پیام آذری

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: از نظر دولت، ظریف همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است گفتگو

سخنگوی دولت: از نظر دولت، ظریف همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بی‌اخلاقی‌ها علیه رئیس‌جمهور فراتر از قانون است، گفت: رویکرد دولت در مقابله با این تجمعات غیرقانونی، صبوری، مدارا و وفاق است، اما اگر توهین از فرد فراتر رود و به ملت بازگردد، باید از ابزارهای قانونی استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، «فاطمه مهاجرانی» امروز یکشنبه 26 اسفند 1403 با اشاره به برخی تجمعات غیرقانونی و بی‌اخلاقی‌های صورت گرفته علیه رئیس‌جمهور، اظهار داشت: دکتر پزشکیان به خاطر بزرگی و سعه صدری که دارند، معتقدند این اقدامات نادیده گرفته شود و دولت واکنشی نسبت به آنها نداشته باشد اما واقعیت این است که این موضوع تنها به شخص ایشان محدود نمی‌شود و به رأی‌دهندگان و به جایگاه ریاست جمهوری نیز نیز بازمی‌گردد.
وی با تاکید بر رویکرد صبوری و مدارای دولت، افزود: فعلا اقدام قضایی در دستور کار نیست و دولت همچنان همگان را به رعایت قانون و اخلاق‌مداری دعوت می‌کند.
سخنگوی دولت از جلسه «محمدجواد ظریف» با رئیس‌جمهور پس از اعلام استعفای معاون راهبردی رئیس‌جمهور خبر داد و تاکید کرد: در این جلسه درباره ظرفیت‌های دکتر ظریف و اثرگذاری و تجربیات بسیار بی‌نظیر ایشان صحبت شد اما متن منتشر شده توسط وی، به نوعی حاوی کناره‌گیری بود. معاون راهبردی رئیس‌جمهور به منظور جلوگیری از آسیب به رئیس‌جمهور، دولت و کشور، از سمت خود کناره‌گیری کرد.
مهاجرانی تاکید کرد: در دولت بر این باور هستیم که «ظریف» جزو ظرفیت‌های ارزشمند کشور است و باید قدر او را بدانیم. دکتر ظریف، دکتر طیب‌نیا و آقای خاتمی، از کسانی هستند که باید قدر آن‌ها را بدانیم و باید تلاش کنیم که هرچه بیشتر از ظرفیت‌های وجودی آن‌ها استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تابعیت فرزندان «محمدجواد ظریف» قهری است، تصریح کرد: حکم معاونت دکتر ظریف همچنان برقرار است و به نوعی باطل نشده، ولی ایشان در جلسات دولت حضور پیدا نمی‌کنند. اما اگر قرار باشد این قانون اجرا شود، باید درباره همه افراد در مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادها اجرایی شود. ظریف از نظر دولت همچنان معاون راهبردی رئیس‌جمهور است؛ وقتی کسی حکمی صادر می‌کند، آن حکم یا باید لغو شود و فرد عزل شود و یا جایگزینی برای آن فرد تعیین شود؛ در حال حاضر نیز هیچ‌یک از این حالات رخ نداده است.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا افراد دیگری در دولت هستند که تحت شمول این قانون مجبور به کناره‌گیری شوند، گفت: اطلاع دقیقی از این‌که فرزند چه کسانی تابعیت دوگانه دارند ندارم اما امیدوارم که لایحه‌ دولت در راستای اصلاح تابعیت قهری فرزندان، این مشکلات را حل کند و کشور بتواند به درستی از ظرفیت‌های انسانی خود بهره‌برداری کند.
مهاجرانی در پاسخ به برخی شائبه‌ها درباره اختلاف بین وزارتخانه‌ها، اظهار داشت: اختلاف نظر طبیعی است اما شخص رئیس‌جمهور به صورت کامل بر کار تسلط دارند و به اندازه کافی حتی در جزئیات نیز ورود می‌کنند و نسبت به موضوعات اشراف دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/804218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موفقیت دو دانش آموز سلماسی در جشنواره خوارزمی کشور

