پیام آذری

آخرين مطالب

آتش‌بس، پایان نبرد نیست/طوفان الاقصی خوی وحشی‌گری اسرائیل را به دنیا نشان داد سیاسی

آتش‌بس، پایان نبرد نیست/طوفان الاقصی خوی وحشی‌گری اسرائیل را به دنیا نشان داد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به‌گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب دکتر "دلال عباس" گفت: جنگ وحشیانه‌ی دشمن صهیونیستی علیه مردم غزه درحالی متوقف شد که این رژیم به هیچکدام از اهداف اعلام شده‌ی خود نرسید و مقاومت غزه و مردم این منطقه که حامی مقاومت هستند در این نبرد پیروز شدند.
وی افزود: پیروزی مقاومت غزه، در واقع پیروزی آزادی‌خواهی در برابر اهداف رژیم صهیونیستی و تجلی واقعی پیروزی خون بر شمشیر است.
این همان غزه‌ای است که اسحاق رابین، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار نابودی و محو کامل آن بود.
استاد دانشگاه لبنان این پیروزی را در نتیجه‌ی ایستادگی و پایداری مقاومت فلسطین دانست و گفت: این ایستادگی دشمن صهیونیستی را مجبور کرد که به آتش‌بس تن بدهد؛ اقدامات دلیرانه‌ی نیروهای مقاومت این پیروزی را تحقق بخشید و بر ادعاهای بزدلان و بدخواهان و کسانی که می‌ترسیدند پیروزی مقاومت باعث رسوایی حاکمانی شود که با رژیم اشغالگر روابط برقرار کرده بودند، خط بطلان کشید.
دلال عباس افزود: طوفان الاقصی مهمترین مرحله از مبارزات ملت فلسطین طی چندین دهه‌ی گذشته را رقم زد و باعث شد وجهه‌ی شکست ناپذیربودن ارتش رژیم صهیونیستی درهم بشکند.
این استاد دانشگاه لبنان خاطرنشان کرد: این پیروزی شرکای بسیاری مانند جمهوری اسلامی ایران، حزب الله و انصارالله دارد. دفاع از مسئله‌ی فلسطین یک وظیفه‌ی انسانی است، به همین دلیل نیروهای پشتیبانی گرانبهاترین داشته‌های خود را برای تقویت پایداری و ایستادگی مقاومت فلسطین تقدیم کردند.
وی تأکید کرد: مقاومت در این نبرد، همه‌ی پشتیبانی‌های الکترونیکی از رژیم صهیونیستی را درهم شکست و بر دیوارحائل و جاسوسان این رژیم پیروز گشت و باعث سلب اعتماد صهیونیست‌ها از ارتش و مسئولان سیاسی خود شد. این مسئله همچنین این رژیم را وارد بحران اقتصادی کرد و به مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها سرعت بخشید و باعث بروز اختلافات داخلی بین صهیونیست‌ها شد.
دلال عباس با اشاره به حمایت ناتو و غرب از رژیم صهیونیستی به‌دلیل ناتوانی این رژیم در مقابل مقاومت گفت: نسل‌کشی مردم فلسطین با پشتیانی ائتلاف غرب ثابت کرد که دفاع از فلسطین یک مسئله‌ی انسانی و در دفاع از جان انسان‌ها است.
وی افزود: طوفان الاقصی باعث شد که خوی وحشی‌گری اسرائیل به دنیا ثابت شود، به‌همین دلیل موضوع یهودیان جایگاه خود را در دنیا از دست داد و بسیاری از ملت‌های دنیا به حمایت از مسئله‌ی فلسطین پرداختند که بارزترین آنها مواضع مطرح شده از سوی یهودیان در مناطق مختلف دنیا (درحمایت از فلسطین)، به‌رسمیت شناخته شدن فلسطین از سوی برخی کشورهای دنیا، حکم‌های صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی و تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف دنیا است.
این اندیشمند لبنانی خاطرنشان کرد: ما دربرابر یک مرحله‌ی بسیار پیچیده و دشوار از یک نبرد وجودی مستمر در کل منطقه قرار داریم؛ این نبرد با آتش‌بس تمام نشده است و مسئله‌ی فلسطین با نابودی اشغالگری حل خواهد شد.
وی افزود: عقیده‌ی صهیونیست‌ها بر این است که مسئله‌ی فلسطین و حقوق مردم این سرزمین باید کاملا نابود شود.
دلال عباس تأکید کرد: نبرد همچنان ادامه دارد و نبردهای بزرگ آتی برای تعیین سرنوشت فلسطین نیازمند صبر و پشتکار بسیار است و همه در داخل و خارج از فلسطین باید همواره دروضعیت آماده‌باش قرار داشته‌باشند، زیرا این نبرد تا آزادسازی کامل سرزمین فلسطین ادامه دارد.
وی افزود: باید توجه داشت که رژیم صهیونیستی هیچگاه از تلاش‌هایش برای تحقق رؤیای ادعایی خود یعنی "اسرائیل بزرگ" دست نمی‌کشد و آمریکا نیز برای تحقق این رؤیا از این رژیم پشتیبانی‌ می‌کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/793972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار کامیون حامل سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های ارومیه

