نقش مادری نباید منافاتی با حضور فعال و موثر در جامعه داشته باشد
معاونت امور زنان و خانواده
بزرگنمايي:
پیام آذری - وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود.
وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، صبح روز شنبه 22آبانماه با حضور در برنامه تلویزیونی صبحبخیر ایران از شبکهی یک سیما با محوریت دورکاری بانوان گفت: آییننامه ای که از سال89 برای کارمندان مصوب شده برای دورکاری اختصاص به بانوان ندارد اما ایشان در شرایط فعلی میتوانند از این قانون بهره ببرند و شرایط زنان به گونهی هست که بیشتر نیاز دارند از این قانون استفاده کنند .
معاون رئیسجمهور با بیان این مطلب که در ابتدا زیرساختهای دورکاری فراهم مهم نبود و آنگونه که باید بانوان از این قانون استفاده نکردند، افزود: بعد از شرایط کرونا زمینه لازم برای دورکاری فراهم گشت و از این چالشی که به صورت ناخواسته پیشآمد فرصتی فراهم شد و زیرساختهای دورکاری مشاغل مهیا شد تا بانوان در مشاغلی که امکان دورکاری دارد و زیرساخت آماده است همان کار را در منزل و در کنار فرزندان انجام دهند .
وی با تاکید بر اینکه نوع شغل مربوطه و موقعیت اداره در دورکاری مهم است، بیان داشت: همکاری مدیران برای ادامه دورکاری یا لحاظ کردن آن با توجه به موارد ذکر شده اعمال میشود که چه مقدار کار را با دورکاری میتواند اداره کند .
خانم دکتر خزعلی با اشاره به این مطلب که دولت الکترونیک برای صرفهجویی همه جانبه و نیز کنترل ترافیک باید به سمت دورکاری برود، ادامه داد: با نظارت و ارزیابی عملکرد بانوان حاضر در محل کار و بانوانی که دورکاری انجام میدهند باید سطح موفقیت و کیفیت عملکرد در هر دو وجه بررسی شود تا میزان پیشبرد کار در شرایط دورکاری و مؤثر بودن آن را مشخص کنیم و پس از این رصد، آیین نامه های کاملتری تدوین شود .
وی به عدم اشتیاق کارمندان نسبت به دورکاری اشاره داشت و اذعان کرد: طرح دورکاری از سال89 تصویب شد و آن زمان خیلی از کارمندان اشتیاق به اجرای آن نداشتند، حتی دولت مشوقهایی را گذاشت که کارمندان به دورکاری ترغیب شوند، منتهی غالب کارمندان با تصور اینکه امکان دارد عدم حضور ایشان یکسری امتیازات را از آنها سلب کند، جز در شرایط اضطرار تمایلی به استفاده از این امکان نداشتند، بنابراین دورکاری امتیاز نیست و تنها یک کمک به کارمندان در شرایط خاص است .
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان این مطلب که قوانین باید مکمل یکدیگر باشند، گفت: وقتی بحث جوانی جمعیت مطرح است، باید قوانین کار نیز طوری تدوین شود که یک مادر شاغل منافاتی بین نقش مادری و حضور فعال و موثر در جامعه نبیند و خلاءهای موجود در قوانین باید مرتفع شود .
-
يکشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۱:۴۳
-
۳۲ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/448810/