پیام آذری - فارس / فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل از اجرای طرح ارتقای امنیت محله محور در عملیات مأموران انتظامی این شهرستان خبر داد و گفت: مأموران انتظامی این شهرستان در اجرای این طرح تعداد 110 نفر معتاد متجاهر 10 نفر سارق را دستگیر کردند.
سعید یوسفی فعال، فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان اردبیل باهدف افزایش احساس آرامش فردی و عمومی پاسخگویی به درخواستها و مطالبات مردمی و سلب تحرک از مجرمان و قانونگریزان، طرح ارتقای امنیت محله محور را به مدت 7 روز اجرا کردند.
وی افزود: مأموران انتظامی این شهرستان در اجرای این طرح تعداد 110 نفرمعتاد متجاهر 10 نفر سارق دستگیر و تعداد 38دستگاه خودرو سواری، 32 دستگاه موتورسیکلت متخلف که اقدام به ایجاد مزاحمت و آلودگی صوتی کرده بودند را توقیف و روانه پارکینگ شدند.
بازار
![]()
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل در خاتمه با قدردانی از مشارکت و همدلی مردم در اجرای موفق طرحهای اجتماعی خاطرنشان کرد: تلفن 110 فوریتهای پلیسی بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارش مردمی در رابطه با فعالیتهای مجرمانه است.
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/811973/دستگیری-110-نفر-معتاد-متجاهر-در-شهر-اردبیل