پیام آذری

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.

نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور خانواده سردارشهید مصطفی بدرالدین از رهبران حزب الله لبنان و خانم مجتهدزاده رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار شد، به بررسی ابعاد و زمینه های مختلف مشارکت زنان ایران و لبنان پرداخته شد.
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست ضمن خوش‌آمد گویی و خیرمقدم به مهمانان گفت: امیدواریم در این نشست‌ها بتوانیم همکاری‌های های خوب، جدی و عملیاتی را با خواهرانمان در بخش‌های مقاومت داشته باشیم و به طور خاص با خواهرانمان در لبنان که حقیقتا فکرمان، نگاهمان، حرکتمان و جانمان یکی‌ است.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: حضور با ایمان و با اعتقاد به خداوند، کثرت را برای مومنین به بار خواهد آورد، چرا که «کَم مِّن فِئَهٍ قَلِیلَهٍ غَلَبَتْ فِئَهً کَثِیرَهً بِإِذْنِ اللّهِ». اینکه اشاره کردید به مجموعه کوچک، نه؛ شما جامعه بزرگی هستید چون به قدرت بزرگی متصل هستید و ما امید این را داریم که هر روز بزرگتر و وسعت بیشتری را پیدا کنید تا همه جهان اسلام را تبدیل به یک جبهه مقاومت بزرگ کنیم.
وی ادامه داد: لازمه آن این است که ما بتوانیم ارتباط خوبی با هم داشته باشیم، مشترکاتمان را پیدا و تقویت کنیم و از هرچیزی که موجب اختلاف و موجب دور شدن مسلمان‌ها از یکدیگر می‌شود، ممانعت کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با قرائت آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» و اعلام آمادگی در زمینه های مورد درخواست میهمانان عنوان کرد: بخش عمده ای از مسائلی که در تمام کشورهای اسلامی با آن مواجه هستیم، سبک زندگی و نشانه گرفتن آن از جانب دشمنان است و اینکه تلاش کنیم شیوه حرکت، زندگی، تعامل و تصرفاتمان جنبه‌های معنوی خود را از دست ندهد. یکی از این موارد حفظ جایگاه، آثار و آن میراثی است که شهدا برای ما به جای گذاشتند.
در ادامه خانم دکتر خزعلی با اشاره به اینکه خانم دکتر مجتهدزاده در سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس به دنبال حفظ آثار دفاع، مقاومت، شهدا؛ سپس انتشار و نقل آن برای نسل‌های آینده و نسل‌هایی که آن را حس نکرده‌اند، می باشد؛ اظهار داشت: مقاومت همیشه هست و تنها شکل‌، نوع و ابزار آن عوض می‌شود؛ چرا که همیشه کسانی بودند که نخواستند مردم به رستگاری و هدایت دست پیدا کنند و همیشه باید این مقاومت چه به صورت نرم و چه به صورت سخت وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اکنون خانم‌ها در کشورهای اسلامی در بخش‌های مختلف با مشکلاتی روبرو هستند و یکی از وظایف ما این است که در رفع مشکلات و در آماده کردن زمینه برای ظهور تلاش کنیم. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حقوقی همگی زمینه‌های همکاری ما و لبنان را می‌تواند فراهم کند که باتوجه به اولویت‌هایی که در لبنان دیده می‌شود، ما آمادگی همکاری را داریم.
معاون رییس جمهور با اشاره به این نکته که دشمنان تلاش می‌کنند که بین ما اختلاف بیندازند، تاکید کرد: همان طور که فرمودید تلاش میکنند که به لبنانی‌ها بگویند ایران آن‌جا را تصرف کرده و به ایرانی‌ها بگویند که اموال شما به لبنان می‌رود و همه حیله‌ها و مکرهایی که به کار می‌برند تا اختلاف بین مسلمانان زیاد شود. بخاطر دارم در سفری که به لبنان داشتم، یکی از مسائلی که امام جمعه صیدا اشاره داشت این بود که آنقدری که مسلمانان در جنگ‌های صلیبی از یکدیگر کشتند، غیر مسلمان‌ها از مسلمان‌ها نکشتند و از طریق همین اختلاف انداختن همواره سعی کردند مسلمانان را به جان هم بیندازند و خود در خارج صحنه بنشینند و شاهد قتل عام مسلمانان باشند.

پیام آذری


در ادامه؛ خانم فاطمه حرب همسر شهید مصطفی بدرالدین توانمندی‌ها و فعالیت‌های زنان لبنان و نقش آفرینی اندیشه امام خمینی و مقام معظم رهبری در تشکیل‌ و سامان‌دهی فعالیت‌های عقیدتی و فرهنگی زنان لبنان و تاثیر عمیق انقلاب ایران بر زنان لبنان را تشریح کرد.
سپس مجتهدزاده رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، با اشاره به نقش بسیار شهید مصطفی بدرالدین در حوزه مقاومت، از حضور خانواده این شهید گرانقدردر ایران قدردانی کرد و پیرامون اهمیت فعالیت مشترک بین زنان دو کشور به بیان توضیحاتی پرداخت.
همچنین دکتر زعفرانچی معاون بررسی های راهبردی معاون رییس جمهور ضمن اشاره به این نکته که حضور خانواده شهید سردارشهید مصطفی بدرالدین در ایران، یاد شهدای محور مقاومت کشورمان از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی را بیش از پیش زنده کرده است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که شهید حاج قاسم یک فرد نبود، یک مکتب بود، به نظر من درمورد شهید بدرالدین هم می توان این را عنوان کرد که ایشان یک فرد نیست، بلکه یک فرهنگ مقاومت است و ما گوشه ای از این فرهنگ را در خانواده این شهید شاهد هستیم و به آن افتخار می‌کنیم.
دکتر زعفرانچی اظهار داشت: ما در حوزه زنان در جهان اسلام یک نقطه خلا را به شدت حس می‌کنیم و باید در حوزه رایزنی‌های فرهنگی مقاومت کار را از «نقش زنان در فرهنگ مقاومت» آغاز کنیم.
لازم به ذکر است با توجه به قرابت فرهنگی دو کشور ایران و لبنان و لزوم هم افزایی بین فعالیت های مختلف زنان در شاخه های متعدد بین دو کشور، این نشست با هدف بررسی راهکارهای انجام همکاریهای فیمابین برگزار گردید.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/455596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از برند "کیش" اعتبار گرفته از حوزه سلامت است

