پیام آذری

آخرين مطالب

شکایت ترک‌ها از پرسپولیس/ بحران بزرگی که ستاره محبوب درست کرد اقتصادی

شکایت ترک‌ها از پرسپولیس/ بحران بزرگی که ستاره محبوب درست کرد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - دوران حضور مهدی طارمی در پرسپولیس با اتفاقات زیادی همراه شد که هنوز هم درباره بعضی از آن‌ها صحبت می‌شود. یکی از این ماجراها به جدایی مهدی طارمی از پرسپولیس و انتقال او به تیم ریزه‌اسپور ترکیه است. اتفاقی که در آن زمان با جریمه سنگین پرسپولیس و خود طارمی همراه شد و هواداران این تیم هنوز هم آن را از یاد نبرده‌اند.
به گزارش «شایانیوز» به نقل از تجارت نیوز؛ پرسپولیس در آن مقطع به‌خاطر بسته‌شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی با دردسرهای زیادی مواجه شد و شاید اگر این اتفاق رخ نمی‌داد، سرخپوشان می‌توانستند قهرمان آسیا شوند. در هفته‌های اخیر باز هم در خصوص ماجرای شکایت باشگاه ریزه‌اسپور از پرسپولیس و طارمی بحث شده و حتی محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور هم در این خصوص صحبت کرده است.
ماجرای انتقال و پشیمانی طارمی و رضاییان پس از نایب‌قهرمانی پرسپولیس در لیگ پانزدهم، رامین رضاییان و مهدی طارمی که عملکرد درخشانی در آن فصل داشتند، ساز جدایی کوک کردند و در اقدامی غیرمنتظره راهی تیم ریزه‌اسپور ترکیه شدند. حضور رضاییان و طارمی در ریزه‌اسپور خشم هواداران پرسپولیس را در پی داشت و چندان طول نکشید که هر 2 بازیکن از این انتقال پشیمان شدند و تصمیم گرفتند به پرسپولیس برگردند. بازگشت رضاییان به پرسپولیس بدون مشکل خاصی انجام شد و او پس از توافق با مدیران باشگاه ریزه‌اسپور و فسخ قرارداد بار دیگر سرخپوش شد. مهدی طارمی اما بدون اطلاع مدیران تیم ترکیه‌ای قراردادش را فسخ کرد و به پرسپولیس برگشت. موضوعی که خشم مسئولان ریزه‌اسپور ترکیه را به همراه داشت و آن‌ها از پرسپولیس و طارمی شکایت کردند. شکایتی که نتیجه آن یک جریمه 789 هزار یورویی و محرومیت از 2 پنجره نقل‌وانتقالاتی برای پرسپولیس و محرومیت 4 ماهه برای طارمی بود. اتفاقی که پیش از دیدار حساس پرسپولیس مقابل الهلال در لیگ قهرمانان آسیا رخ داد و یکی از عوامل شکست سنگین سرخپوشان در آن بازی بود. 
دخالت دولت برای بخشش جریمه سنگین پرسپولیس محرومیت پرسپولیس از 2 پنجره نقل‌وانتقالاتی در کنار خانه‌نشینی 4 ماهه مهدی طارمی به‌طور کامل اجرا شد ولی سرخپوشان توانستند از پرداخت جریمه مالی نجات پیدا کنند. در آن زمان گفته شد که دولت حسن روحانی در این ماجرا نقش داشته و این موضوع سروصدای زیادی به راه انداخت. اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت وقت، در گفت‌وگو با خبرآنلاین ضمن اظهار بی‌اطلاعی از این موضوع گفت: «من که نکردم و اگر آقای روحانی این کار را کرده باشد باید از خودش بپرسید. به من کسی چیزی نگفت ولی این مرسوم بود که ما با مقامات موقع شام ضیافت داشتیم و از هر چیزی حرف می‌زدیم و ممکن است.»
با این حال گویا روحانی هم از این ماجرا اطلاعی نداشته و حتی مسعود سلطانی‌فر، وزیر وقت ورزش‌وجوانان هم در بخشش جریمه پرسپولیس دخالت نکرده است. بخشش جریمه مالی پرسپولیس اتفاقی بود که با پیشنهاد بهمن حسین‌پور، رئیس تشریفات دولت در آن زمان رخ داد و او بود که در گفت‌وگو با رجب طیب اردوغان مقدمات این اتفاق را فراهم کرد. حسین‌پور که سال‌ها به عنوان سرکنسولگر و سفیر ایران در ترکیه حضور داشته، ارتباط خوبی با اردوغان دارد و از این موضوع برای کمک به پرسپولیس استفاده کرده است.
روح جهانگیری و روحانی خبر نداشت! حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرآنلاین در خصوص ماجرای تلاش خود برای بخشش جریمه طارمی گفت: «حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس بود که از قبل با من ارتباط داشت. من خودم پیشنهاد کردم این مشکل را به اردوغان بگویم. مسعود سلطانی‌فر هم در جریان بود و در آن ضیافت شام حضور داشت. در زمان ضیافت شام من به اردوغان گفتم این مشکل رخ داده است. شهر ریزه هم محل تولد خود اردوغان است. من به او گفتم و اصلا مکثی نکرد و تا من گفتم پذیرفت و به وزیر ورزش ترکیه گفت هرچه آقای سفیر می‌گوید را انجام دهید. روح جهانگیری و روحانی از این قضیه خبر نداشت.»
