پیام آذری
معرفی 450 متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 19:54:33
پیام آذری - مدیرکل محیط زیست استان اردبیل، گفت: با هدف برخورد با متخلفان حوزه زیست محیطی در سال گذشته، بیش از 450 نفر متخلف در این حوزه به مراجع قضایی معرفی شدند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن قاسم‌پور عصر امروز در جلسه کمیته کاهش آلایندگی هوا و صیانت از منابع زیست محیطی در اردبیل، اظهار داشت: همکاران ما در قالب یگان حفاظت و پاسگاه‌های دایر شده در نگهداری از گونه‌های گیاهی و جانوری سعی کردند تا در کنار حفاظت و صیانت از مواهب خدادادی، جلوی هرگونه تخلف محیط زیست را گرفته و با متخلفان برخورد کنند.
وی عمده تخلفات ثبت شده را در این حوزه مربوط به شکار و صید غیرمجاز، تخریب و تصرف، آتش‌سوزی و آلودگی زیست محیطی اعلام کرد و گفت: از متخلفان 142 قبضه سلاح کشف و ضبط شده و افراد خاطی نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیرکل محیط زیست استان اردبیل تصریح کرد: در این مدت از متخلفان شکار و صید 110 قبضه سلاح مجاز و 32 قبضه سلاح شکاری قاچاق کشف و ضبط شده و با تشکیل پرونده افراد خاطی به مجموعه قضایی معرفی شدند.
قاسم‌پور افزود: سایر پرونده‌های قضایی مربوط به تخریب‌کنندگان و متصرفان غیرقانونی محیط زیست و افراد دخیل در آتش‌سوزی‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی بوده که بدون اغماض سعی شده این خاطیان نیز به مراجع قضایی معرفی شوند.
وی مجهز شدن اکیپ‌های گشت و نظارت و یگان حفاظت را به تجهیزات مدرن نظیر سیستم ارتباطات بی‌سیم دیجیتال و راه‌اندازی دکل بی‌سیم پاسگاه جدید نئور یادآور شد و خاطرنشان کرد: عمده این مناطق تحت حفاظت به دوربین‌های مدار بسته مجهز شده تا کوچکترین تخلف مورد رصد و پایش قرار گیرد.
مدیرکل محیط زیست استان اردبیل به خرید خودروهای جدید عملیاتی ویژه یگان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و ادامه داد: انتظار داریم در کنار مراقبت یگان حفاظت با نیروهای کم و محدود، دوستداران محیط زیست نیز هرگونه تخلف زیست محیطی را از طریق سامانه 1540 گزارش کنند تا ما بتوانیم زمینه صیانت و حفاظت از گونه‌های مختلف را فراهم کنیم.
قاسم‌پور اضافه کرد: گشت و کنترل یگان حفاظت در روزهای گذشته به ویژه روز طبیعت شرایط بهتری را در جلوگیری از رهاسازی‌های غیرمجاز ماهیان قرمز و آبزیان در آب‌های طبیعی فراهم کرد و سعی شد تا جلوی رهاشدگی ماهی قرمز در آب‌های آزاد به ویژه رودخانه‌ها، تالاب‌ها، دریاچه‌‌ها و سدها گرفته شود.
وی همراهی خوب شهروندان را در حفاظت از محیط زیست یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه در روزهای آینده طبیعت جان تازه‌ای گرفته و سرسبزی و شادابی فضای شهرها و روستاها را در بر می‌گیرد، انتظار ما این است تا به دور از هرگونه تخریب چهره ظاهری شهر یا مناطق گردشگری، از آلودگی‌های زیست محیطی جلوگیری شده و امکان نگهداشت این سرمایه‌ها در مناطق و زیستگاه‌های طبیعی استان فراهم آید.
مدیرکل محیط زیست استان اردبیل یادآور شد: باید خود مردم در این زمینه احساس مسئولیت کرده و در عرصه‌های طیبعی و مناطق حفاظتی به خوبی سرمایه‌های موجود را صیانت کرده و بر اساس اصل 50 قانون اساسی حفاظت از محیط زیست وظیفه عمومی است و همه باید در نگهداری از این سرمایه‌های خدادادی و امانت الهی کوشا بوده و آن را به نسل‌های بعدی منتقل کنند.
انتهای پیام/131/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/810429/معرفی-450-متخلف-زیست-محیطی-به-مراجع-قضایی
بستن   چاپ