پیام آذری

آخرين مطالب

بیکاری یک سوم وکلای دادگستری باسابقه آذربایجان‌شرقی گفتگو

بیکاری یک سوم وکلای دادگستری باسابقه آذربایجان‌شرقی
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایرنا / نایب رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی از بیکاری یک سوم وکلای باسابقه این مجموعه در استان خبر داد.
احمد یوسف زاده، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی بیکاری را یکی از چالش های اصلی وکلای دادگستری در سراسر کشور و به تبع آن در آذربایجان شرقی عنوان و اظهار کرد: یکی از علت های اصلی این معضل مربوط به اجرای قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار است که منجر به افزایش بی رویه وکلا بدون ساز و کارهای مناسب شده است.
وی افزود: بر همین اساس افزون بر 50 درصد کارآموزان وکالت نیز با مشکل بیکاری دست و پنجه نرم می کنند چون مساله مهم عرضه و تقاضا در این حوزه به علت ورود و پذیرش های گسترده و بدون حساب و کتاب بر هم خورده است.
یوسف زاده انصراف از شغل مهم و تاثیرگذار در نظام قضائی یعنی وکالت را از آسیب های جدی بیکاری در این عرصه عنوان کرد و ادامه داد: با ادامه روند کنونی و سرازیر شدن انبوهی از دانش آموختگان رشته حقوق به کانون های وکلا، اضمحلال کانون ها دور از ذهن نیست.
به گفته وی بیش از 10 درصد پذیرفته شدگان دوره های کارآموزی وکالت در ادامه این مسیر انصراف می دهند که در این رابطه حتی رتبه های برتر آزمون اختبار کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی نیز حضور در این شغل را رها کرده اند.
یوسف زاده یکی دیگر از آفت های بسیار مهم شغل وکالت را مربوط به تخریب های رسانه ای دانست و با اشاره به بدنام سازی این شغل در فیلم ها و سریال های مختلف، یادآور شد: متاسفانه این شغل بسیار مهم و با اصالت به یکی از شغل های کاذب، رشوه خوار و مراوده با افراد متخلف تبدیل شده است که جایگاه وکالت را با چالش های اساسی مواجه کرده است.
وی گفت: اینکه وکیل در این سریال ها همواره نقش منفی ایفا کرده و در مسایل مالی و حقوقی به دنبال تخلف است، به هیچ عنوان با فلسفه وجودی موضوع وکالت سازگار نیست و باید مدیران مربوطه تجدیدنظر اساسی در این زمینه اتخاذ کنند.
یوسف زاده در معرض خطر جانی و مالی بودن را از دیگر مشکلات و چالش های کنونی وکلای دادگستری بیان و اضافه کرد: متاسفانه در سال های اخیر وکلا با تهدیدهای جانی و مالی و حیثیتی روبرو بوده و این موضوع کار وکالت را با سختی و دشواری های عدیده ای همراه کرده است.
وی با اشاره به اینکه مشکل یاد شده روند افزایشی در کشور دارد، افزود: اما خوشبختانه در آذربایجان شرقی تاکنون تعدی به جان وکلا را شاهد نبوده ایم، اما تهدیدهای حیثیتی و مالی وجود دارد و نمی توان آنرا انکار کرد.
نایب رییس کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی تعداد وکلای پایه یک عضو این کانون را 2 هزار و 916 نفر اعلام و اضافه کرد: علاوه بر این تعداد، 693 نفر نیز با عنوان کارآموز وکالت زیر پوشش کانون فعالیت داشته و 498 نفر نیز به عنوان کارآموز جدید پذیرفته شده اند.
یوسف زاده اجرای قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار را مورد انتقاد قرار داد و با تاکید بر اینکه این قانون آسیب جبران ناپذیر به نهاد وکالت زده است، گفت: متاسفانه بر اساس این قانون، شغل حساس و مهم وکالت به عنوان کسب و کار فرض شده است و با اجرای آن شاهد افزایش روز افزون تعداد وکلا در سراسر کشور هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/800903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعلام ساعت کار بانک ها و موسسات مالی در ماه مبارک رمضان

تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر توسعه پس‌کرانه بندر چارک

اجرای طرح هر مدرسه یک قرارگاه کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردبیل

استقرار 2 گروه رصد در بلندی های تبریز و صوفیان برای رویت هلال ماه

برداشتن حجاب به معنای نفی کرامت زن است

زیرساخت‌های لازم نمازخانه‌های بین راهی فراهم شود

کاهش 17 درصدی سرقت در اردبیل

سارقان و مالخر توسط پلیس راه‌آهن دستگیر شدند

آذربایجان شرقی در رده سوم استان های رو به سردی کشور قرار گرفت

کشف و جمع آوری 39 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

الهام چرخنده مجری تلویزیون شد

دستگیری 6 شکارچی متخلف در جنوب آذربایجان‌ غربی

14 نفر بر اثر نشت مونوکسیدکربن در یکی از کارخانه‌های ماکو مسموم شدند

تشکیل اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش و پردیس های دانشگاهی مستقر در جزیره

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است

معادل‌های فرهنگستان زبان و ادب فارسی برای «دوبلور» و «دوبله»

48 محکوم جرائم غیرعمد در استان اردبیل به خانه بازگشتند

مسمومیت 14 نفر بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن در یکی از کارخانه‌های ماکو

وجود 3 هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی در اردبیل

25 کیلومتر کریدور بزرگراهی غرب کشور در مهاباد تامین اعتبار شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد در جلسه صالحین اشکذر: خانواده‌های ایثارگر، الگوی تأثیرگذار در تقویت روحیه معنوی جامعه

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

دی‌دار، محصول برگزیده هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات شد

برخورد قاطع با متخلفان تأخیر در ایمن سازی بزرگراه بوکان- میاندوآب

270 هزار تن سیب در سردخانه‌های آذربایجان‌غربی ذخیره شد

بوی ماه رمضان در آذربایجان غربی پیچید؛ ازغبارروبی مساجد تا دل تکانی

700 عنوان برنامه ماه رمضان در مساجد آذربایجان غربی اجرا می شود

آغاز به کار اولین موزه خانه روستایی در مشگین‌شهر

آغاز طرح ضیافت الهی از ابتدای ماه مبارک رمضان در اردبیل

دستگیری اخاذ اینترنتی توسط پلیس فتا

قیمت زولبیا و بامیه در آذربایجان غربی اعلام شد

دفن زباله در زباله‌گاه قدیمی تبریز تا پایان سال 1404 متوقف می‌شود

بخشودگی جرایم تسهیلات کشاورزان مراغه و عجب‌شیر

کاهش 52 درصدی بارش در آذربایجان‌شرقی

3.5میلیارد ریال جبران خسارت حیات وحش اردبیل پرداخت شد

3.5میلیارد ریال خسارت جبران خسارت حیات وحش اردبیل پرداخت شد

آمار وحشتناک گازگرفتگی در آذربایجان‌ غربی طی 5 ماه!

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد

ورود سامانه بارشی به آذربایجان غربی؛ جاده‌ها لغزنده می‌شوند

آرامش در بازار محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی

امروز شاهد تجلی مفهوم ایثار و شهادت در هنر تئاتر بودیم

روزنامه هم میهن خطاب به پزشکیان: استدلال‌هایتان کارایی ندارد/ بترسیم از اینکه امید مردم به شما ناامید شود

کاهش آسیب‌های پرتودرمانی با الهام از «خرس آبی»

افزایش 50 تا 60 درصدی پرداخت از جیب مردم بابت هزینه‌های سلامت

مسمومیت 3 نفر با گاز مونوکسیدکربن در اردبیل

شیکترین ایده برای هفت سین

بیکاری یک سوم وکلای دادگستری باسابقه آذربایجان‌شرقی

برف و کولاک در محورهای مواصلاتی استان اردبیل؛ تردد برقرار است

قیمت زولبیا و نان افطاری در آذربایجان شرقی اعلام شد

اینفوگرافی/ چطور سرماخوردگی را کنترل کنیم؟