پیام آذری
ضرورت ترویج آموزش از سفره تا مزرعه در ارتقای کیفی و کمی گندم
جمعه 29 فروردين 1404 - 00:07:21
پیام آذری - به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج
، جاوید صحرایی در میزگرد رسانه‌ای بررسی وضعیت گندم و نان تولیدی در اردبیل با بیان اهمیت ترویج و آموزش در کشاورزی، اظهار داشت:ارائه راهکارهای مناسب در حوزه کشاورزی با ترویج الگوهای درست و مدرن منجر به افزایش کیفیت و کمیت محصولات می‌شود.
مدیر ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: به دلیل اهمیت و استراتژیک بودن محصول گندم گندم روز 31 فروردین در تقویم ایران به عنوان روز ملی گندم نام گرفته است.
وی ادامه داد: 83 دوره آموزشی با بهره گیری از 153 نیروی ترویج و آموزش در سطح استان و شهرستان‌ها در 38 مرکز برای ارتقای دانش کشاورزی 135 هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی برگزار شده است تا ارتقای کیفی و کمی محصولات کشاورزی را شاهد باشیم.
وی همچنین از برگزاری آموزش انفرادی برای بیش از چهار هزار و 190 نفر خبر داد و افزود: علاوه بر آن آموزش‌ها در بستر فضای مجازی و پلتفرم های مختلف نیز برای ارائه آگاهی و اطلاعات لازم در بخش کشاورزی به کشاورزان ارائه شده است. 
صحرایی با تاکید بر نقش ترویج در بحث کشاورزی گفت: در این راستا نیاز به برگزاری پویش ملی ترویج با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها است تا شاهد تاثیر شگرف آن در حوزه کشاورزی باشیم.
مدیر ترویج و آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: ارتقای کیفیت و کمیت گندم و نان در گرو همگامی و همکاری متولیان با ترویج و آموزش از مزرعه تا سفره است. 
گفتنی است در این نشست مسئولان حوزه آرد و نان، بهداشت و غله در خصوص فعالیت‌های خود در راستای افزایش کیفیت نان وآرد و توانمندسازی نانوایان توضیحاتی ارائه دادند.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/815167/ضرورت-ترویج-آموزش-از-سفره-تا-مزرعه-در-ارتقای-کیفی-و-کمی-گندم
بستن   چاپ