پیام آذری
مشارکت فعال مردم استان اردبیل در بازسازی عتبات عالیات
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 09:50:54
پیام آذری - در دیدار هیات امنای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان با آیت الله عاملی نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اردبیل ، از مشارکت 40درصدی مردم استان در طرح پویش کاشی حرم و مشارکت در بازسازی حرم های ائمه معصومین (ع) خبر داده شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: مردم استان اردبیل در بازسازی و توسعه حرم‌های ائمه معصومین (ع)، مشارکت فعالی داشته و این اقدام مردم قابل تحسین است.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
آیت‌الله سیدحسن عاملی در دیدار هیئت امنای ستاد توسعه و بازسازی عتبات‌عالیات استان اردبیل با اشاره به راه‌اندازی پویش کاشی حرم، افزود: در این راستا هم مردم استان اردبیل استقبال و مشارکت خوبی داشته‌اند که نشان از اهتمام ویژه مردم در حوزه معنویت و توجه به مقدسات است.
امام‌جمعه اردبیل با قدردانی از اقدامات و برنامه‌های ستاد عتبات‌عالیات استان گفت: این ستاد باید با برنامه‌ریزی مناسب و حفظ شأن و منزلت عتبات عالیات، در تحقق برنامه‌های خود گام بردارد.
اسفندیار هوشیار، رئیس ستاد بازسازی عتبات‌عالیات استان اردبیل نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: تاکنون مردم استان اردبیل 40 درصد در اجرایی‌شدن پویش کاشی حرم و مرمت حرم مطهر امام حسین (ع) و توسعه آن مشارکت کرده و فرآیند آن همچنان ادامه دارد.
وی گفت: سهم استان اردبیل امسال در کمک به بازسازی حرم‌های ائمه معصومین (ع) حدود 25 میلیارد تومان است که با استقبال خوب مردم، تحقق این امر دور از انتظار نیست.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/814815/مشارکت-فعال-مردم-استان-اردبیل-در-بازسازی-عتبات-عالیات
بستن   چاپ