پیام آذری

آخرين مطالب

1400 واحد تحت عنوان «مسکن محرومین» در اردبیل ساخته می‌شود گفتگو

1400 واحد تحت عنوان «مسکن محرومین» در اردبیل ساخته می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام آذری - اردبیل - معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: کارهای اولیه ساخت هزار و 400 واحد مسکن تحت عنوان «مسکن محرومین» توسط بنیاد مسکن در استان اردبیل آغاز شده است.

افشین فضلعلی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی برای اجرای طرح «مسکن محرومین» اظهار کرد: از سال جاری کارهای مقدماتی این طرح در اردبیل آغاز شده است که در حال حاضر سهمیه استان شامل یک هزار و 400 واحد بوده و شهرهای نیر ، نمین ، اردبیل و خلخال در اولویت اجرایی این طرح قرار دارند.
وی با بیان اینکه این طرح برای آن دسته از افرادی است که شامل پوشش سازمان‌های حمایتی مثل بهزیستی، کمیته امداد و دهک‌های پایین جامعه هستند، ادامه داد: تاکنون 600 واحد زمین توسط اداره کل راه و شهرسازی برای ساخت معرفی شده است.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل به استفاده از مصالح با کیفیت و با استاندارد و دارای تأییدیه تحقیقات مسکن در پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: درپروژه‌های بنیاد مسکن اکثراً کار به صورت دستمزدی اجرایی می‌شود و با استفاده از این شیوه‌ها سرعت و دقت کار بالا می‌رود.
از فن‌آوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین در پروژه‌های بنیاد مسکن استفاده می‌کنیم
فضلعلی زاده با بیان اینکه در پروژه‌های خود از فن‌آوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین استفاده کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: در یکی از پروژه‌ها از قالب تونلی برای 2 هزار و 400 واحد استفاده کردیم و همچنین در دو پروژه در سرعین و مشگین‌شهر برای کم کردن مصرف انرژی که یکی از چالش‌های مهم در ساخت و ساز است، از نماهایی با عایق حرارتی و سبک استفاده کرده‌ایم.
وی با بیان اینکه نظارت در این پروژه‌ها توسط نظام مهندسی و هم توسط ناظران مقیم در محل کارگاه‌ها انجام می‌شود، افزود: تا به امروز 5 هزار واحد در 11 شهرستان به صورت بنیاد ساخت و 400 واحد هم به صورت گروه ساخت در شهرهای کوچک شروع کرده‌ایم که بر اساس مصوبه شورای مسکن در شهرهای 100 هزار نفری شامل 3 هزار و 300 واحد در اردبیل با گنجایش بالای 100 هزار نفر توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اجرایی می‌شود.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه استان ما جز استان‌های پیشرو در این طرح است، عنوان کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه‌های ما بالای 50 درصد و در تعدادی از آن‌ها بالای 70 درصد بوده که سعی کرده‌ایم بر اساس آورده مردم و تسهیلات بانکی در سریع‌ترین زمان ممکن اجرایی کنیم.
فضلعلی‌زاده اضافه کرد: بعضی از پروژه‌ها نیز در حال تکمیل بوده ولی با مشکل نیرو رسانی از جمله، آب، برق، گاز و فاضلاب برای آن‌ها مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه ما کار را از زمان واگذاری زمین‌ها و وصول پروانه از سال 1400 شروع کرده‌ایم که مردم همراه ما بودند، گفت: گرفتن تسهیلات بانکی بر اساس پیشرفت فیزیکی است که از اواسط امسال تا به امروز موفق به در یافت به موقع آورده مالی نشده‌ایم تا در خرید مصالح با افزایش قیمت و تورم روبرو نشویم و این یکی از چالش‌های بزرگ ما در این راه بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/799974/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کدام هنرمندان در مراسم بدرقه والی زاده حضور داشتند؟/ تصاویر

