رشد 11 درصدی جوجه ریزی در آذربایجان غربی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - باشگاه خبرنگاران جوان؛ الیاس گندمی _ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در حاشیه بازدید از روند توزیع مرغ منجمد از شرکت پشتیبانی اموردام استان در خصوص وضعیت جوجه ریزی در استان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: مجموع جوجه ریزی استان در سال گذشته 68 میلیون و 877 هزار قطعه بود که نسبت به سال 1402 افزایش 11 درصدی دارد.
پرویز بستانچی افزود: در طی بهمن ماه 1403 نیز 6 میلیون و 145 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که گوشت مرغ های تولیدی حاصل از این جوجه ریزی تا 15 فروردین به کشتار ارسال خواهند شد.
وی ادامه داد: در هفته دوم فروردین ماه که همزمان با تعطیلات عید فطر و 13 فروردین روز طبیعت است که روزانه حداقل 350 تن گوشت گرم مرغ وارد بازار خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: با توجه به اینکه گوشت مرغ تولیدی در این بازه زمانی بیشتر از نرمال مصرف مردم استان است، لذا در کنار گوشت گرم تازه، مرغ منجمد نیز توزیع افزایشی خواهد داشت.
بستانچی اضافه کرد: در طی اسفند ماه نیز 6 میلیون قطعه ریزی شده است که نسبت به زمان مشابه سال 1403 به مقدار 18.23 درصد افزایش جوجه ریزی انجام گرفته است.
معاون جهاد کشاورزی آذربایجانغربی خاطر نشان کرد: گوشت حاصل از این جوجه ریزیها از 16 فروردین تا 15 اردیبهشت به بازار عرضه میشود.
-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹:۲۳
-
۱۱ بازديد
-

-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/805957/