پیام آذری
افزایش دو برابری ظرفیت پذیرش هنرجویان هنرستان وحدت تبریز با تجهیز و بازسازی آن
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 13:15:07
پیام آذری - مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش دو برابری ظرفیت پذیرش هنرجویان هنرستان وحدت تبریز در صورت تجهیز و بازسازی آن، ظرفیت هنرستان وحدت را بیش از ظرفیت کنونی دانست و گفت: در صورت احیای ساختمان و تجهیز مدرسه می‌توان ظرفیت پذیرش دانش‌آموز را از 600 نفر به 1200 نفر افزایش داد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی، صبح دوشنبه، دهم فروردین ماه در حاشیه این بازدید با تشریح برخی چالش‌های موجود در این هنرستان، احیای ساختمان و فضای فیزیکی و آموزشی هنرستان وحدت تبریز و بروزرسانی تجهیزات آموزشی و کارگاهی این مدرسه را از جمله موارد مورد توجه عنوان کرد.
وی در ادامه از عنایت و اهتمام ویژه دولت چهاردهم و در راس آن، ریاست محترم جمهوری و استاندار آذربایجان شرقی و اتاق بازرگانی نسبت به توسعه عدالت در فضاهای آموزشی قدردانی کرد و اجرای این نهضت را بهترین فرصت جهت توسعه فضاهای آموزشی دانست. 
صادقی در بخش دیگری از سخنانش، تغییر سیاست در توسعه رشته‌های تحصیلی را مورد اشاره قرار داد و گفت: توسعه متوازن دانش‌آموزان با پذیرش 50 درصد آن‌ها در هنرستان‌ها با احیا و تجهیز مجموعه‌هایی همچون هنرستان صنعتی ماندگار وحدت تبریز امکان‌پذیر است. 
گفتنی است؛ هنرستان ماندگار صنعتی تبریز با قدمتی بیش از 90 سال یکی از هنرستان‌های قدیمی و معتبر کشور است که ابتدا در منزل شخصی با دو رشته آهنگری و نجاری آغاز به کار کرده و به تدریج توسعه یافته و به یکی از مراکز مهم آموزش فنی و حرفه‌ای در شمال کشور تبدیل شد.
این هنرستان؛ هم اکنون دارای 600 هنرجو و 7 کارگاه تخصصی است و امروز در نتیجه مجموعه‌ای از عوامل و تلاش‌های مستمر مانند داشتن سبقه طولانی، کسب افتخارات متعدد، داشتن تجهیزات و امکانات مناسب، کادر آموزشی مجرب فعالیت‌های فرهنگی هنری و تلاش‌های مسئولان و کارکنان و به ثبت ملی رسیدن، در زمره هنرستان‌های ماندگار قرار گرفته است.
انتهای پیام

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری

پیام آذری


http://www.Azari-Online.ir/fa/News/808075/افزایش-دو-برابری-ظرفیت-پذیرش-هنرجویان-هنرستان-وحدت-تبریز-با-تجهیز-و-بازسازی-آن
بستن   چاپ