پیام آذری

آخرين مطالب

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات ندارد سیاسی

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات ندارد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب دیدار کردند.
به نقل از رسانه دفتر رهبری، فرمانده معظم کل قوا صبح امروز در سالروز بیعت تاریخی همافران و کارکنان نیروی هوایی با امام خمینی در 19 بهمن 1357، در دیدار فرمانده و جمعی از کارکنان نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران، این روز تاریخی را روز تولد ارتشی سرافراز، مستقل و دارای هویت خواندند و با اشاره به تجربه بی‌حاصل حدود 2 سال مذاکره با آمریکا در دهه نود و اقدام آمریکا در زیر پا گذاشتن همه تعهدات خود، تأکید کردند: مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از جمله دشواری‌های اقتصادی و معیشتی را حل نمی‌کند، همانطور که حل نکرد؛ بنابراین، راه حل مشکلات «همت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد» است که ان‌شاءالله روز 22 بهمن این اتحاد و همدلی را خواهیم دید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مطالب و بحث‌هایی درباره مذاکره در روزنامه‌ها و فضای مجازی و سخنان برخی افراد، گفتند: محور این حرف‌ها، موضوع مذاکره با آمریکا است و از مذاکره به عنوان یک امر خوب یاد می‌کنند، انگار که کسی مخالف خوب بودن مذاکره است.
ایشان با اشاره به پُر کاری وزارت امور خارجه کشورمان در زمینه مذاکره و رفت و آمد و انعقاد قرارداد با همه کشورهای دنیا، تأکید کردند: تنها استثنایی که در این زمینه وجود دارد آمریکا است. البته اسم رژیم صهیونیستی را به‌عنوان استثنا نمی‌بریم؛ چرا که این رژیم اساساً دولت نیست بلکه یک باند جنایتکار و غاصب سرزمین است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین علت استثناء بودن آمریکا از مذاکره، گفتند: برخی وانمود می‌کنند اگر پشت میز مذاکره بنشینیم فلان مشکل حل می‌شود اما واقعیتی که باید درست بفهمیم این است که مذاکره با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد.
رهبر انقلاب، تجربه منفی دهه 90 و حدود 2 سال مذاکره با آمریکا و چند کشور دیگر را که منجر به انعقاد معاهده هسته‌ای شد، دلیلی بر بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا خواندند و افزودند: دولت آن روز ما، با آنها نشست، رفت و آمد و مذاکره کرد، خندیدند، دست دادند و رفاقت و همه کار کردند و معاهده‌ای تشکیل شد که در آن، طرف ایرانی با سخاوت بسیار زیاد، امتیازهای زیادی به طرف مقابل داد اما آمریکایی‌ها به آن معاهده عمل نکردند.
ایشان با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور کنونی آمریکا درباره پاره کردن برجام، خاطرنشان کردند: قبل از او هم دولت قبلی آمریکا که معاهده را پذیرفته بود، به آن عمل نکرد و تحریم‌های آمریکا که قرار بود برداشته شود، برداشته نشد و مسئله سازمان ملل هم همچون استخوانی لای زخم باقی ماند که همیشه مانند تهدیدی بر بالای سر ایران باقی بماند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند: آمریکا همان معاهده را با وجود نقص‌هایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد.
ایشان با اشاره به مشکلات داخلی و معیشتی که اغلب مردم با آن درگیر هستند، گفتند: آنچه مشکلات را برطرف می‌کند عامل داخلی یعنی «همّت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد» است که مظهر این اتحاد ملی، راهپیمایی 22 بهمن است که ان‌شاءالله امسال نیز همه این وحدت را مشاهده خواهیم کرد.
رهبر انقلاب، «ملت بصیر و مسئولان خستگی‌ناپذیر» را عامل رفع مشکلات خواندند و افزودند: مسئولان بحمدالله مشغول کارند و بسیار امیدواریم که همین دولت بتواند مشکلات معیشتی مردم را کمتر و سختی‌ها را برطرف کند.
