کشف زمینخواری میلیاردی به میزان بیش از 276 هزار متر در اردبیل
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل
به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ عادل منیر روز چهارشنبه در این زمینه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با زمینخواری با انجام بررسیهای تخصصی و در هماهنگی با دستگاه قضایی موفق به کشف یک فقره زمینخواری به میزان 276 هزار و 791 متر شدند.
وی با اشاره به کشف این زمینخواری در روستای خواجه بلاغ از توابع شهرستان اردبیل، بیان کرد: زمینخواری کشف شده جزو اراضی دولتی بوده و به صورت غیرقانونی تصرف شده بود.
جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل اظهار کرد: ارزش زمینخواری کشف شده برابر نظر کارشناسان حدود 100 میلیارد ریال بود کـه اقدامات قانونی لازم برای رفع تصرف آن صورت گرفت.
وی با اشاره به همکاری کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری با پلیس امنیت اقتصادی در جریان این پرونده اضافه کرد: یک نفر نیز در رابطه با این پرونده زمینخواری دستگیر و تحویل مرجع قضایی شد.
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳:۲۴
-
۱۲ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/806701/