پیام آذری
منابع آبی آب های زیرزمینی میاندوآب کاهش یافته است
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 10:01:09
پیام آذری - به گزارش خبرنگار مهر، صالح حسینی صبح یکشنبه در نشست با بهره برداران و دهیاران شهرستان چهاربرج با بیان اینکه متأسفانه در سالهای گذشته بخش قابل توجهی از منابع آب زیرزمینی بدون هیچ گونه ملاحظاتی مصرف شده است، اظهار کرد: برای جبران کاستی‌های منابع آب زیرزمینی باید به همکاری بهره برداران کشاورزی گام‌های محکمی برداشته شود.
مدیر منابع آب شهرستان میاندوآب در این نشست گفت: منابع آب زیرزمینی در شهرستان میاندوآب در سال‌های اخیر در بدترین شرایط قرار گرفته و با وجود این شرایط باید اقدامات سختگیرانه ای لحاظ شود.
حسینی با تاکید بر لزوم همکاری و همراهی کشاورزان با سیاست‌های دولت در اجرای برنامه‌های احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی تصریح کرد: وزارت نیرو در سال‌های اخیر با پیاده سازی طرحی با نام احیا و تعادل بخشی تلاش کرده است تا غفلت‌های گذشته در مصارف آب را جبران نماید و بهره برداران بخش کشاورزی با این سیاست همراهی کنند.
در ادامه جمعی از کشاورزان و مالکان چاه‌های کشاورزی نیز با بیان دیدگاه‌های خود در خصوص مدیریت مصرف آب خواستار توجه بخش کشاورزی و ارائه راهکارهای تغییر الگوی کشت از سوی کارشناسان این سازمان شدند.
کد خبر 6433076

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/812109/منابع-آبی-آب-های-زیرزمینی-میاندوآب-کاهش-یافته-است
بستن   چاپ