پیام آذری
پیش‌بینی برداشت 5 هزار و 500 تن کلزا در بیله‌سوار
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 19:56:48
پیام آذری - به گزارش بازار، توحید حامدفر روز دوشنبه اظهار کرد: امسال در حوزه شهرستان بیله‌سوار حدود 2 هزار و 700 هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت کلزا رفته که از این میزان 900 هکتار به صورت دیم و یک هزار و 800 هکتار به صورت آبی بوده است.
وی افزود: قیمتی که دولت برای کلزا در سال جاری تعیین کرده، 410 هزار ریال به ازای هر کیلوگرم محصول است و پیش‌بینی می‌شود که ارزش محصول برداشتی از اراضی کشاورزی بیله‌سوار در مجموع به حدود 2 هزار و 300 میلیارد ریال برسد.
مدیر جهاد کشاورزی بیله‌سوار با اشاره به اینکه این شهرستان جزو سه شهرستان برتر استان اردبیل از نظر کشت کلزا است، اظهار کرد: کلزا سومین محصول دانه‌های روغنی در دنیا است که با افزایش تولید آن، حجم قابل توجهی از نیاز کشور به روغن خوراکی تامین خواهد شد.
عمده ارقام کلزای کشت شده در استان اردبیل از نوع نپتون، ناتالی، الویس فرانسه، مارتن، روحان آلمان، گارو و هایولا بوده و زمان برداشت دانه روغنی کلزا از مزارع شهرستان بیله‌سوار که در شمال استان اردبیل واقع شده است، از نیمه خردادماه آغاز می‌شود.
محصول کلزا تناوب خوبی برای کشت با محصول گندم محسوب می‌شود و 2 برابر بودن قیمت خرید محصول و خرید تضمینی کلزا از جمله علت‌های استقبال کشاورزان از کشت این محصول کلزا در استان است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/810466/پیش‌بینی-برداشت-5-هزار-و-500-تن-کلزا-در-بیله‌سوار
بستن   چاپ