پیام آذری - صدا و سیما / فرماندار هریس با اشاره به تاکید ریاست جمهوری مبنی بر توسعه عدالت آموزشی گفت: مدارس کانکسی در 11 روستای دارای بیش از 10 دانشآموز تا پایان سال حذف و مدارس نوساز جایگزین میشود.
عبدالهی، فرماندار هریس اظهار کرد: سرمایهگذارانی که در ساخت مدارس مشارکت کنند، به میزان سرمایهگذاری از معافیت مالیاتی بهرهمند خواهند شد.
فرماندار هریس از افتتاح سه مدرسه شامل مدرسه 12 کلاسه بخشایش، 12 کلاسه کلوانق و یک مدرسه 7 کلاسه زرنق خبر داد و گفت:در همین راستا کلنگ احداث مدرسه 6 کلاسه در روستای آرباطان به زمین زده شد و پروژه چمن مصنوعی روستای بخش خواجه نیز آغاز شده است.
نیک نام رئیس آموزش و پرورش هریس نیز با اشاره به اهمیت نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی از بهرهبرداری قریبالوقوع چمن مصنوعی در بخشایش خبر داد.
بهشتی رئیس آموزش و پرورش بخش خواجه نیز از اختصاص 12 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت سالن چند منظوره در روستای سرای و واریز 100 میلیون تومان به حساب آموزش و پرورش این بخش توسط یکی از نمایندگان مجلس خبر داد.
در ادامه جلسه تاجری بخشدار مرکزی دهیاران را موظف به شناسایی و گزارش نواقص مدارس کرد و گفت:در صورت تهیه گزارش کامل از نواقصات مدارس بخشداری با تمام توان درصدد رفع و بهبود آن خواهد کرد.
بازار
![]()
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/815020/جمعآوری-مدارس-کانکسی-در-11-روستای-هریس