آذربایجان شرقی یکهزار اسکواش باز دارد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - ایرنا / رئیس هیات اسکواش آذربایجان شرقی گفت: اکنون این استان یکهزار نفر به طور حرفه ای و آماتور این ورزش را دنبال می کنند.
محمدحسین حسن زاده، رئیس هیات اسکواش آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در سال های اخیر اسکواش به یکی از ورزش های مورد اقبال خانوارها و به خصوص نوجوانان تبدیل شده است، اظهار کرد: اکنون 300 نفر از ورزشکاران فعال در اسکواش به طور حرفه ای در آذربایجان شرقی فعال هستند که حدود 40 درصد آنها را بانوان شامل می شود.
وی با تاکید بر اینکه مدارج بالا در اسکواش باید به طور تدریجی طی شود، اظهار کرد: بر این اساس شناسایی استعدادها موضوعی بسیار مهم است و استعدادهای بسیار خوبی در تبریز و آذربایجان شرقی وجود دارد که باید نسبت به بارورتر کردن آنها اقدام شود.
حسن زاده استعدادیابی در اسکواش را بسیار مهم و اساسی خواند و با اشاره به برنامه هیات استان در این زمینه، یادآور شد: اسکواش را باید از سنین 9 تا 10 سال آغاز و استعدادیابی نیز در این سنین انجام شود که در این رابطه تیم های استعداد یاب در استان را فعال کرده ایم.
وی ایجاد زیرساخت های لازم و امکانات سخت افزاری را مهمترین عامل توسعه اسکواش بیان کرد و گفت: باید توجه داشت تا زمانی که آحاد مردم امکاناتی همچون سالن و کورت های اسکواش را از نزدیک مشاهده نکنند، اقبالی از خود نشان نخواهند داد.
حسن زاده ایجاد خانه اسکواش تبریز را یکی از اقدامات اساسی هیات آذربایجان شرقی برشمرد و با تاکید بر اینکه راه اندازی این خانه تاثیر بسیار مهم در استقبال خانواده ها از این رشته داشته است، اظهار کرد: گسترش اسکواش در این استان با ایجاد سالن های مربوطه باعث شده است از رتبه 20 به پایین به تدریج به رده های نخستین کشوری برسیم و همین سیاست را در ایجاد و ساخت سالن ها ادامه خواهیم داد.
وی ادامه داد: در حال حاضر و با همکاری شهرداری تبریز سالن جدید اسکواش با امکانات بی نظیر و استاندارد در محل پارک ائل گلی در دست ساخت است که گنجایش 500 نفر سکوی تماشاگر دارد و تلاش می کنیم تا پایان سالجاری این محل به بهره برداری برسد.
حسن زاده اولویت اصلی در اسکواش را راه اندازی سالن های مختلف دانست و با بیان اینکه ساخت این امکانات به هزینه های هنگفتی نیاز دارد، یادآور شد: هزینه ساخت هر کورت اسکواش بالغ بر 200 میلیارد ریال هزینه دارد که البته بسته به نوع و امکانات جانبی، این هزینه ها تا 500 میلیارد ریال قابل افزایش است.
وی گفت: در رابطه با توسعه پایدار و یکسان اسکواش در آذربایجان شرقی و طبق برنامه ریزی های انجام شده سه باب سالن نیز در شهرهای مراغه، مرند و اهر ساخته می شود.
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/772347/