پیام آذری

آخرين مطالب

مرگ ستاره هالیود و همسرش در خانه؛ جنایت یا مرگ خود خواسته؟ اقتصادی

مرگ ستاره هالیود و همسرش در خانه؛ جنایت یا مرگ خود خواسته؟
  بزرگنمايي:

پیام آذری - جین هکمن، بازیگر 95 ساله برنده اسکار و همسرش بتسی آراکاوا، پیانیست کلاسیک 63 ساله در خانه خود در سانتافه (Santa Fe) نیومکزیکو درگذشتند. گزارش‌های محلی حاکی از آن است که این زوج همراه با سگشان جان خود را از دست داده‌اند.

بازیگر برنده اسکار، «جین هکمن» و همسرش (بتسی آراکاوا) در خانه خود درگذشتند. پلیس اعلام کرد هیچ شواهدی مبنی بر وقوع جرم در این حادثه وجود ندارد اما تحقیقات ادامه دارد.
جین هکمن، بازیگر 95 ساله برنده اسکار و همسرش بتسی آراکاوا، پیانیست کلاسیک 63 ساله در خانه خود در سانتافه (Santa Fe) نیومکزیکو درگذشتند. گزارش‌های محلی حاکی از آن است که این زوج همراه با سگشان جان خود را از دست داده‌اند.
اداره پلیس سانتافه اعلام کرد «هیچ شواهدی مبنی بر وقوع جرم در این حادثه وجود ندارد. هرچند در زمان انتشار این گزارش، علت مرگ مشخص نشده است. تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.»
کلانتر منطقه سانتافه در گفت‌وگو با روزنامه سانتافه نیو مکزیکن اظهار کرد: «تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که ما در حال انجام تحقیقات اولیه درباره این مرگ‌ها هستیم و منتظر تأیید حکم بازرسی هستیم.» این اظهارات پیش از تأیید رسمی هویت این زوج منتشر شد. او همچنین تأکید کرد «هیچ خطری متوجه جامعه و همسایگان نیست.»
زندگی حرفه‌ای جین هکمن
جین هکمن یکی از پرافتخارترین بازیگران هالیوود بود که هم‌دوره با بزرگانی چون رابرت دنیرو، آل پاچینو و داستین هافمن به شهرت رسید. او در طول دوران حرفه‌ای خود دو جایزه اسکار، سه گلدن گلوب و جایزه سسیل بی. دمیل را در سال 2003 دریافت کرد.
جین هکمن در فیلم ارتباط فرانسوی

پیام آذری


افتخارات
برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «ارتباط فرانسوی» (1971)
برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «نابخشوده» (1992)
هکمن همچنین به خاطر ایفای نقش لکس لوتر در سری فیلم‌های «سوپرمن» و بازی در آثار ماندگاری چون «بانی و کلاید»، «مکالمه»، «می‌سی‌سی‌پی در آتش»، «مدفون در آتش»، «زیر آتش»، «قفس پرنده» و «خانواده اشرافی تننبام» شناخته می‌شود.
آخرین نقش‌آفرینی او در سینما، در سال 2004 با فیلم «به مووسپورت خوش آمدید» بود. او در همان سال، اعلام کرد که از دنیای بازیگری بازنشسته می‌شود و از آن پس به‌ندرت در محافل هالیوودی دیده شد، جز در برخی مراسم‌های اهدای جوایز.
زندگی شخصی
یوجین آلدن هکمن در سن برناردینو، کالیفرنیا متولد شد اما در دنویل، ایلینوی بزرگ شد. او در 16 سالگی با جعل سن خود به نیروی دریایی ایالات متحده پیوست و در شانگهای، هاوایی و ژاپن خدمت کرد. در ارتش، هکمن به‌عنوان گوینده رادیویی برای واحد خود فعالیت داشت.
پس از پایان خدمت، مدتی روزنامه‌نگاری خواند و سپس به نیویورک نقل مکان کرد تا رادیو بخواند. بعد از کار در چندین ایستگاه رادیویی، در مدرسه تئاتر پاسادنا به تحصیل بازیگری پرداخت و در نهایت در سال 1967 با بازی در فیلم «بانی و کلاید» به شهرت رسید.
هکمن علاوه بر سینما، چندین رمان نیز نوشت که برخی از آنها با همکاری باستان‌شناس دریایی دنیل لنیهان بودند، از جمله «در مسیر ستاره پردیدو» (1999)، «عدالتی برای هیچ‌کس» (2004) و «فرار از اندرسونویل» (2008). 
او همچنین در سال 2011 رمان مستقل خود به نام «تسویه‌حساب در قله صبحگاهی» را منتشر کرد.
هکمن و بتسی آراکاوا در سال 1991 ازدواج کردند و در سانتا فه، نیومکزیکو زندگی می‌کردند.
مرگ این بازیگر افسانه‌ای تنها چهار روز پیش از برگزاری مراسم اسکار امسال اعلام شد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/800784/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدارهایی که به وقت خانه‌تکانی باید جدی بگیرید!

