پیام آذری

آخرين مطالب

آمریکا باز هم ایران را تهدید کرد؛ ما مهربان نخواهیم بود! سیاسی

آمریکا باز هم ایران را تهدید کرد؛ ما مهربان نخواهیم بود!
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به گزارش همشهری آنلاین، شامگاه شنبه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دستور حمله هوایی به یمن را داد.
به گفته منابع آمریکایی، هدف از این حمله، مقابله با نیروهای مسلح یمن و دفاع از رژیم صهیونیستی بوده است. حملات آمریکا ده‌ها شهید، از جمله چندین کودک برجای گذاشته است.
اما، ترامپ در بیانیه رسمی خود، مدعی شد که این حملات برای دفاع از «نیروهای آمریکایی، خطوط کشتیرانی جهانی و مقابله با حوثی‌ها(انصار الله)» صورت گرفته است.
او در بیانیه منتشر شده خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با طرح این ادعا که ایران از نیروهای مسلح یمن حمایت می‌کند، تهدید کرد: «خطاب به ایران: حمایت از تروریست‌های حوثی باید فوراً پایان یابد! مردم آمریکا، رئیس جمهور آن‌ها را که یکی از بزرگترین مأموریت‌های تاریخ ریاست جمهوری را دریافت کرده یا خطوط کشتیرانی جهانی را تهدید نکنید. اگر چنین کردید، مراقب باشید، زیرا آمریکا شما را کاملاً مسئول خواهد دانست و ما در این مورد مهربان نخواهیم بود!»
تهدیدات رئیس جمهور آمریکا علیه ایران مسئله تازه‌ای نیست، مقامات ایران همواره تأکید کرده‌اند هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت ایران با پاسخی قطعی روبرو خواهد شد.
اما پس از تهدیدات ترامپ، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز یکشنبه و در گفت‌وگو با شبکه «ای بی سی» آمریکا، به تکرار اظهارات ترامپ و تهدیدات او علیه ایران پرداخت.
در این گفت‌وگو، والتز در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و احتمال اقدام نظامی مستقیم علیه ایران، در اظهاراتی خصمانه مدعی شد: «همه گزینه‌ها روی میز است. اما ایران باید سخنان رئیس‌جمهور را کامل بشنود. میزان حمایت ایران از حوثی‌ها، حزب‌الله و دیگر گروه‌های ستیزه‌جو غیرقابل قبول است.»
او افزود: «تفاوت اینجاست که حوثی‌ها پدافندهای هوایی پیشرفته و موشک‌ها، پهپادها و موشک‌های بالستیک ضدکشتی دارند. آن‌ها چندین مرتبه به کشتی‌های آمریکایی، ناوشکن‌ها و کشتی‌های تجاری حمله کرده و چندین کشتی را غرق کرده‌اند.»
با وجود خشم و اعتراض مردم آمریکا از اقدام نظامی این کشور علیه یمن و هراس آن‌ها به «کشانده شدن آمریکا به جنگی دیگر در خاورمیانه» والتز مدعی شد: «مردم آمریکا باید متوجه شوند که دولت قبلی پاسخ‌های ضعیفی داده است اما ترامپ قدرتمند ظاهر شده است. ما حوثی‌ها و حامیان آن‌ها، یعنی ایران را پاسخگو خواهیم ساخت.»
والتز در پاسخ به سوالی درباره شکست آمریکا در برابر یمن مدعی شد: «این حملات، حملاتی گسترده بود که چندین رهبر انصارالله یمن را هدف قرار داد. هدف از این حملات، هدف قرار دادن رهبران حوثی‌ها و پاسخگوسازی ایران بود. این ایران است که منابع نیروهای حوثی‌ها را تأمین می‌کند.»
او ادعا کرد: «ایران به حوثی‌ها کمک کرده تا 2 مورد از مهم‌ترین خطوط تجاری دریایی را متوقف کند. 70 درصد کشتیرانی جهانی در حال دوری از جنوب آفریقاست. این مسئله درحال تخریب اقتصاد جهانی است. این مسئله برای ترامپ غیرقابل قبول است. این یک تلاش پایدار برای آزادسازی تجارت جهانی خواهد بود.»
پس از حملات تجاوزگرانه آمریکا و انگلیس به یمن، نیروهای مسلح یمن تصریح کردند که این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند.
یک منبع یمنی عالیرتبه گفت: تجاوز علیه یمن بدون پاسخ نمی‌ماند و یمن احتمالا به عنوان یک واکنش مستقیم به تجاوزات آمریکا و انگلیس به مراحل جدیدی در حمایت از غزه منتقل خواهد شد. به کشتی‌های اسرائیلی اجازه عبور از دامنه دریایی که نیروهای مسلح یمن تعیین کرده است، داده نمی‌شود. یک محاصره واقعی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود دارد.
این منبع در مصاحبه با المیادین تأکید کرد: هدف از تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن حمایت از رژیم صهیونیستی است. یمن مصمم به ادامه پایداری و عدم تسلیم در برابر حملات است. حملات آمریکا علیه یمن پیام واضحی از سوی دولت دونالد ترامپ به لابی صهیونیستی است مبنی بر اینکه آماده است تا با تمام ابزارهای ممکن از آن حمایت کند.
این منبع درباره اظهارات ترامپ علیه یمن و انصارالله گفت: این اظهارات پوچ و توخالی است. این اظهارات چه تأثیری می‌تواند بر اراده یمنی داشته باشد که وجود چهار ناو هواپیمابر آمریکایی با ده‌ها ناوشکن و هواپیما آن را نترسانده است.
کد خبر 932793 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و یمن ایران و آمریکا خبر ویژه

