کشور گفتگو

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تجهیز پایگاه های امداد و نجات استان توسط جمعیت هلال احمر کشور
  بزرگنمايي:

پیام آذری - استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم تجهیز پایگاه های امداد و نجات استان توسط جمعیت هلال احمر کشور گفت: این خطه به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی و تجربیات ارزشمند در مدیریت حوادث، ظرفیت بالایی برای تعامل در حوزه همکاری های منطقه ای امداد و نجات دارد.
به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در جلسه وبیناری مدیران هلال احمر کشور، افزود: اعضای تلاشگر هلال احمر همواره در خط مقدم خدمت رسانی به مردم در شرایط بحرانی و حوادث حضور داشته و به عنوان یکی از ارکان مهم امداد و نجات کشور، نقش بی بدیلی در کاهش آسیب‌های بلایای طبیعی و کمک به اقشار آسیب پذیر ایفا می‌کنند.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی از موقعیت استراتژیک برخوردار بوده و ضمن اینکه تمام عوارض طبیعی و موقعیت‌های جغرافیایی را دارد، دروازه ارتباطی بین ایران با کشورهای همسایه است که می‌تواند در شرایط بحرانی، پل ارتباطی برای انتقال تجربیات و امدادرسانی باشد.
وی همچنین با اشاره به تجربیات ارزشمند آذربایجان شرقی در حوادثی نظیر زلزله ورزقان، سیل آذرشهر و سایر بحران‌های طبیعی دهه اخیر، افزود: این استان به واسطه داشتن چنین تجاربی، زمینه مناسبی برای پیشروی در عرصه امداد و نجات دارد و جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی می‌تواند الگوی موفقی برای سایر استان‌ها باشد. 
وی با بیان اینکه استان با چالش‌های متعددی در حوزه امدادرسانی مواجه است، تصریح کرد: در برخی مناطق محروم استان کمبود نیروی انسانی و تجهیزات امدادی محسوس است.
وی ادامه داد: همچنین برخی پایگاه‌های امداد و نجات نیاز به بازسازی و نوسازی دارند و در برخی مسیرهای مهم، افزایش پایگاه‌های امدادی در برخی از مسیرها و شهرها یک ضرورت محسوب می‌شود و انتظار می‌رود که مسئولان جمعیت هلال احمر کشور با تأمین اعتبارات لازم، در جهت رفع این مشکلات گام‌های اساسی بردارند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت این استان در پشتیبانی از دیگر مناطق کشور، اظهار داشت: آذربایجان شرقی نه‌تنها برای مدیریت بحران‌های داخلی خود برنامه‌ریزی می‌کند، بلکه نقش مهمی در حمایت و پشتیبانی از استان‌های شمال‌غرب و غرب کشور در مواقع بحران دارد. 
وی همچنین بر ضرورت توسعه همکاری‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در حوزه امداد و نجات تأکید کرد و افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص استان، توسعه همکاری های منطقه ای و بین المللی می تواند برای آذربایجان شرقی یک ماموریت تعریف شود و متناسب با آن انتظار این است از نظر تقویت امکانات و بودجه مد نظر قرار گیرد.
سرمست در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت حضور مردم و خیّران در عملیات‌های امدادی اشاره کرد و گفت: مردم آذربایجان شرقی همواره در شرایط ناگوار و مواقعی که نیاز به کمک رسانی و امداد رسانی است، پیشگام در کمک‌رسانی بوده‌اند. 
وی تاکید کرد: جمعیت هلال احمر باید از این ظرفیت استفاده کرده و همکاری خود را با خیرین و گروه‌های مردمی تقویت کند. بطوریکه در بحران‌های گذشته، شاهد مشارکت بی‌نظیر مردم در تأمین نیازهای آسیب‌دیدگان بوده‌ایم و این سرمایه اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به تحولات جهانی در حوزه مدیریت بحران، بر لزوم بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در امداد و نجات تأکید کرد و گفت: امروز روش‌های سنتی امدادرسانی به تنهایی پاسخگوی نیازهای بحران‌های پیچیده نیستند، بلکه باید با بهره‌گیری از آموزش‌های مجازی، امداد هوشمند و تجهیزات پیشرفته، کارایی نیروهای امدادی را افزایش دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه به برخی چالش‌های موجود در مسیر توسعه زیرساخت‌های امدادی اشاره کرد و افزود: تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌های اقتصادی، مانع تأمین تجهیزات پیشرفته و تعاملات بین‌المللی در حوزه امداد و نجات شده است. با این حال، امیدواریم با ایجاد گشایش‌هایی در سطح بین‌المللی، امکان تأمین تجهیزات مورد نیاز فراهم شده و روند توسعه زیرساخت‌های امدادی تسریع یابد.
سرمست ادامه داد: از جمله موضوعاتی که فراروی نیروهای هلال احمر بوده و نیاز است برای آن ها تدبیر شود، گسترش شهرنشینی و پیچیدگی‌های امداد رسانی در این شرایط می باشد که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق‌تر و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری‌های نوین در عملیات امداد و نجات است.
استاندار آذربایجا نشرقی تصریح کرد: در کل نیازمند جذب و آموزش نیروهای داوطلب در استان، بروز رسانی تجهیزات امدادی در مناطق پر خطر، تقویت پایگاه های امداد و نجات در نقاط استراتژیک استان، تقویت دستگاه های اجرایی و سمن ها در ارتباط با ماموریت های هلال احمر در استان بوده و ضرورت دارد از نظر پیشگیری از بحران ها که مقدم بر درمان و امداد رسانی است، فرهنگ سازی نموده و آموزش ها را تقویت کنیم.
وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی امدادگران و نیروهای هلال احمر در ایام تعطیلات نوروزی، گفت: تلاش‌های خالصانه تمامی کسانی که در ایام نوروز در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند، قابل تقدیر است؛ برای همه امدادگران، مسافران نوروزی و هموطنان عزیز آرزوی سلامتی، موفقیت و سالی پر از آرامش دارم.
سرمست افزود: آذربایجان شرقی با همه امکانات و ظرفیت ها در خدمت مسافرانی که این استان را به عنوان مقصد سفر انتخاب کرده اند، است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/806735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تجلیل از برترین های حفظ و روخوانی قرآن همزمان با عید فطر در میرآباد