انتصاب همزمان سه مدیرکل زن در آذربایجان شرقی

انفجار گاز در آناخاتون و مصدومیت یک نفر

176 داوطلب حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو تایید صلاحیت شدند

تصادف روآ با تریلی در جاده بوکان-میاندوآب 3 کشته و یک مصدوم بر جا گذاشت

چطور روزه اولی‌ها را برای یک ماه رمضان خاطره‌انگیز آماده کنیم؟

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان با خانواده شهید والامقام مجید عاشوری

طرح دوگانه‌سوز کردن خودروهای عمومی در اردبیل آغاز شد

برف و باران آذربایجان غربی را فرا می‌گیرد

نشت و انفجار گاز در آناخاتون و مصدومیت یک نفر

ویدئو هوش مصنوعی از جمعی از هنرمندان درگذشته

شیوع بیماری مرموز در کنگو/ دستکم 50 نفر کشته شدند

آموزش خمیر کاری روی شیشه

127 میلیارد تومان در مراکز نیکوکاری اردبیل جمع‌آوری شد

اژه ای:625 میلیارد تومان به مراجع قضایی آذربایجان غربی اختصاص یافت

اینفوگرافی/ خواص نبات

خصوصیات یک سرویس قابلمه مرغوب

راهنمای کامل مصرف اسپیرولینا برای ورزشکاران: چگونه از این سوپرغذا بهره‌مند شویم؟

استعدادهایی که شکوفا می‌شوند/انتخاب جوان مشگین‌شهری به عنوان جوان برتر

برگزاری 284 برنامه ورزشی در اردبیل با محوریت ورزش روستایی

سفر در زمان؛ مراسم عروسی «بوراک اوزچیویت» در سال 1395

چطور با روزه‌داری، خانه‌تکانی کنیم؟

حمایت مناسب دستگاه قضایی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران

سارق طلاجات زن سالخورده در مشگین‌شهر دستگیر شد

اژه‌ای: تنها مسائل مهم در جلسه سران قوا بررسی می‌شود

استاندار آذربایجان غربی: جزو پنج استان امن کشور هستیم

آموزش گیفت تولد با لیوان یک بارمصرف

برگزاری مسابقات ورزشی جامعه ایثارگری؛ گامی برای شادابی و سلامتی

مردمی‌سازی اقتصاد؛ راهبرد اصلی تحقق شعار سال

شهدا چراغ راه هدایت بشر هستند

17 هزار زائر آذربایجان شرقی از مناطق عملیاتی بازدید کردند

ویزیت بیش از 3 هزار نفر در یامچی

با این ترفندها دیگه تمیز کردن پنجره ها سخت نیست

مدیرعامل شرکت بیمه دی: به خوش نامی بیمه دی افتخار میکنیم

تخم مرغ رنگی عیدت رو درست کن

محسنی اژه ای؛ اقتصاد در کشور باید مردمی شود

دستگاه های اجرایی در رفع موانع تولید و اشتغال تلاش کنند

حاشیه دست از سر علیرضا بیرانوند برنمی دارد

دستگیری 4 هنجارشکن در تبریز

مجتمع کاهش آسیب های اجتماعی«شوق زندگی» در ارومیه افتتاح شد

مدرسه بهترین محل برای انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به نسل جدید است

چهار اثر طبیعی در آذربایجان‌شرقی ثبت ملی شد

بازی بدون برد در هوای سرد تبریز

هیچ مشکلی در حوزه امنیت در آذربایجان غربی نداریم

مراسم خواستگاری و عروسی نعیمه نظام‌دوست با آهنگ شماعی زاده در جوکر/ ویدئو

شهدا به عنوان بهترین سرمشق و الگوهای زندگی در جامعه ما هستند

«بهزاد فراهانی و همسرش فهیمه رحیم نیا» در سال 49/ عکس

قایق‌های تفریحی در استان بوشهر شناسنامه‌دار می‌شوند

محورهای اصلی برای رفع نیازهای صنعت در اردبیل احصا شود

مرگ ستاره هالیود و همسرش در خانه؛ جنایت یا مرگ خود خواسته؟