پیام آذری
پایاب سدهای سبلان و احمدبیگلو مشگین‌شهر خرداد تکمیل می‌شود
جمعه 22 فروردين 1404 - 11:11:34
پیام آذری - ایرنا / استاندار اردبیل گفت: پایاب سدهای سبلان و احمدبیگلو مشگین‌شهر که حدود سه هزار و 500 هکتار است، تا خرداد سال جاری توسط شرکت آب منطقه‌ای به بهره‌برداری خواهد رسید.
مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل اظهار کرد: این طرح ها علاوه بر اینکه منجر به جهش تولید و اشتغال در منطقه می‌شود، زمینه‌ساز کشت محصولات متنوع و تغییر الگوی کشت خواهد شد.
وی ادامه داد: در سفر به مشگین شهر با همراهی برخی از مسئولان و مدیران اجرایی استان و شهرستان طرح‌ها و مسائل این شهرستان مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه یکی از این موارد مهم، تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان و تسریع در اجرای شبکه فاضلاب بود، افزود: حدود 850 میلیارد ریال برای تصفیه‌خانه تامین اعتبار و مقرر شد این پروژه طی تفاهم‌نامه‌ای با یک شرکت سرمایه‌گذار به‌زودی اجرا شود.
امامی یگانه ادامه داد: توسعه راه‌های روستایی به‌ویژه روستاهای گردشگری شهرستان مشگین‌شهر یکی از دغدغه‌های اهالی منطقه بود که مورد توجه قرار خواهد گرفت.
استاندار اردبیل ادامه داد: با توجه به وجود مشکلات آنتن‌دهی و اینترنت در 17 روستای شهرستان مشگین‌شهر، مقرر شد تا پایان سال 11 دکل توسط شرکت ارتباطات نصب شود.
امامی یگانه به افتتاح مرکز کنترل ترافیک مشگین‌شهر با اعتبار 200 میلیارد ریال و لزوم سرعت‌بخشی به عملیات اجرایی ساختمان تأمین اجتماعی این شهرستان اشاره کرد و گفت: احیای واحدهای راکد و نیمه‌تمام هم باید مورد توجه باشد.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی یک مدرسه بزرگ مقیاس با ظرفیت 36 کلاس به‌زودی در شهرستان مشگین‌شهر آغاز خواهد شد.
بازار

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/811605/پایاب-سدهای-سبلان-و-احمدبیگلو-مشگین‌شهر-خرداد-تکمیل-می‌شود
بستن   چاپ