پیام آذری
امام جمعه موقت اردبیل: دلیل عدم مذاکره، تجربه‌های گذشته است
جمعه 15 فروردين 1404 - 15:59:10
پیام آذری - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، حجت‌الاسلام «سیدحسن عابدیان» امام جمعه موقت اردبیل در خطبه‌های امروز نماز جمعه اظهار داشت: امروز بیش از اینکه نگران مسئله بمب اتم و سنگرشکن باشیم، باید نگران گلوله‌هایی باشیم که به ذهن ما برخورد می‌کند.
وی افزود: اگر ناوشکن‌های آمریکا حرکت می‌کنند و بمب‌افکن‌های آنها نزدیک می‌شوند، این عمل وسیله‌ای برای گلوله‌باران اذهان و معلول‌سازی ذهن ما هستند.
حجت‌الاسلام عابدیان عنوان کرد: آنها می‌خواهند مسائل روشن را برای ما پنهان کنند و لذت مسائل مهم زندگی را در ذهن ما مخدوش سازند.
امام جمعه موقت اردبیل بیان کرد: در فرانسه حجاب را از بانوان منع می‌کنند به نحوی که در رشته‌های ورزشی تماما اتفاق افتاده و آن را آزادی می‌نامند؛ همچنین آمریکا با وقاحت تمام به یمن یورش می‌برد و خود نیز از آزادی سخن می‌گوید، اینها نمایشی برای آزادی خودساخته است.
وی تشریح کرد: هرگونه که دلشان بخواهد عمل می‌کنند؛ اینجا نمی‌توان از صحبت و مذاکره سخن گفت و به گفته مقام معطم رهبری، دلیل آن تجربه است.
مذاکره باید در شرایط برابر باشد
حجت‌الاسلام عابدیان با اشاره به تهدید‌های آمریکا مبنی بر عدم مذاکره گفت: زمانی که شما اسلحه دارید و ما چاقو داریم، حرف با شما خواهد بود؛ اگر شما اسلحه داشته باشید و ما دست خالی باشیم، مجبور به پذیرش صحبت شما هستیم، اما پذیرش اصلی مذاکره زمانی خواهد بود که در شرایط برابر باشیم.
امام جمعه موقت اردبیل تصریح کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری، مذاکره اصلی زمانی است که غربی‌ها با قلدری وارد نشوند؛ اما آنها امروزه تماما با تهدید وارد می‌شوند و در غیر مذاکره، تهدید به مرگ می‌کنند.
در شرایط امروز سخن امام راحل تکرار می‌شود
وی افزود: مذاکره در فضای کنونی معنایی ندارد و آنان که در داخل طالب مذاکره هستند، فضای کنونی و شرایط مذاکره را ملاحظه نمی‌کنند. 
حجت‌الاسلام عابدیان عنوان کرد: امروز نه در رزم سخت، بلکه در جنگ نرم و عملیات روانی قرار داریم؛ سخن امام راحل که در زمان کارتل فرموده بود: "حیف است کارتل را به شیر تشبیه کنیم؛ شیر فریاد می‌زند، چون می‌خواهد بتراسند، اما از طرفی دم خود را تکان می‌دهد، چون خواستار کمک است"؛ این اتفاق اکنون نیز رخ می‌دهد.
مسئولین شرایط سرمایه‌گذاری آسان را فراهم کنند
حجت‌الاسلام عابدیان در خصوص شعار امسال بیان کرد: نامگذاری امسال با نیت تولید، باید با قصد و نیت جهاد انجام شود و در این راستا تقاضای ما از مسئولین، فراهم ساختن زیرساخت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری است.
وی افزود: دولت و مجلس باید قوانینی که سرمایه‌گذاری را تسهیل می‌کند را وضع کنند و زمینه‌های سرمایه‌گذاری آسان فراهم شود؛ مشکل برق از جمله زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری است، برق علاوه بر ایجاد مشکل برای مردم، معضل جدی کارخانه‌داران است.
امام جمعه موقت اردبیل عنوان کرد: در شرایط فعلی عده‌ای طلا و دلار می‌خرند و کلی سود می‌کنند؛ لیکن آمریکا با هجمه فعلی قصد افزایش نرخ دلار و ایجاد جنگ روانی دارد ولی با تکیه بر شعار امسال باید جلوی این کار گرفته شود.
پس از یک ماه بندگی آتش بر ثواب اعمال خود نکشیم
حجت‌الاسلام عابدیان عنوان کرد: مراقبت یعنی بعد از ماه رمضان به نحوی که خداوند متعال می‌پسندد رفتار کنیم؛ سختی آن در این است که پس از پایان ماه رمضان، بر ثواب یک ماهه خود آتش نزده و آن را هدر ندهیم.
وی افزود: تقوا یعنی مراقبت انسان از آنچه خداوند به آن راضی نیست؛ تقوا درست به مانند راه رفتن در مرتعی پر از خار است به نحوی که از فرو رفتن خار‌ها جلوگیری شود.
قرائت قرآن در صورت ترک فعل گناه است
حجت‌الاسلام عابدیان تشریح کرد: تمام عبادت‌ها بر فعلیت و انجام دادن آنها است مانند نماز؛ لیکن روزه گرفتن، عادت کردن برای انجام ندادن و ترک کردن برخی افعال است؛ خطا نکردن، دروغ نگفتن و جلوگیری از گناه، از جمله آنها است.
امام جمعه موقت اردبیل با اشاره به انجام کار‌های حسنه و واجبات گفت: یکی از اساتید دانشگاه به من می‌گفتند که هر روز نیم ساعت قبل از شروع کار در دانشگاه قرآن می‌خوانم؛ قرآن خواندن خوب و پسندیده است، اما اگر در ساعت کاری موجب ترک فعل شود، گناه محسوب می‌شود.
وی بیان کرد: فرقان از ریشه فرق به وجود آمده؛ یعنی شخصی که تقوا پیشه کند، خداوند قدرت فرقان یا تشخیص حق از باطل را به او عنایت می‌فرماید.
حجت‌الاسلام عابدیان تصریح کرد: تقوا این نور و روشنایی را به انسان می‌دهد تا مسیر صحیح را پیدا کند؛ حال اگر انسانی باتقوا مسیر باطل را در پیش بگیرد، در تشخیص حق و باطل دچار لغزش شده است.
انتهای پیام/
اداره کل حفظ آثار دفاع‌مقدس استان اردبیل

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/809370/امام-جمعه-موقت-اردبیل--دلیل-عدم-مذاکره،-تجربه‌های-گذشته-است
بستن   چاپ