سفر در زمان؛ مراسم عقد «مهدی یغمایی»؛ سال 1401

امدادرسانی هلال‌احمر به افراد گرفتار در محور ارومیه به اشنویه

جدول زمان‌بندی قطع برق استان اردبیل در روز 4 اسفند

تصادف شاخ‌به‌شاخ تیبا و زانتیا در جاده خلخال به زندگی 3 نفر پایان داد

مناسبت روز/ شنبه، 4 اسفند ماه

ورود وزیر جهاد کشاورزی به تبریز

تمام محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی باز است؛بازگشایی راه 212 روستا

گرگ‌ها برای دومین بار به روستایی در خوی حمله کردند؛4 نفر زخمی شدند

چرا به شروین حاجی پور اجازه ورود به اکران «پسر دلفینی» را ندادند؟

مسدود شدن راه ارتباطی 70 روستا در ورزقان

مدارس برخی شهرهای آذربایجان غربی غیرحضوری شد

تمامی مدارس آذربایجان شرقی فردا تعطیل شد

کمک‌رسانی به ماشین عروس و داماد گرفتار در جاده برفی در تبریز/ ویدئو

مدارس و دانشگاه‌های اردبیل تعطیل شد؛ تاخیر در آغاز به کار ادارات

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

آرماندیس؛ روایت حرمت عشق و خانواده

محورهای مواصلاتی شمال تا جنوب آذربایجان غربی درگیر برف و کولاک است

10 نفر در سردشت و جاده سلماس در اثر تصادف مصدوم شدند

رقص و پایکوبی بازیگران جوکر با خوانندگی شهرام قائدی/ ویدئو

مدارس کدام شهرهای آذربایجان غربی به دلیل بارش برف شنبه غیرحضوری است؟

بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اردبیل را تعطیل کرد

مدارس اهر تعطیل شد

کمک‌رسانی به ماشین عروس گرفتار در جاده برفی تبریز

فرود هواپیمای مسافربری در هوای برفی فرودگاه اردبیل

توزیع سیب‌زمینی تنظیم بازار در اردبیل آغاز شد

گوزن‌های زرد ایرانی در میان برف اردبیل

مدارس مشگین‌شهر تعطیل شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

تعطیلی برخی از مدارس آذربایجان شرقی

مدارس آذربایجان شرقی غیر حضوری شد

محدودیت ترافیکی در جاده اردبیل - آستارا اعمال شد

آماده باش تیم‌های عملیاتی برق در اردبیل

کد برنامه شاد را در اختیار هیچ کس قرار ندهید

معاون راهداری اردبیل: هیچ یک از محورهای مواصلاتی اردبیل مسدود نیست

درگذشت یک هنرمند قدیمی

مصدومان حادثه تصادف جاده پارس‌آباد تحت درمان هستند

تداوم یخبندان تا اواسط هفته آینده در اردبیل

تشریح جزییات خدمات ارائه شده به زائران حادثه دیده در کرمانشاه

مسمومیت 6 نفر در اثر گاز منوکسیدکربن مهاباد

تبریز آماده استقبال از نوروز و ماه مبارک رمضان می‌شود

کولاک شدید در مسیر پیرانشهر- تمرین؛دید افقی کاهش یافت

ترامپ به احتمال زیاد در آینده‌ای نزدیک از ناتو خارج می‌شود

3 مفقودی در کوهستان مالیموس میرآباد نجات پیدا کردند

حمله گرگ به یک منزل مسکونی در خوی؛ حال 2 نفر وخیم است

نجات مادر باردار گیرافتاده در برف سنگین اشنویه

سانحه آتش سوزی پاساژ صدف در دست بررسی است

لزوم توجه بیشتر خانواده‌ها به معنویت و تربیت دینی فرزندان

دولت و خیرین به اقشار ضعیف جامعه توجه ویژه داشته باشند

لزوم شرکت در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله؛مقاومت ادامه دارد