پیام آذری
تجهیز پناهگاه کوه سبلان به دکل مخابراتی و تامین برق ضروری است
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 15:43:46
خبرگزاری مهر - اردبیل
پیام آذری - مشکین شهر- سرپرست فرمانداری مشکین‌شهر گفت: تجهیز پناهگاه سبلان به دکل مخابراتی و برق ضروری است و حل مشکلات این منطقه باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی بخشی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه ساماندهی و بررسی مسائل پناهگاه کوه سبلان، با بیان اینکه برخی مشکلات این منطقه همچنان باقی مانده، اظهار کرد: تجهیز پناهگاه سبلان به دکل مخابراتی و تأمین برق پایدار از ضروریات اساسی است و باید هرچه سریع‌تر محقق شود.
وی با اشاره به نقش مهم پناهگاه سبلان به عنوان محل اقامت کوهنوردان داخلی و بین‌المللی، گفت: مشکلات این پناهگاه سال‌هاست که باید حل می‌شد، اما متأسفانه تاکنون اقدام مؤثری صورت نگرفته است.
بخشی همچنین بر ساماندهی حمل‌ونقل و مسیرهای دسترسی تاکید کرد و افزود: ساماندهی خودروهای مسافربری، بهبود مسیرهای عبوری و به‌روزرسانی تله‌سیژ شابیل در اولویت کاری قرار دارد و انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌های اجرایی، طرح‌های مربوطه را بدون تعلل اجرایی کنند.
وی از مدیران ادارات خواست تا همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشند و گفت: همه دستگاه‌ها باید با هماهنگی کامل، پروژه‌های مرتبط با پناهگاه سبلان را با سرعت و دقت پیش ببرند تا شاهد رفع مشکلات این منطقه باشیم.
سرپرست فرمانداری مشکین شهر در پایان خاطرنشان کرد: کوه سبلان به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری و ورزشی کشور، نیازمند توجه ویژه است و توسعه امکانات آن می‌تواند نقش مهمی در جذب گردشگران و کوهنوردان داشته باشد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/815037/تجهیز-پناهگاه-کوه-سبلان-به-دکل-مخابراتی-و-تامین-برق-ضروری-است
بستن   چاپ