پیام آذری
واگذاری بناهای متعلق به میراث فرهنگی اردبیل به سرمایه‌گذاران
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 16:43:06
پیام آذری - به گزارش خبرنگار مهر حسن محمدی ادیب ظهر سه‌شنبه در کمیته سرمایه‌گذاری اداره کل اظهار کرد: 2 بنا از بناهای تاریخی استان اردبیل از سوی صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی جهت سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری با مدت معین واگذار می‌شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: بنای تاریخی حمام پیرزگر با کاربری پذیرایی و یا حمام سنتی در شهر اردبیل و بنای تاریخی کهنه قلعه با کاربری فرهنگی، اقامتی و پذیرایی در شهرستان مشگین‌شهر در لیست واگذاری قرار دارند.
وی تاکید کرد: با توجه به هزینه بالای بازسازی بناهای تاریخی، واگذاری این بناها به سرمایه‌گذاران جهت احیا و بهره‌برداری برای مدت معین مناسب‌ترین روش برای بازسازی و حفاظت از این بناها است که علاوه بر احیای آنها، بهره‌برداری با کاربری مناسب نیز در این فرآیند اتفاق می‌افتد.
محمدی ادیب گفت: طی دو سال گذشته اکثر بناهای متعلق به اداره کل میراث‌فرهنگی استان اردبیل به سرمایه‌گذاران واگذار شده است.
کد خبر 6451010

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/819721/واگذاری-بناهای-متعلق-به-میراث-فرهنگی-اردبیل-به-سرمایه‌گذاران
بستن   چاپ