آذربایجانغربی با 190 هزار تن تولید در رتبه چهارم کشور قرار دارد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی گفت: کشاورزان استان، انواع مختلف انگور را از سطح 22 هزار و 832 هکتار باغ برداشت میکنند.
وی با بیان اینکه شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول در آذربایجان غربی دارا است، اضافه کرد: از مجموع انگور تولیدی استان 160 هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از 30 هزار بهره بردار به طور مستقیم و 30 هزار نفر به صورت غیرمستقیم در امر داشت و برداشت، بستهبندی و حمل و نقل انگور فعالیت کرده و از این راه امرار معاش میکنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از 410 تُن آبغوره توسط سه واحد صنعتی در استان استحصال میشود که در مصارف خانگی و تهیه سالادها و چاشنی غذاها بهکار میرود؛ البته بخش عمدهای از آبغوره نیز در استان نیز به روش سنتی خانگی تهیه میشود.
دیانتی با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشورهای همسایه صادر میشود، اظهار کرد: از کل محصول تولیدی 60 درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده، مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری میشود.
-
شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۶:۳۲
-
۱۱ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/723048/