ایشان با اشاره به تقلای آمریکایی‌ها برای تغییر نقشه جهان گفتند: این کار آنها هیچ‌گونه واقعیتی ندارد و فقط بر روی کاغذ است؛ البته آنها درباره ما هم نظر می‌دهند، حرف می‌زنند و تهدید می‌کنند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر ما را تهدید کنند ما هم آنها را تهدید می‌کنیم، اگر تهدید خود را عملی کنند ما نیز تهدیدمان را عملی می‌کنیم و اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض می‌کنیم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای این رفتار متقابل را برگرفته از قرآن و دستور اسلام خواندند و گفتند: امیدواریم خداوند متعال ما را در انجام وظایف خود موفق بدارد.
ایشان در بخش اول سخنانشان 19 بهمن 57 را خاطره‌ای مبارک و پرشکوه دانستند و گفتند: اقدام حماسی آن جوانان، خط سیر ارتش جدید را تعیین کرد و باعث شد عوامل و کادرهای مختلف ارتش با الهام از آن بیعت، به صفوف ملت بپیوندند.
رهبر انقلاب با تجلیل از شهیدان نام‌آوری همچون صیاد شیرازی، ستاری، بابایی، کلاهدوز و فلاحی افزودند: عامل مبنایی بروز و ظهور این قهرمانان، همان حرکت شجاعانه‌ای بود که جمعی از همافران و کارکنان نیروی هوایی 3 روز قبل از پیروزی انقلاب و در بحبوحه خطر انجام دادند.
ایشان ویژگی‌های مهم حرکت 19 بهمن 57 را نیاز امروز کشور و ملت برشمردند و گفتند: «شجاعت» و «به هنگام بودن» دو خصوصیت برجسته اقدام همافران بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «به موقع» و «در لحظه لازم تصمیم گرفتن» را بسیار مهم دانستند و افزودند: توابین در عاشورا به کمک امام حسین(ع) نیامدند اما بعداً قیام کردند و همه کشته شدند، ولی کار بی‌نتیجه بود چون به موقع نبود.
ایشان، عقلانی بودن و اقدام براساس محاسبه را ویژگی دیگر 19 بهمن 57 دانستند و گفتند: برخی تصور می‌کنند که حرکت انقلابی مقابل عقلانیت است اما حرکت انقلابی بیش از هر حرکت دیگر به محاسبه و عقلانیت نیاز دارد.
رهبر انقلاب استفاده از غفلت دشمن را دیگر خصوصیت ممتاز اقدام همافران خواندند و افزودند: دستگاه‌های ضداطلاعات و فرماندهان ارتش نتوانستند این حرکت را آن هم در نیروی هوایی کشف کنند یا حدس بزنند و در حقیقت از جاییکه فکر نمی‌کردند ضربه خوردند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اقدام رژیم پهلوی در تعریف ارتش ذیل دستگاه نظامی آمریکا، گفتند: سازمان و سلاح و آموزش ارتش، آمریکایی بود و انتصابات مهم و حتی چگونگی استفاده از تسلیحات نیز براساس اجازه آمریکایی‌ها انجام می‌شد و شدت وابستگی به حدی بود که ایرانی‌ها اجازه بازکردن و تعمیر قطعات را هم نداشتند.
ایشان، سخنرانی امام خمینی در آبان 1343 در مخالفت شدید با کاپیتولاسیون را اعتراض به سلطه ذلت‌بار آمریکا بر ارتش و کشور خواندند و افزودند: براساس کاپیتولاسیون که از صدر تا ذیل مقامات پهلوی آن را پذیرفته بودند، هیچ آمریکایی با هر جرمی نباید در ایران تحت تعقیب قضایی قرار می‌گرفت.
ایشان، دفاع مقدس را صحنه بروز شایستگی‌های ارتشِ تحول‌یافته برشمردند و افزودند: هزاران شهید ارتشی همچون ستاره‌های درخشان در تاریخ ایران می‌درخشند. 
حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای دفاع از ایران را سرلوحه کارها و تقویت ارتش را مهمترین وظیفه خواندند و افزودند: ارتش باید از لحاظ نیروی انسانی، تسلیحات، آموزش، آمادگی‌های رزمی و دفاعی، رفع نقاط ضعف و آسیب‌های احتمالی، استمرار ابتکار و تولیدات نوآورانه روزبروز تقویت شود و ثابت کند که کارهای بسیار بزرگتری هم را می‌تواند انجام دهد.
در ابتدای این دیدار امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به بیان گزارشی از اقدامات یکساله این نیرو از جمله در زمینه ارتقاء قدرت پهپادی، تشکیل مراکز عملیات پدافند سایبری، فرماندهی اتاق‌ جنگ هوشمند، انجام مانورها و مسابقات نظامی و همچنین اهتمام به تربیت کادر «توانمند، با انگیزه و انقلابی» پرداخت.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/795352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضرب و شتم پرستار اورژانس بیمارستان بناب

