پیام آذری
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی امروز چهارشنبه تشدید می شود
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 10:50:40
خبرگزاری مهر - غربی
پیام آذری - ارومیه- رییس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی از تشدید فعالیت سامانه بارشی از امروز چهارشنبه در استان خبر داد.

مهدی صابری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی در استان افزود: صدور هشدار نارنجی بیانگر وقوع رگبار، باران و رعد و برق همراه با وزش باد گاهی شدید و کاهش دما از اواخر هفته جاری در استان است.
رئیس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌غربی گفت: بر اساس هشدار سطح زرد شماره 3 و با توجه به تشدید فعالیت سامانه بارشی، وضعیت جوی استان همراه با رگبار متناوب باران و رعدوبرق همراه با وزش باد گاهی شدید و کاهش دما از اواخر هفته جاری پیش بینی می‌شود.
صابری افزود: مخاطره رگبار و رعدوبرق و در مناطق مستعد تگرگ همراه با وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک از امروز سه شنبه آغاز می‌شود و فردا چهارشنبه فعالیت سامانه بارشی در تمام مناطق استان تشدید می‌شود و تا اواخر روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در اثر این مخاطره؛ آبگرفتگی معابر شهری، سیلابی شدن رودخانه هاو مسیل‌ها، لغزندگی جاده‌ها، احتمال بارش تگرگ و برخورد صاعقه و احتمال خسارت به سازه‌های سبک در اثر تند باد لحظه‌ای دور از انتظار نیست.
صابری گفت: در این شرایط آمادگی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران، خودداری از تردد و نشستن در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و تابلوهای تبلیغاتی به سبب وزش باد گاهی شدید و خودداری از سفرهای غیرضرور و احتیاط در ترددهای شهری و جاده‌ای و توجه به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی ضروری است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/811023/فعالیت-سامانه-بارشی-در-آذربایجان-غربی-امروز-چهارشنبه-تشدید-می-شود
بستن   چاپ