خوردن این میوه خوشحالتان میکند
علمي
بزرگنمايي:
پیام آذری - به گفته یک کارشناس گیاهان دارویی و طب سنتی، مصرف «به» تاثیر بسزایی در بهبود روحیه افراد و خوشحال کردن آنها دارد.
هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از میوه به، به عنوان یکی از بهترین میوههای این فصل یاد کرد و گفت: مصرف به تاثیر قابل توجهی در بهبود روحیه افراد دارد. اثرات مثبتی بر فکر و ذهن میگذارد و برای تجدید روحیه مفید است. همچنین مصرف به، به خوشحال شدن افراد و از بین رفتن افسردگی کمک میکند.
وی از اثرات مثبت مصرف به بر جسم افراد نیز یاد کرد و افزود: به یکی از مفیدترین مواد غذایی برای مبتلایان به زخم معده است و در افرادی که دچار بیاشتهایی هستند، تحریککننده اشتها به شمار میرود.
این دکترای طب سنتی از به به عنوان تقویتکننده کبد، معده و قلب یاد کرد و ادامه داد: به به دلیل مقادیر فراوان فیبری که دارد، برای کاهش وزن افراد مفید است و از همین رو مصرف آن برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند، توصیه نمیشود.
ناصری خاطرنشان کرد: برای افرادی که در این فصل مبتلا به سرماخوردگی هستند، مصرف به، به عنوان نرمکننده سینه توصیه میشود.
وی از تاثیر به برای جلوگیری از التهاب پلک و رفع خستگی چشمان نیز یاد کرد و گفت: برای این منظور میتوان چند قاچ به تازه را بر روی پلک قرار داد.
ناصری درباره روشهای مصرف میوه به نیز عنوان کرد: به را میتوان به صورت خام، بخارپز، آبپز و حتی کبابی و تنوری میل کرد.
این دکترای گیاهان دارویی با بیان اینکه دانه به نیز خواص بسیار زیادی دارد، تاکید کرد: «بهدانه» برای درمان ذات الریه، گلودرد و صدای گرفته، خصوصا برای افرادی که در این فصل دچار سرماخوردگی میشوند، توصیه میشود.
وی از خاصیت ضد تب بهدانه نیز یاد کرد و افزود: بهدانه برای کمک به درمان اسهال هم مفید است.
ناصری معتقد است که لعاب به دانه برای ترمیم زخمها و سوختگی پوست بسیار مفید است و جویدن آن نیز به رفع کندی دندان کمک میکند.
-
يکشنبه ۲۳ دي ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷:۳۶
-
۱۰ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/783521/