امدادرسانی به 968 فرد گرفتار در برف در آذربایجان غربی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - حمید محبوبی در گفت و گو با خبرنگار مهر، در خصوص امداد و نجات هلال احمر استان در پی بارش برف اظهار کرد: در دو روز گذشته تا صبح جمعه به 306 خودرو و بیش از 968 فرد گرفتار در برف و کولاک توسط نیروهای امدادی هلال احمر امدادرسانی شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون 10 تیم امدادی در محورهای ارتباطی استان مستقر هستند، گفت: تیمهای هلال احمر هم اکنون در محورهای برفی در حال ارائه خدمات به مسافران و رانندگان گرفتار در برف هستند.
محبوبی از نجات جان بانوی 46 ساله اهل روستای حصار شاهین دژ خبر داد و گفت: نجات گران هلال احمر شاهین دژ توانستند در شرایط سخت آب و هوایی جان زن 46 ساله را از روستای صعبالعبور حصار در محور شاهین دژ به تکاب نجات دهند.
مدیر عامل هلال احمر آذربایجان غربی گفت: ساعت 9 صبح جمعه 19 بهمن ماه 1403 نجات گران هلال احمر شاهین دژ پس از دریافت گزارشی مبنی بر بدحالی و ضعف شدید شخصی به دلیل بیماری در روستای حصار بلافاصله به محل اعزام شدند.
محبوبی ادامه داد: پس از 2 ساعت پیادهروی در شرایط سخت آب و هوایی بیمار مورد نظر توسط نجات گران هلالاحمر شاهین دژ به آمبولانس منتقل شد.
کد خبر 6371155
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱:۱۸
-
۴ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/795265/