پیام آذری
کلاس درس «قلب تپنده» آموزش و‌ پرورش است/ علی اکبر صمیمی همینجاست؛ پای کار، وسط گود!
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 14:53:15
پیام آذری -

به همایش دعوت شده بود. اما آقای مدیرکل قبل از اینکه وارد سالن جلسات نیلوفر شود تا در همایش توجیهی و آموزشی مسئولین پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی و تجهیزات آذربایجان‌غربی شرکت کند، سری به کلاس‌های درس مدرسه نیلوفر زد تا ضمن بررسی کیفیت آموزشی کلاس‌های درس مدرسه و عرض خداقوت به معلمان این مدرسه، نشان دهد متوجه است که اهمیت کلاس بسیار بالاتر از هزاران جلسه و همایش است. 
«علی‌اکبر صمیمی» به خوبی می‌داند کلاس درس «قلب تپنده» آموزش و‌ پرورش است و اگر حال «صف» خوب باشد قطعا حال «ستاد» نیز خوب است. او به خوبی به اهمیت کلاس درس پی برده و به بطن سیستم تعلیم و‌تربیت نفوذ کرده و اولویت اصلی‌اش در تمامی ماموریت‌های اداری‌اش نیز حضور در بین دانش آموزان و معلمان است تا از نزدیک در جریان امورات آموزشی قرار گیرد. 
او آستین بالا زده و‌ پای کار است. آقای مدیرکل، بدون تشریفات، بدون ادا و اطوارهای مرسوم رئیس ـ مرئوسی و پروتکل‌های اداری همین جاست؛ وسط گود! تا نشان دهد به مانند دیگر فرزند آذربایجان، مسعود پزشکیان، آمده تا باری از روی دوش آموزش و‌ پرورش بردارد. 
همان‌گونه که آقای رییس جمهور هر هفته 5 الی 6 ساعت در جلسات مربوط به نظام آموزش و‌ پرورش شرکت و گسترش عدالت آموزشی را باقیات صالحات خود می‌داند، نماینده دولتش در آموزش و‌ پرورش استان نیز این رویه را در پیش گرفته و به خوبی می‌داند کلاس درس قلب تپنده آموزش و‌ پرورش و‌ بسترساز پیشرفت مملکت است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/814437/کلاس-درس-«قلب-تپنده»-آموزش-و‌-پرورش-است--علی-اکبر-صمیمی-همینجاست؛-پای-کار،-وسط-گود!
بستن   چاپ