روش تهیه خشیل اردبیلی؛ غذایی مقوی برای صبحانه + فیلم
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 17:40:07
|
|
پیام آذری - ، خشیل؛ یکی از غذاهای محلی مردم خطه آذربایجان است. شباهت زیادی به حلیم دارد؛ با این تفاوت که بسیار سریعتر آماده میشود و در تهیه آن از گوشت استفاده نمیشود. خشیل اردبیلی یا همان خشیل آذربایجان را با توجه به طعم شیرینی که دارد، میتوان هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان دسر استفاده کرد. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان مواد لازم : نمک 1 قاشق چایی خوری آب 4 پیمانه زردچوبه 1 قاشق چایی خوری خلال پسته 1 قاشق چایی خوری بلغور گندم 1 پیمانه شیره انگور 2 قاشق غذا خوری شیر 1.5 پیمانه کنجد 1 قاشق چایی خوری گل محمدی آرد 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه : https://eghtesadeiran.com/wp-content/uploads/2025/04/WhatsApp-Video-2025-04-15-at-12.55.15-PM.mp4 برچسب هاخشیل
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/813235/روش-تهیه-خشیل-اردبیلی؛-غذایی-مقوی-برای-صبحانه---فیلم
|