پیام آذری
توصیه شهید صیاد شیرازی پشتیبانی از ولایت و رهبری بود
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 13:25:26
پیام آذری - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ارومیه، مراسم گرامیداشت بیست و ششمین سالگرد شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی و شهدای منطقه رودکی، سعدی و پرواز شهرستان ارومیه، امروز با حضور «مهدی صیاد شیرازی» فرزند این شهید والامقام، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد حر ارومیه برگزار شد.
«مهدی صیاد شیرازی» در این مراسم با تبریک سال جدید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان اظهار داشت: امیدواریم خداوند امسال بهترین مقدرات را برای ملت ما رقم زند.
وی با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: معظم له امسال نیز با تعیین شعار سال، نقشه راه را مشخص کردند که امیدواریم نخبگان اقتصادی باتجربه و جوانان برای تحقق این مهم به میدان آمده و نقش آفرین باشند.
وی در بخش دیگر سخنان خود به با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد علی صیاد شیرازی به ویژگی‌های شخصیتی وی پرداخت و گفت: در زمان حضرت امام خمینی (ره) و همچنین در زمان رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) سعی کردند مطیع امر ولی و ولایت فقیه باشند.
مهدی صیاد شیرازی افزود: ایشان اعتقاد بسیار زیادی به ظرفیت جوانان داشتند، حتی مشوق می‌شدند که جوانان با هر توانمندی در عرصه‌های مختلف نسبت به کار گیری و معرفی جوانان مستعد تلاش کنند.
این فرزند شهید تصریح کرد: معنویت و ارتباط با خدا و توسل به ائمه اطهار از مهمترین خصوصیات پدرم و همه شهدا بود و همین امر نیز باعث اسوه شدن آنها شد.
وی شجاعت، صبر، استقامت را از دیگر شاخصه‌های شخصیتی شهید صیاد شیرازی برشمرد و گفت: یکی از توصیه شهید صیادشیرازی همواره مطیع محض ولایت شدن بود.
انتهای پیام/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/811088/توصیه-شهید-صیاد-شیرازی-پشتیبانی-از-ولایت-و-رهبری-بود
بستن   چاپ