پیام آذری
کشت و صنعت مغان نتوانسته نقش خود را در اقتصاد استان اردبیل و کشور ایفا کند
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 13:49:22
پیام آذری - - پیمان اسکندری در آیین تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک مانند غلات و پروتئین را برای تامین امنیت غذایی کشور مهم خواند و گفت: استان اردبیل هم اینک با 4.5 میلیون تن محصول معادل چهار درصد تولیدات کشور، نقش مهمی در این امر ایفا می‌کند و در آینده نیز باید نقش موثر و بیشتری بر عهده بگیرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او خواستار چیده شدن پایه توسعه کشور به ویژه استان اردبیل بر مبنای کشاورزی شد و اظهار کرد: شرکت شهرک‌های کشاورزی ایران با ایجاد بزرگترین شهرک گلخانه‌ای کشور به مساحت یک هزار و 600 هکتار در منطقه مغان گام مهمی برای تحقق این هدف برداشته است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی ایران با اشاره به اشتغال 6 هزار نفر در واحد‌های گلخانه‌ای استان اردبیل و نیز حدود چهار هزار نفر در کشت و صنعت مغان، سهم 10 هزار نفری شرکت‌های کشاورزی استان در اشتغال را ناچیز خواند و خواستار سرمایه‌گذاری برای افزایش این سهم شد.
اسکندری گفت: شرکت شهرک‌های کشاورزی ایران در سالی که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده، نقش اصلی در تولید و سرمایه گذاری دارد و آماده است که این نقش و سهم خود را ارتقا و افزایش دهد.
او از برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری در بخش دامپروری، شیلات و تولیدات گلخانه‌ای جدید در استان اردبیل از سوی شرکت شهرک‌های کشاورزی ایران خبر داد و افزود: به زودی 200 هکتار گلخانه جدید در استان اردبیل ایجاد می‌شود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی ایران در ادامه بیان کرد: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تاکنون نتوانسته نقش خود را در اقتصاد استان اردبیل و کشور ایفا کند و به جایگاه واقعی خود برسد و ضروری است که شیوه تولید، اشتغال و صادرات محصولات آن تغییر یابد.
اسکندری همچنین با سنتی و قدیمی خواندن سامانه آبیاری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و نیز سوء مدیریت حاکم در این مجتمع بزرگ تولیدی در سال‌های گذشته بیان کرد: با این وضعیتی که کشت و صنعت مغان دارد، مقامات ملی و محلی و ناظران بی‌طرف از شرایط موجود رضایت ندارند.
او شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان را آبروی وزارت جهاد کشاورزی خواند و افزود: امکانات این شرکت وسیع است و زنجیره‌های تولید می‌تواند در آن شکل بگیرد ولی نیازمند تدبیری جدید است و شیوه مدیریت آن باید از نو ساخته شود.
اسکندری خواستار اعمال مدیریت مبتنی بر علم و تجربه در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان شد و گفت: سود سالانه 870 میلیارد ریال برای این مجتمع بزرگ تولیدی رقم ناچیزی محسوب می‌شود چرا که انتظارات از این واحد اقتصادی بسیار زیاد است.
او همچنین خواستار ایفای نقشی پررنگ از سوی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه مسئولیت اجتماعی شد و اظهار کرد: یک نگرش مدیریتی جدید باید بر این شرکت حاکم شود تا نقش موثرتری در حوزه تنظیم بازار محصولات و صادرات ایفا کند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های کشاورزی ایران در ادامه با اشاره به تداوم وضعیت خشکسالی در کشور، خواستار ورود شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به موضوع تولید بذر متناسب با شرایط اقلیمی جدید در همه نوع محصول شد و گفت: این مجتمع تولیدی همچنین باید در زندگی و معیشت مردم منطقه نقش بیشتری ایفا کند.
در این آیین، خلیل نیکشاد به عنوان مدیرعامل جدید شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان معرفی و از خدمات صمد بهزاد مدیرعامل و اعضای پیشین هیات مدیره این واحد تولیدی کشاورزی تجلیل شد.
منبع: روابط عمومی کشت و صنعت و دامپروری مغان

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/818853/کشت-و-صنعت-مغان-نتوانسته-نقش-خود-را-در-اقتصاد-استان-اردبیل-و-کشور-ایفا-کند
بستن   چاپ