پیام آذری
نجات همای سعادت در ورزقان
جمعه 15 فروردين 1404 - 12:08:19
پیام آذری - مهر / رئیس اداره محیط زیست ورزقان از تیمار و نجات یک بهله هما یا کرکس استخوان‌خوار در این شهرستان خبر داد.
ناصر، رئیس اداره محیط زیست ورزقان اظهار داشت: طی گزارش همیاران محیط زیست تلاشگر و علاقمند روستای صومعه دل پرنده بال شکسته همای استخوان‌خوار به محیط زیست ورزقان تحویل داده شد.
وی ادامه داد: سپس بعد از بهبودی توسط همکاران پرنده جهت تیمار و بازیابی توان جسمانی به اداره کل حفاظت محیط زیست استان انتقال داده شد.
وی افزود: از همه علاقمندان و دوستداران محیط زیست درخواست داریم در صورت مشاهده موارد مشابه در اولین فرصت با اداره محیط زیست تماس گرفته و گونه را تحویل دهند تا مراقبت‌های لازم و تخصصی انجام گیرد.
شایان ذکر است هما یکی از پرنده‌های شکاری بوده که در کوه‌های آفریقا، آسیا و ایران زندگی می‌کند این نمونه از پرنده دارای ریش بوده و مانند دیگر نژاد خود یعنی کرکس‌ها لاشه خوار می‌باشد و بیش از 80 درصد غذای این نوع پرنده مغز استخوان است به همین دلیل این پرنده به نام استخوان خوار نیز معروف می‌باشد.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/809330/نجات-همای-سعادت-در-ورزقان
بستن   چاپ