پیام آذری
روش تهیه خشیل اردبیلی؛ غذایی مقوی برای صبحانه + فیلم
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 17:40:07
پیام آذری - ، خشیل؛ یکی از غذا‌های محلی مردم خطه آذربایجان است. شباهت زیادی به حلیم دارد؛ با این تفاوت که بسیار سریع‌تر آماده می‌شود و در تهیه آن از گوشت استفاده نمی‌شود. خشیل اردبیلی یا همان خشیل آذربایجان را با توجه به طعم شیرینی که دارد، می‌توان هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان دسر استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مواد لازم :
نمک 1 قاشق چایی خوری
آب 4 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چایی خوری
خلال پسته 1 قاشق چایی خوری
بلغور گندم 1 پیمانه
شیره انگور 2 قاشق غذا خوری
شیر 1.5 پیمانه
کنجد 1 قاشق چایی خوری
گل محمدی
آرد 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
https://eghtesadeiran.com/wp-content/uploads/2025/04/WhatsApp-Video-2025-04-15-at-12.55.15-PM.mp4 برچسب هاخشیل

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/813235/روش-تهیه-خشیل-اردبیلی؛-غذایی-مقوی-برای-صبحانه---فیلم
بستن   چاپ