بازتاب گسترده سخنرانی عید فطر رهبر انقلاب در جهان عرب

اکبرپور: امیدوارم تراکتور با قهرمانی دل مردم تبریز را شاد کند/ اگر بوژوویچ توانمند باشد خودش را نشان می‌دهد

خودروی رند بازار آذربایجان را بشناسید+ فیلم

تاکید رئیس پلیس فراجا بر ضعف در نظارت/ عزل مسئول وقت پاسگاه پلیس راه چترود کرمان

آتش سوزی در یک واحد مسکونی در اردبیل هفت مصدوم برجا گذاشت

توافق تاریخی سه کشور آسیای میانه؛ پایان اختلافات مرزی

عکس: دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

وزیر فرهنگ با هادی خانیکی دیدار کرد

ترامپ: حوثی‌های تحت حمایت ایران در اثر حملات بی‌وقفه دو هفته اخیر ما به شدت آسیب دیده‌اند

اظهارات مهم لاریجانی درباره نامه ترامپ به ایران | اگر آمریکا یا اسرائیل حمله کنند؛ به سمت بمب اتم می رویم

سقوط 9 عضو شورا در سردشت: جزئیات حکم نهایی پرونده فساد

اسفندیار از زمین تا آسمان فرق کرد!

عکسی از سیدهادی خامنه ای در منزل مهدی کروبی بعد از رفع حصر

دیدار سید هادی خامنه‌ای برادر رهبری با مهدی کروبی

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

اقامه نماز بندگی در دیزج دیز به روایت شهروندخبرنگار

پیش بینی هواشناسی تبریز 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا آذربایجان‌ شرقی فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای تبریز در روز 13 بدر + هواشناسی آذربایجان‌ شرقی

برگزاری دیدار‌های عیدانه نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی

تعطیلی ادارات استان آذربایجان شرقی پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات تبریز تعطیل است؟

تصادف مرگبار پژو405 و پراید در محور تبریز - اهر با 1نفر کشته و 6 مجروح

نگاهی به زندگی شخصی برد پیت؛ روابط عاشقانه و حواشی دیگر/ تصاویر

وزش باد شدید مهمان پایانی هفته در بسیاری از مناطق کشور

این استان‌ها خود را برای استخرهای طبیعی آماده کنند!

آغاز بلیت فروشی دیدار تراکتور و استقلال

با کاغذ شکلات عید برای بچه ها انگشتر بساز

توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه

رویکرد دولت چهاردهم حرکت بر مسیر وفاق است

جشن بزرگ نوروزانه سیستان در کوه خواجه برگزار می‌شود

امروز حضار در حسینیه امام خمینی برای رئیس جمهور تکبیر فرستادند! + فیلم کامل سخنان پزشکیان

مرگ ناگهانی هنرمند مشهور ترک هنگام کنسرت

وزیر ورزش البرز را ترک کرد

بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد+ لینک سایت خرید بلیط Ticket.daricbilit.ir

دعوت بوکسور مراغه‌ای به اردوی تیم ملی

شکرانه عید بندگی مردم هریس از نگاه دوربین شهروندخبرنگار + عکس

خرید 10 دستگاه اتوبوس جدید برای ناوگان درون شهری مراغه

تصاویر/ اقامه نماز باشکوه عید فطر در اردبیل

بازتاب هشدارهای رهبر معظم انقلاب در رسانه های جهانی

قیام مردم تبریز برای خواهر خوانده

بازتاب بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی/ پاسخی قاطع به تهدیدات ترامپ

رد و بدل اتهامات بین ایروان و باکو

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها / بارش باران در محورهای 8 استان کشور

سیل این شش استان را تهدید می‌کند

گفتگوی روسای ایران و آذربایجان در لباس عیدانه

اعلام محدودیت‌ های ترافیکی روز طبیعت در استان اردبیل

محدودیت های ترافیکی 13 به در اعلام شد

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا سه شنبه 12 فروردین 1404

دشمنی با امریکا و رژیم صهیونی مثل گذشته ثابت است | شرارت صورت بگیرد قطعاً ضربه متقابل خواهند خورد | به فکر ایجاد فتنه داخلی باشید، جواب محکم است

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا سه شنبه 12 فروردین 1404

واکنش رسانه‌های ترک به اولین شکست پرسپولیس با کارتال در لیگ برتر