اردبیل شنبه تعطیل است

مدارس استان اردبیل فردا تعطیل شد

اعلام تعطیلی مدارس اردبیل در روز شنبه 20 بهمن

آخرین وضعیت راه‌های گیلان/ بارش برف در محور اسالم به خلخال 130 سانتیمتر رسید

سهم 120 هزار میلیارد تومانی اردبیل در سرمایه گذاری اقتصادی

اخبار پیش بینی آب و هوا اردبیل فردا | پیش بینی هواشناسی اردبیل فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403

تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز 20 بهمن

نفوذ توده هوای سرد همراه با یخبندان در استان اردبیل

ثبت عمق برف بیش از 50 سانتی متری در استان اردبیل

پیش بینی آب و هوا گیلان فردا | پیش بینی هواشناسی گیلان فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی رشت

فردا تمام مقاطع تحصیلی در اردبیل تعطیل است

جدول خاموشی برق اردبیل فردا شنبه 20 بهمن

اردبیل یخبندان می شود/صدور هشدار سطح نارنجی

تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز شنبه

ادارات و مدارس اردبیل فردا شنبه 20 بهمن تعطیل شد

مدارس، ادارات و دانشگاه‌های استان اردبیل تعطیل شد

کشاورز: با اقتدار قهرمان لیگ برتر شدیم

مقاومت شهرداری تبریز یک گام دیگر به لیگ برتر نزدیک شد

دنیامالی: بیرانوند شاید در پرسپولیس می ماند بهتر بود

بارتاب بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های جهان | واکنش غربی‌ها و آمریکایی‌ها چه بود؟

تیم بسکتبال مقاومت شهرداری تبریز یک گام به صعود در مرحله حذفی نزدیک شد

آواز شاد؛ پسر فیریلداخ تو بازار تبریز جوری آذری رقصید کل راسته کارو ول کردن برا تماشا

جدول خاموشی برق تبریز فردا شنبه 20 بهمن

بسکتبال مقاومت شهرداری تبریز به لیگ برتر نزدیک شد

مدارس این شهرها و استان‌ها فردا (20 بهمن) تعطیل شد/ اسامی درحال تکمیل است

جزئیات فعالیت مدارس آذربایجان غربی، فردا شنبه 20 بهمن

رسمی؛ شروع اعلام تعطیلی شهرها و استان‌های ایران، فردا 20 بهمن | اسامی در حال تکمیل

جزئیات فعالیت مدارس و ادارات آذربایجان غربی، فردا شنبه 20 بهمن

سانحه تصادف برای اتوبوس حامل تیم واترپلو دختران

جزییات تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات ارومیه فردا، 20 بهمن

اعلام تعطیلی مدارس، ادارات و بانکها در استان های آذربایجان شرقی و غربی، تهران البرز و... شنبه 20 بهمن

جزئیات فعالیت مدارس و ادارات آذربایجان قم ، فردا شنبه 20 بهمن

تعطیلی مدارس،دانشگاه ها و ادارات استان آذربایجان شرقی

تعطیلی ادارات و مدارس آذربایجان شرقی

ادارات و مدارس آذربایجان شرقی تعطیل شد

فردا شنبه مدارس، ادارات و دانشگاه‌ها آذربایجان شرقی تعطیل است

مدارس، ادارات و دانشگاه ها آذربایجان شرقی فردا شنبه تعطیل است

اعلام تعطیلی مدارس، ادارات و بانکها در استان های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، خراسان جنوبی و رضوی، تهران البرز، قم، سمنان و... شنبه 20 بهمن

جدول خاموشی برق ارومیه فردا شنبه 20 بهمن

برف و باران کدام استانهای کشورمان را تعطیل کرد؟

گازگرفتگی 42 نفر در آذربایجان شرقی در شبانه‌روز گذشته

برگزاری مسابقات فینال فینالیست‌های تیراندازی با کمان

اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

تعطیلی ادارات آذربایجان شرقی شنبه 20 بهمن 1403 | مدارس تبریز و ادارات استان آذربایجان شرقی 20 بهمن 1403 تعطیل شد

معرفی برترین‌های مسابقات فینال فینالیست‌های تیراندازی باکمان

اعلام فینالیست‌های مسابقات قهرمانی کشوری تیروکمان

تمامی فعالیت‌های دانشگاه تبریز فردا تعطیل است/بجز جلسات دفاع از رساله

در منزل شمع های طرح دار زیبا درست کنید

ادارات و مدارس آذربایجان‌ شرقی تعطیل شد