کنایه زنوزی به ماجرای طارمی و ریزه‌اسپور پس از انتقال علیرضا بیرانوند به تراکتور و شکایت باشگاه پرسپولیس از او بابت فسخ قراردادش، بحث‌های زیادی در خصوص دخالت دولت در این ماجرا مطرح شده است. محمدرضا زنوزی، چندی پیش در واکنش به این صحبت‌ها، کنایه تندی به همین بحث طارمی و ریزه‌اسپور زد و گفت: «چرا رئیس‌جمهور به آقای اردوغان می‌گوید یک میلیون دلار این باشگاه را نگیر؟ قداست صندلی ریاست جمهوری ما این بود که به خاطر یک میلیون دلار از رئیس جمهور یک خارجی خواهش کنیم؟ می‌آمدند یک میلیون دلار را من می‌دادم. یک میلیون دلار مگر چقدر پول است که به خاطر آن به رئیس جمهور ایران گفته بودید از اردوغان برای بخشش پول رضایت‌نامه مهدی طارمی درخواست کند.»
حسین‌پور در واکنش به این صحبت‌ها گفت: «زنوزی به نظرم اغراق کرده است. امکان نداشت این کار را کند و آن زمان کسی او را نمی‌شناخت. ما این درخواست را کردیم و چیزی هم به جای آن ندادیم. تازه اردوغان از من یک بازیکن خواست که آن را هم نتوانستم بدهم. حرف زنوزی صحت ندارد و من شخصا انجام دادم و حاضرم شماره حسن دوغان، رئیس دفتر اردوغان را هم بدهم که بپرسید. من کاملا صحبت‌های زنوزی و کسانی که انگ می‌زنند را رد می‌کنند. این کار من بود و بدون دستور انجام شد. برای تیم دیگر بود هم این کار را می‌کردم. هر ایرانی از هر تیمی بود این کار را می‌کردم.»
برای استقلال هم این کار را می‌کردم پس از حل شدن مشکل مهدی طارمی، هواداران استقلال هم در آن زمان به شدت علیه این اتفاق موضع گرفتند و از کلیدواژه «تیم حکومتی» علیه پرسپولیس استفاده کردند. حسین‌|ور اما معتقد است اگر پای استقلال وسط بود هم این کار را انجام می‌داد و قبلا هم کمک زیادی به استقلال کرده است.
او درباره کمک‌هایش به استقلال زمانی که سرکنسول ایران در ترکیه بود، گفت: «اولین مذاکره با رولند کخ را من انجام دادم. آقای آصفی، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه که عضو هیات‌مدیره استقلال بود، به من زنگ زد یک مربی آلمانی به نام رولند کخ در ترکیه هست و با او مذاکره کنید. مذاکرات اولیه را من انجام دادم و بعد به علی فتح‌الله‌زاده زنگ زدم و گفتم او موافقت کرده است و در نهایت سرمربی استقلال شد.»
اردوغان بازی این پرسپولیسی را دوست داشت حسین‌پور در گفت‌وگوی اخیر خود از یک ماجرای جالب دیگر هم پرده برداشت و اعلام کرد که اردوغان از او درخواست کرده تا یکی از بازیکنان پرسپولیس را برای حضور در ترکیه به میز مذاکره بیاورد. بازیکن مورد نظر اردوغان، علی علیپور بود که رئیس جمهور ترکیه قصد داشت او را برای تیم شهر خود یعنی ریزه‌اسپور جذب کند. انتقالی که البته رخ نداد و حسین‌پور علی‌رغم کمک اردوغان در حل شدن مشکل طارمی، نتوانست بازیکن مورد نظر او را راضی به حضور در ترکیه کند.
رئیس سابق تشریفات دولت در مورد این ماجرا اینگونه توضیح داد: «در سفری که با روحانی داشتیم، بلند گفت آقای سفیر با شما کار خصوصی دارم و دستور داد یک صندلی بگذارند و من کنارش نشستم. سر میز ناهار یک پرونده باز کرد و گفت این بازیکن ایرانی است و او را برای ریزه‌اسپور می‌خواهم. گفتم انجام می‌دهد و 3-4 روز بعد از اینکه به ایران برگشتم، وزیر ورزش سابقش را به ایران فرستاد که پیگیری کند. ما به اتفاق وزیر و بازیکن به سفارت ترکیه رفتیم و بحث کردیم. جلسه دوم هم برگزار شد چون بازیکن گفت باید فکر کنم. فکر کنم حمید استیلی هم حضور داشت که من او را با خودم بردم. سر مسائل مالی به توافق نرسیدند و منتفی شد.»
او در خصوص دستمزد پیشنهادی ریزه‌اسپور به علیپور می‌گوید: «از نظر من پول خوبی بود و 350 هزار دلار به علاوه 7000 دلار برای هر گل که علیپور قبول نکرد. بعدا نمی‌دانم در پرتغال چقدر گرفت. به این خاطر گفتم که بدانید اردوغان چقدر فوتبالی است و خودش هم در زمان جوانی فوتبالیست خوبی بوده است.»

