پیام آذری
اعزام زائران حج تمتع اردبیل به سرزمین وحی از دهه سوم اردیبهشت
شنبه 23 فروردين 1404 - 09:47:02
پیام آذری - ایرنا / مدیر حج و زیارت استان اردبیل گفت: زائران حج تمتع این استان با پروازهای مستقیم اردبیل به جده دهه سوم اردیبهشت ماه عازم بیت‌الله الحرام خواهند شد.
ابراهیم احدی، مدیر حج و زیارت استان اردبیل اظهار کرد: امسال 875 زائر حج تمتع در قالب 6 کاروان از طریق فرودگاه اردبیل عازم سرزمین وحی می‌شوند.
وی اضافه کرد: سفر حجاج به صورت مدینه بعد خواهد بود و تاریخ تقریبی اعزام دهه سوم اردیبهشت و مدت سفر هم حدود 33 روز خواهد بود.
مدیر حج و زیارت استان اردبیل با بیان اینکه مسیر پیش‌بینی شده برای برگشت حجاج از فرودگاه مدینه به اردبیل خواهد بود، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون معاینات زائران برای سنجش و کنترل سلامتی آنها به پایان رسیده و برنامه‌های فرهنگی و آموزشی کاروان‌ها در دستور کار است.
بازار

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/811778/اعزام-زائران-حج-تمتع-اردبیل-به-سرزمین-وحی-از-دهه-سوم-اردیبهشت
بستن   چاپ