آیت‌الله جوادی آملی؛ مفسری بزرگ، حامی ولایت و خدمتگزار علم

حجم برف در مسیر خلخال به ماسوله

اعمال تحریم علیه ایران رونمایی دوباره از چهره خبیث آمریکا است

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه در تشریح برنامه سال آتی اتاق : توسعه تعاملات بین‌المللی و حمایت از بخش خصوصی آذربایجان غربی

ضرورت حفظ حرمت شب‌های قدر و ماه مبارک رمضان

آتش‌سوزی در جایگاه سوخت ارومیه

آذربایجان غربی؛ دروازه طلایی ایران به اوراسیا و محور توسعه اقتصادی غرب کشور

مسئولان بیش از پیش برای کنترل تورم تلاش کنند

ما دائما در حال مبارزه با استکبار جهانی هستیم

جزییات امضای چهار تفاهم‌نامه‌ حوزه علم و صنعت در دانشگاه تبریز

عزم مدیریت ارشد استان برای هم افزایی صنعت و دانشگاه جدی است

تبریز در مسیر پایتخت اقتصادی ایران

خیرین شهرستان بناب در تمام کارهای خیر و اقدامات نیکوکارانه پیشقدم هستند

کارتال در مسیر معکوس گاریدو!

برای تکمیل مجموعه یادگار امام (ره) با دولت تعامل داریم

امام جمعه تبریز: دولت باید توجه خاصی به فقرا و مستمندان داشته باشد

مذاکره با آمریکا برای حل مسائل نیست، بلکه برای تحکم است

افطاری«امت مقاومت»؛ نماد وحدت و همدلی ماه رمضان در آذربایجان غربی

تکمیل چهار بانده محور پارس‌آباد نیازمند توجه جدی مسئولان است

سفر در زمان؛ «پرویز صیاد و شهناز تهرانی» در سال 51؛ نوجوانیِ گوگوش

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

پزشکیان: روی گنج نشسته‌ایم/ این شرایط برازنده ما نیست

جوشش دوباره چشمه فصلی سراب کیو خرم‌آباد + فیلم

کارتال فردا ایران را ترک می کند!

اسماعیل کارتال در آستانه ترک ایران

محفل جزء خوانی قرآن در مصلای امام خمینی (ره) تبریز

نباید با سوءمدیریت اعتماد مردم را به مسئولان کاهش دهیم

840 هزار عدد انواع ماده محترقه در آذربایحان غربی کشف شد

سوء مدیریت و بی توجهی داخلی عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور است

ملت ایران با اراده و ایستادگی به چهره‌ای ستودنی در جهان تبدیل شده است

حرمت ماه رمضان در ایام نوروزی مورد توجه باشد

کشف 623 لیتر مواد مخدر شیشه مایع در سردشت

مقابله با سودجویان زمین در محمودآباد

مساجد باید احیا و تجهیز شوند/ لزوم حفظ حرمت ایام شهادت حضرت علی(ع)

کلید فینالیست شدن ارومیه اینجاست

تجمع پرستاران پیش‌بیمارستانی تبریز؛ درخواست اجرای صحیح تعرفه‌گذاری

بدران: مردم فلسطین هرگز وطن خود را ترک نمی‌کنند

نخستین جلسه میز تجاری چین و هند در اتاق بازرگانی تبریز تشکیل شد

توزیع 3 هزار بسته معیشتی در تبریز؛ حمایت از نیازمندان در ماه رمضان

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

مسافران نوروزی شیراز را با خاطره‌ای خوش ترک خواهند کرد

توافق با ترکیه، خیانت پاشینیان به نسل کشی ارامنه

کتاب نمایشنامه سراب در شیراز رونمایی شد

جلوگیری حوادث «چهارشنبه‌ سوری» نیازمند فرهنگ سازی است

با ارمنستان بر سر مفاد توافقنامه صلح توافق کردیم

تاق آبی برای ورود هواپیما در تبریز

تثبیت 6 هزار شغل در استان اردبیل توسط کمیته حمایت قضایی

دو سایت ارتباطی جدید در گرمی و انگوت راه‌اندازی شد

پست شلوغ تیم ملی یک مدعی جدید پیدا کرد