پیام آذری
استاندار آذربایجان غربی:
طرح‌های کلان سرمایه گذاری در استان تا آخر فروردین ماه احصا می‌شود
شنبه 9 فروردين 1404 - 17:42:58
پیام آذری - استاندار آذربایجان غربی گفت: تا آخر فروردین ماه طرح‌های کلان سرمایه گذاری در استان احصا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان‌غربی، رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی صبح شنبه در جلسه مشترک با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با اشاره به این که در حوزه سرمایه گذاری استان آماده سرمایه گذاری است گفت: همه سرمایه گذاری‌ها بر اساس برش‌های شهرستانی انجام می‌شود که در این زمینه فرصت‌های سرمایه گذاری تا بیستم فروردین ماه احصا شده و تا آخر فروردین ماه این طرح‌های سرمایه گذاری نهایی خواهند شد.
رحمانی با بیان این که در زمینه احیای دریاچه ارومیه نیز طرح‌های مختلف سرمایه گذاری در دست تهیه است افزود: تا آخر خرداد ماه سال جاری مراحل اولیه سرمایه گذاری اعم از شناسایی فرصت ها، عرضه و جلب سرمایه گذار تمام می‌شود و بعد از آن وارد فاز اجرای سرمایه گذاری می‌شویم.
وی از اعلام آمادگی سرمایه گذاران داخلی و خارجی اعلام خبر داد و خاطرنشان کرد: ستاد عالی سرمایه گذاری با اصلاح ساختارها در استان راه اندازی شده و کمیته‌هایی برای تسهیل سرمایه گذاری از جمله مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان ایجاد شده است که همه کارهای اداری سرمایه گذاران در آن انجام می‌شود.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به این که سرمایه گذار نباید غیر از دغدغه سرمایه گذاری دغدغه دیگری داشته باشد تصریح کرد: با ایجاد ستاد عالی سرمایه گذاری در استان همه بروکراسی‌های اداری و مسایل مرتبط در این زمینه برچیده می‌شود.
رحمانی ادامه داد: طرح‌های بزرگ سرمایه گذاری در استان آماده شده که فقط در حوزه معادن بیش از 7 معدن برای سرمایه گذاری آماده هستند.
وی افزود: استان در سطح بالایی از امنیت داخلی قرار دارد و سرمایه گذاران زیادی پیگیر سرمایه گذاری در استان هستند که مدیریت اجرایی استان به استقبال آنها می‌رود.
استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: به برکت نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر انقلاب اسلامی فرصت استثنایی برای توسعه استان فراهم شده است.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این جلسه با اشاره به همکاری خوب این نهاد در راستای اجرای طرح‌های محرومیت زدایی در آذربایجان‌غربی گفت: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده فی مابین این ستاد و وزارت آموزش وپرورش تمامی کلاس‌های کانکسی با کمک این ستاد در کشور برچیده می‌شوند.
پرویز فتاح افزود: در آذربایجان غربی نیز همه کلاس‌های کانکسی با کمک این ستاد به طور کامل حذف می‌شوند و کلاس‌های درسی جدید اضافه خواهند شد.
وی ارتباط مناسب مدیریت ارشد استان با رییس جمهور را فرصت خوبی برای توسعه استان دانست و افزود: با توجه به سابقه اجرایی آقای رحمانی باید از فرصت حضور وی در استان برای توسعه در بخش‌های مختلف استفاده کرد.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) همچنین وحدت موجود در استان را قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: وحدت برای استان بسیار مهم است، آذربایجان غربی نماد وحدت بوده که امروز نیز هرچقدر این وحدت تقویت شود، به نفع استان است.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/807874/طرح‌های-کلان-سرمایه-گذاری-در-استان-تا-آخر-فروردین-ماه-احصا-می‌شود
بستن   چاپ