پیام آذری
امیر «نباتی»: استان اردبیل، هزار و 604 شهید ارتشی را تقدیم انقلاب کرده است
جمعه 29 فروردين 1404 - 13:09:54
پیام آذری - امیر سرتیپ دوم «سید علی نباتی» فرمانده تیپ 40 متحرک هجومی ارتش، در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در اردبیل، ضمن تبریک روز ارتش به تشریح برنامه‌های پیش رو پرداخته و اظهار کرد: غبارروبی مزار شهدا، دیدار با امام جمعه استان و اجرای مراسم مشترک با شرکت تمام نیرو‌های مسلح در روز شنبه، از جمله برنامه‌های روز ارتش هستند.
وی افزود: دیدار با خانواده‌های شهدای ارتش، تجلیل از بازنشستگان، جانبازان و ایثارگران از دیگر برنامه‌های ارتش برای این هفته است.
امیر نباتی با اشاره به آمار شهدای ارتش در دوران دفاع‌مقدس بیان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول 8 سال دفاع مقدس، بیش از 48 هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده و نزدیک 211 هزار جانباز و 28 هزار آزاده ارتشی، نثار آرمان‌های انقلاب شدند.
فرمانده تیپ 40 متحرک هجومی ارتش تشریح کرد: هزار و 604 رزمنده از مجموع 3 هزار و 400 شهید استان اردبیل، عضو تیپ 40 ارتش بوده و 2 هزار و 535 جانباز از تیپ 40، تقدیم انقلاب شده است. 
دفاع‌مقدس با انسجام ارتش و سپاه پیروز شد
وی به وحدت بین نیرو‌های مسلح کشور اشاره داشته و گفت: امروزه وحدت، انسجام و یکپارچگی نیرو‌های مسلح مطابق با خواسته مقام معظم رهبری و درست به مانند دوران جنگ تحمیلی حس می‌شود؛ شکل‌گیری قرارگاه مشترک سپاه و ارتش، مصداق بارز موفقیت آن در دوران دفاع‌مقدس بود.
امیر نباتی عنوان کرد: در استان ما نیز هم‌افزایی و وحدت سپاه و ارتش مثال‌زدنی است؛ از این رو در برنامه‌های مختلف نظیر مراسم شهید صیاد شیرازی، حضور یکی از همرزمان سپاهی شهید به عنوان یگان‌های همدست، قابل تقدیر و بی‌نظیر بود.
ارتش فدای ملت و ملت، حامی ارتش هستند
فرمانده تیپ 40 متحرک هجومی ارتش، افزود: امروزه شعار ارتش برای ملت معنی شده و همانگونه که ارتش فدای ملت است، همواره حمایت مردم نیز از ارتش محسوس بوده است.
وی بیان کرد: ارتش به عنوان یک نیروی نظامی که حصار دولت و پناهگاه ملت به شمار می‌رود، مطابق با فرمایش مقام معظم رهبری، مصداق بارزی از خطبه 53 حضرت علی (ع) را انتقال می‌دهد؛ لذا تعامل ارتش با مردم و دیگر نهادها، تنها با هدف خدمت‌رسانی انجام می‌یابد.
ارتش به سمت تخصص‌گرایی پیش می‌رود
امیر نباتی در خصوص طرح‌های نوین ارتش در جهت استفاده از نیرو‌های متخصص در بطن ارتش، عنوان کرد: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، شامل 28 رسته بوده که هرکدام در تخصص خاصی فعالیت دارند و نیازمند این هستیم تا هر شخص در رسته خود، به مهارت لازم دست یابد.
وی افزود: یکی از پروژه‌های ارتش برای حرفه‌ای شدن و مهارت‌افزایی نیرو‌ها بر پایه حرفه محور تعیین شده و هدف این است تا افراد با استفاده از تجربیات، مهارت‌ها و تسلط علوم بر استفاده از تجهیزات، به سطح جدیدی دست یابند.
فرمانده تیپ 40 متحرک هجومی ارتش، تصریح کرد: در حال حاضر کارکنان وظیفه‌ای داریم که واقعا نخبه هستند و با ارائه طرح و پروژه‌های خاص در قالب طرح نخبگان، از ایده آنها در بهبود و توسعه تجهیزات و عملکرد ارتش، استفاده می‌شود.
انتهای پیام/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/815264/امیر-«نباتی»--استان-اردبیل،-هزار-و-604-شهید-ارتشی-را-تقدیم-انقلاب-کرده-است
بستن   چاپ