راهکار‌هایی برای کاهش مصرف آب در خانه‌تکانی

برپایی بیش از 20 موکب افطاری در آذربایجان‌غربی

پیگیری اجرای طرح های آب و فاضلاب در خوی و چایپاره

ساخت بیش از 170 واحد در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شوط

سخنگوی دولت: برای رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام قول نداده بودیم/ کمبود آب در کشور موضوعی جدی است

حضور رییس فدراسیون در اردبیل/ ادای احترام تاج به شهدای والامقام این شهرستان

کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان اردبیل برگزار می‌شود

رقابت یک میلیون فوتسالیست شبهای رمضان در کشور

امکانات دانشگاه فرهنگیان در شأن اردبیل نیست

مسئولیت سنگین اعضای شورای اسلامی بناب

رتبه ایران در اینترنت سقط کرد

پتروشیمی تبریز به اوج فروش رسید/ یک‌ هزار و 430 میلیارد تومان معامله در یک ماه

آیین تکریم و معارفه هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی‌های منطقه آذربایجان‌شرقی و اردبیل

«علی العهد یا قدس» شعار محوری روز جهانی قدس اعلام شد

اعلام هشدار نارنجی‌رنگ هواشناسی

هشدار هواشناسی بارش برف و باران صادر شد/ این استان‌ها منتظر تشدید سامانه بارشی باشند

اعلام پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در هفته اول نوروز

سفر در زمان؛ «منوچهر احمدی» و «ایرن»؛ سال 1352

گلشیفته فراهانی: مادرم من را نمی‌خواست

بخشش 2 متهم به قصاص در استان آذربایجان غربی به حرمت علی(ع)

نرخ اقامت در کمپ های چادری کیش اعلام شد

اعلام هزینه حمل خودرو به کیش از بنادر چارک و آفتاب در آستانه نوروز 1404

اعلام نرخ بلیت شناورهای مسافربری برای نوروز 1404

امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از بنای تاریخی کیش به‌عنوان موزه و گالری آثار هنری

صدور حکم اعدام برای عامل آزار و اذیت دختر بوکانی

استقبال شهرداری ارومیه از نوروز با برگزاری آیین‌های کهن «تکم چی» و «شال‌سالاما»

بهره مندی 96 روستا و 6761 خانوار آذربایجان غربی از راه آسفالته

پیش‌بینی وزش باد در اردبیل

هواشناسی اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

شناسایی و امکان سنجی احداث 5 نیروگاه خورشیدی در خلخال انجام شد

اقلیم و بهای گاز در برخی مناطق استان اردبیل تغییر یافت

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

وزیر نیر: برای عبور موفق از اوج بار 1404 تلاش می کنیم

امنیت بالاترین سرمایه هر کشور است

جمع‌آوری 20 میلیارد ریال در جشن گلریزان اهر

تاخیر در تحویل خودروی سهند درد و دل متقاضیان شد

توزیع 1000 بسته معیشتی در مهربان

بلایی که سیگار کشیدن سر مویتان می آورد

هادی خامنه‌ای : حصر میر حسین موسوی و زهرا رهنورد باید خاتمه یابد

دبیر با اجازه جلسه را ترک کرد/ نقد‌های اهالی دوومیدانی را خواهیم شنید

اسبقیان: دبیر با اجازه جلسه را ترک کرد/ نقد‌های اهالی دوومیدانی را خواهیم شنید

مصلای امام خمینی(ره) میزبان انس با قرآن تبریزی‌ها

خبر فوری تعطیلی بانکهای تبریز/ فردا سه شنبه 28 اسفند بانکها تعطیل است؟

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا سه شنبه 28 اسفند 1403

انتقاد فرماندار هشترود از نبود اینترنت و ارتباطات در برخی جاده‌ها و محور‌های این شهرستان

ضرورت توجه به معضلات فرهنگی در بناب

جشنواره موغام به کشف چهره‌های مستعد موسیقی کمک می‌کند

چالش‌های زنان آذربایجان در حفظ حجاب

توافق تل‌آویو و باکو برای اکتشاف گاز در آب‌های فلسطین اشغالی