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/793460/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحریم جدید علیه پرسپولیس و تراکتور تبریز

معلمان نقش بی‌بدیلی در تربیت نسل آینده و پیشرفت کشور ایفا می‌کنند

بیژن مرتضوی ضمن تایید ازدواج مجددش، از نحوه برخی تبریک‌ها گلایه کرد/ ویدئو

شهبال شب‌پره ادعای دیدارهای ابی و فرهاد را رد کرد/ ویدئو

پرواز ارومیه - مشهد از 25 بهمن‌ماه دایر می‌شود

هوای 2 شهر استان آلوده است

واژگونی پراید در محور مرند ـ جلفا 3 فوتی بر جا گذاشت

بانک‌های آذربایجان شرقی 71/2 درصد تسهیلات اشتغال‌زایی ابلاغی را پرداخت کردند

تقدیر کبیری از کارکنان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش در گرامیداشت روز پاسدار

راه اندازی سفرهای تفریحی دریایی بین جزایر پیشنهاد عبدالعلی زاده در بازدید از مارینا

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی و سرد در اردبیل

سکه کانال عوض کرد

12 نفر از مصدومان حادثه اتوبوس اردبیل بستری هستند/ 49 نفر ترخیص شدند

برهنگی کانیه وست در مراسم اهدای جوایز گرمی 2024 جنجال به‌پا کرد

از سرمایه‌گذاران به گرمی استقبال می‌کنیم

معرفی برندگان جایزه موسیقی گرمی 2025

بیانسه نولز کارتر برنده جایزه بهترین آلبوم سال در مراسم گرمی 2025 را کسب کرد

طاهره رزاق‌پور رسما سکاندار مدیرکل بهزیستی استان اردبیل شد

عکسی از استایل عجیب و مسخره روی فرش قرمز مراسم گرمی!

پروژه گازرسانی به گردنه الماس خلخال اجرایی می‌شود

577 طرح‌ عمرانی و اقتصادی طی دهه فجر در اردبیل افتتاح می‌شود

قیمت نقره 15 بهمن 1403

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل معرفی شد

استایل عجیب جیدن اسمیت پسر ویل اسمیت در مراسم گرمی!

نماینده بوکان: آیا حق مردم این همه فشار اقتصادی و معیشتی است؟

استفاده از سرمایه‌های کشور در مسیر خدمت

خبر مهم برای گندم‌کاران/جزئیات تصمیم جدید دولت درباره بیمه گندم اعلام شد

این حیوان عجیب و وحشتناک حاصل آمیزش سگ نر و گوسفند ماده است!/ عکس

چالش‌های زندگی پس از ترک در زنان معتاد

توجه جدی شهرداری تبریز به دریافت وام در تحقق بودجه

تبریز در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس!/آخرین وضعیت شاخص آلودگی هوای تبریز امروز دوشنبه 15 بهمن 1403

وضعیت بغرنج دانش‌آموزان غایب مدارس؛ پسران مشغول ترک تحصیلند!

دختر و پسر بی آبرو در مشهد دستگیر شدند

کرایه تاکسی افزایش یافت

آغاز اکران فیلم‌های چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در تبریز

خبر فوری تعطیلی مدارس تبریز/ فردا سه شنبه 16 بهمن مدارس تعطیل است؟

فرونشست، میراث جهانی اصفهان را تهدید می‌کند | هشدار کارشناس: فرونشست زمین، مسجد سید اصفهان را نصف می‌کند

اسرائیل قصد ترک سوریه را ندارد و در حال تصاحب مناطق بیشتر است + عکس ها

گشایش نمایشگاه انرژی و ساختمان در تبریز

کوچ گونه جانوری نوتریا از آمریکای جنوبی به ارس

برقراری پرواز ارومیه مشهد از 25 بهمن ماه

با عوامل و محرکان ایجاد حاشیه در بازی پرسپولیس و تراکتور برخورد شود

بهره برداری از 55 پروژه بهسازی و آسفالت راه‌های شریانی و غیر شریانی آذربایجان غربی

برگزاری المپیاد ورزشی طلاب آذربایجان غربی

پایش الکترونیکی سارقان در آذربایجان غربی

افتتاح پروژه‌های عمرانی در اهر به مناسبت دهه فجر + فیلم

تجمع بازنشستگان در چند استان کشور

هراس صهیونیست‌ها از دستاوردهای دفاعی ایران

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد