پیام آذری
18 پروژه گردشگری در شهرستان اردبیل در حال اجرا است
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 15:44:43
پیام آذری - مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به افزایش تقاضای سرمایه‌گذاران برای حضور در حوزه گردشگری، از اجرای 18 پروژه در شهرستان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب پیش از ظهر امروز در جلسه فرصت‌های سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری شهرستان اردبیل که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به ظرفیتی که حوزه گردشگری در استان اردبیل دارد، در سال‌های اخیر و به ویژه پس از بازدهی پروژه‌های مختلف گردشگری، توجه سرمایه‌گذاران به این حوزه بیشتر شده است.
وی تصریح کرد: بر همین اساس در حال حاضر 18 پروژه گردشگری در مرکز استان اردبیل در حال اجرا است و 14 مجوز پروژه جدید نیز در مرحله صدور قرار دارد که می‌تواند زیرساخت‌های گردشگری شهرستان اردبیل را ارتقا دهد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری استان اردبیل تاکید کرد: نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید و تاکید استاندار اردبیل بر کلید واژه سرمایه‌گذاری آسان، وظیفه ما را خطیرتر می‌کند و ما در اداره کل میراث ‌فرهنگی آماده هستیم تا در حوزه گردشگری با تمامی علاقمندان به سرمایه‌گذاری همکاری لازم را داشته باشیم.
محمدی‌ادیب با اشاره به لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط در راستای تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری گفت: برخی قوانین و مقررات سختگیرانه موانعی را در مسیر اجرای پروژه‌ها و سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کنند که ما با همکاری دستگاه‌ها و از طرق مختلف مانند ستاد تسهیل سرمایه‌گذاری و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به دنبال رفع موانع هستیم و نمونه‌هایی از آن را نیز پیش از این انجام داده‌ایم.
وی افزود: یکی از موارد مهم برای ما عمل به تعهدات توسط سرمایه‌گذاران است، کمیته پایش پروژه‌های گردشگری به صورت مستمر در اداره کل میراث‌ فرهنگی برگزار می‌شود و در صورت تعلل از سوی سرمایه‌گذاران به ویژه در اراضی ملی اقدامات لازم انجام می‌شود.
انتهای پیام/132/

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/810149/18-پروژه-گردشگری-در-شهرستان-اردبیل-در-حال-اجرا-است
بستن   چاپ