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

برنامه تسهیل سرمایه‌گذاری در تولید اجرا می‌شود

قتل در اجیرلو پارس‌آباد؛ قاتل کمتر از 2 ساعت دستگیر شد

سفر در زمان؛ تیپ و چهره هندی «فائقه آتشین» در اواخر دهه 40

عکس جدید نانسی عجرم برای عید فطر

همای سریال پایتخت، 30 سال پیش/ ویدئو

واکنش‌ها به تهدید لاریجانی به ساخت «بمب‌اتم»

ترکیه در آستانه یک دستاورد بزرگ در والیبال اروپا

بازدید معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی از ظرفیت‌های جلفا

استقبال محمدزاده از مشاور سیاسی رئیس جمهور در جلفا

بازدید مشاور سیاسی رییس جمهور از موزه مکاتب هنری تبریز

بازدید مشاور سیاسی رئیس جمهور از موزه مکاتب هنری تبریز

قتل جوان 17ساله با چاقو در مزارع پارس‌آباد

تصویری از نفیسه روشن در کنار خواننده سرشناس موسیقی سنتی ایران

تصادف پارس با 405 در محور کورائیم_اردبیل چهار کشته به‌جا گذاشت

برخورد قاطع با برهم‌زنندگان نظم عمومی در اردبیل

حادثه تصادف در اردبیل 4 فوتی و 3 مصدوم بر جای گذاشت

عدم رعایت حق‌تقدم در رانندگی جان 4 نفر را در اردبیل گرفت

بیژن حیدری هم داور بازی استقلال است، هم داور بازی پرسپولیس

هدیه‌ای از طرف رهبر انقلاب به نشانه تکریم و احترام به شهدای محیط زیست

هشدار سطح نارنجی و تشدید فعالیت سامانه بارشی

ثمره مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی ملت ایران در دوازدهم فروردین به بار نشست

بیانیه جبهه متحد گام دوم انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

نحوه صحیح شستن انواع بالشت با دست و ماشین لباسشویی

خدمت یک ترک زبان به شاهنامه و ایران در غرب / 100 هزار نسخه ترجمه شاهنامه در غرب فروش رفت / «وال‌استریت ژورنال» و «آتلانتیک» این اثر را تحسین کرده‌اند

این مناطق کشور منتظر باران شدید باشند/ جدیدترین پیش بینی هواشناسی برای 14 فروردین 1404 + توصیه‌های مهم

عکس جدید روژان «سریال نون خ» در اینستاگرام

پیش بینی آب و هوای اردبیل فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

هدیه‌ای از طرف رهبر معظم انقلاب به نشانه تکریم شهدای محیط زیست

هدیه رهبر انقلاب برای تکریم و احترام به شهدای محیط زیست

ادعای رسانه ترک: سامسون اسپور به دنبال جذب سردار دورسون

پیش بینی آب و هوای تبریز فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

هدیه‌ای از طرف رهبر انقلاب به نشانه‌ تکریم و احترام به شهدای عزیز محیط زیست + عکس

خدمت یک ترک زبان به شاهنامه در غرب / 100 هزار نسخه ترجمه شاهنامه در غرب فروش رفت / «وال‌استریت ژورنال» و «آتلانتیک» این اثر را تحسین کرده‌اند

پیش بینی آب و هوای ایلام فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

تشدید سامانه بارشی این استان‌ها/ هواشناسی هشدار صادر کرد +پیش بینی

تهران بارانی میشود | بارندگی خفیف در برخی مناطق استان‌ها

هشدار سازمان هواشناسی سطح نارنجی و تشدید فعالیت سامانه بارشی

پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای ارومیه + هواشناسی ارومیه

هواشناسی کشور هشدار داد

ساخت اولین داروی افزایش عمر در جهان

اختتامیه مسابقات فوتسال در مرند

مکران کی پایتخت ایران می‌شود؟ | ماجرای تغییر پایتخت ایران به کجا رسید؟ | بازگشایی پرونده تغییر پایتخت؛ آیا تهران باید ترک شود؟

پیام سیزده‌بدری استقلالی‌ها: همه برای تیم!

ترامپ می‌تواند بحران 45 ساله ایران ـ آمریکا را حل کند

تکذیب نامه منتسب به استاندار آذربایجان شرقی

مخالفت سرمربی استقلال با درخواست چند بازیکن

مهمان ویژه تمرین استقلال مشخص شد