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/804180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضرورت پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخرسال

پزشکیان: تغییر افراد لزوما راهکار موثری برای رفع مشکلات نیست

برخورد قاطع در آذربایجان غربی با برهم زنندگان امنیت روانی مردم

قرآن همواره امت اسلامی را به همدلی و هم‌افزایی دعوت می‌کند

تدوین اطلس آسیب‌های اجتماعی و روانی مدارس اردبیل

آسیب‌های اجتماعی مدارس اردبیل به دقت رصد می‌شود

کمبود بذر سیب‌زمینی در اردبیل/مقصر کیست

خرید آخر سال در اردبیل

انفجار در اردبیل 9 مصدوم برجا گذاشت

بهار در اسفند بلوار کشاورز

سرمایه‌گذاری ترک‌ها در ساخت شهرک مسکونی در همدان

بازدید سرزده فرماندار ملکان از بازار شب عید

رونالدو سرحال و قبراق در کمپ پرتغال (عکس)

تحویل 228 واحد مسکونی به مددجویان در شهر جدید سهند

صعود آذربایجان شرقی به لیگ برتر با مدیریت پرچمدار ایران در المپیک

همکاری جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی در اکتشاف گاز در آب‌های فلسطین

ساخت 1500 واحد توسط انجمن خیران مسکن‌ساز آذربایجان‌شرقی

موفقیت دو دانش آموز سلماسی در جشنواره خوارزمی کشور

راهکار‌هایی برای کاهش مصرف آب در خانه‌تکانی

برپایی بیش از 20 موکب افطاری در آذربایجان‌غربی

پیگیری اجرای طرح های آب و فاضلاب در خوی و چایپاره

ساخت بیش از 170 واحد در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شوط

سخنگوی دولت: برای رفع فیلتر تلگرام و اینستاگرام قول نداده بودیم/ کمبود آب در کشور موضوعی جدی است

حضور رییس فدراسیون در اردبیل/ ادای احترام تاج به شهدای والامقام این شهرستان

کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان اردبیل برگزار می‌شود

رقابت یک میلیون فوتسالیست شبهای رمضان در کشور

امکانات دانشگاه فرهنگیان در شأن اردبیل نیست

مسئولیت سنگین اعضای شورای اسلامی بناب

رتبه ایران در اینترنت سقط کرد

پتروشیمی تبریز به اوج فروش رسید/ یک‌ هزار و 430 میلیارد تومان معامله در یک ماه

آیین تکریم و معارفه هماهنگ‌کننده عقیدتی-سیاسی‌های منطقه آذربایجان‌شرقی و اردبیل

«علی العهد یا قدس» شعار محوری روز جهانی قدس اعلام شد

اعلام هشدار نارنجی‌رنگ هواشناسی

هشدار هواشناسی بارش برف و باران صادر شد/ این استان‌ها منتظر تشدید سامانه بارشی باشند

اعلام پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا در هفته اول نوروز

سفر در زمان؛ «منوچهر احمدی» و «ایرن»؛ سال 1352

گلشیفته فراهانی: مادرم من را نمی‌خواست

بخشش 2 متهم به قصاص در استان آذربایجان غربی به حرمت علی(ع)

نرخ اقامت در کمپ های چادری کیش اعلام شد

اعلام هزینه حمل خودرو به کیش از بنادر چارک و آفتاب در آستانه نوروز 1404

اعلام نرخ بلیت شناورهای مسافربری برای نوروز 1404

امضای تفاهم‌نامه بهره‌برداری از بنای تاریخی کیش به‌عنوان موزه و گالری آثار هنری

صدور حکم اعدام برای عامل آزار و اذیت دختر بوکانی

استقبال شهرداری ارومیه از نوروز با برگزاری آیین‌های کهن «تکم چی» و «شال‌سالاما»

بهره مندی 96 روستا و 6761 خانوار آذربایجان غربی از راه آسفالته

پیش‌بینی وزش باد در اردبیل

هواشناسی اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

شناسایی و امکان سنجی احداث 5 نیروگاه خورشیدی در خلخال انجام شد

اقلیم و بهای گاز در برخی مناطق استان اردبیل تغییر یافت

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا سه شنبه 28 اسفند 1403