پیام آذری
همایش سرمایه‌گذاری استان آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 13:18:41
پیام آذری - استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اهتمام ویژه صورت گرفته برای حضور بخش خصوصی در مسیر توسعه استان گفت: در این راستا همایش سرمایه‌گذاری استان خرداد ماه در ارومیه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی، رضا رحمانی در دیدار با هیات تجاری و اقتصادی از کشور عمان، افزود: در این همایش، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی به صورت مدون و مشخص ارائه می‌شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از سرمایه‌گذاران و مسئولان اقتصادی عمانی نیز می‌خواهیم در این همایش حضور یافته و با ظرفیت‌های اقتصادی آذربایجان‌غربی آشنا شوند.
استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه از ایجاد و توسعه ارتباطات با کشورهای مختلف به ویژه عمان استقبال می‌کنیم، افزود: خوشبختانه اراده سیاسی در مسئولان دو کشور وجود دارد و این اراده باید در قالب حضور تجار خود را نشان دهد.
رحمانی همچنین با بیان اینکه در برخی حوزه‌ها به ویژه کشاورزی، گردشگری، تجارت و حمل و نقل ظرفیت‌های بسیار خوبی برای همکاری داریم، اضافه کرد: امیدواریم سرمایه‌گذاران عمانی در بارور کردن این ظرفیت‌ها نقش خوبی ایفا کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه آذربایجان‌غربی شاهراه ارتباطی با کشورهای مختلف دنیا به‌ویژه اروپا، حوزه قفقاز و ترکیه است، افزود: با توجه به اینکه عمان نیز در وضعیت شاهراهی با کشورهای حوزه خلیج‌فارس قرار دارد، می‌توان از ظرفیت دو طرف در راستای تعاملات اقتصادی گسترده منطقه‌ای بهره برد.
استاندار آذربایجان‌غربی با ابراز ناخرسندی از اینکه تاکنون استان‌های خودمان را خوب معرفی نکرده‌ایم، اظهار داشت: در معرفی و شکل‌گیری ارتباط با کشورهای مختلف به ویژه عمان، موفقیت‌های خوبی نداشته‌ایم که با توجه به تغییر نگاه، می‌توانیم در بهبود این روند موثر باشیم.
رحمانی در پایان افزود: امیدواریم که در این دوره ارتباطات خوبی بین استان‌های مختلف عمان و آذربایجان‌غربی برقرار شود.
رئیس اتاق بازرگانی استان شمال شرقی عمان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور در آذربایجان‌غربی، گفت: آماده توسعه همکاری دوجانبه در حوزه‌های گردشگری، معدن و کشاورزی هستیم.
محمد بن ناصر مسکری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت‌های موجود، می‌توان سرمایه‌گذاری لازم را در آذربایجان‌غربی داشت، افزود: ارومیه و آذربایجان‌غربی در حوزه کشاورزی و معادن معروف بوده و می‌خواهیم در زمینه گردشگری هم همکاری زیادی داشته باشیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه امیدواریم تا پایان سال 2025 بتوانیم در زمینه گردشگری و هتل‌داری و کشاورزی سرمایه‌گذاری لازم را در آذربایجان‌غربی داشته و گردشگرانی را از عمان به ارومیه بیاوریم، خاطرنشان کرد: استاندار آذربایجان‌غربی با مسئولان عمانی روابط خوبی دارد و امیدواریم این امر در بهبود روزافزون روابط موثر باشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان شمال شرقی عمان آب و هوای ارومیه را نیز مناسب برای گردشگری دانسته و افزود: برای شروع کار، بر روی حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری در زمینه کشاورزی و غذا تاکید داریم.
مسکری همچنین ظرفیت‌های آذربایجان‌غربی را در نوع خود، بکر دانسته و اضافه کرد: در آینده نزدیک گروه‌هایی از شرکت‌های گردشگری این استان را در عمان میزبانی می کنیم تا تبادل‌نظر لازم با شرکت‌های عمانی داشته باشند.
وی در پایان برای حضور در همایش سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی به همراه تیم‌های اقتصادی ویژه ابراز تمایل کرد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/818857/همایش-سرمایه‌گذاری-استان-آذربایجان‌غربی-برگزار-می‌شود
بستن   چاپ